Na šta se tačno žale?Vidim da se zale na Redmi note 10 ekran.Ako je slicno i sa pro modelom,plus ga Gupta slomio kao cackalicu...dzaba mu procesor.Mi 11 lite isto oko 300e
Pazari druze koji hoces, tvoj novac. Ali svakako ne treba uzimati u razmatranje procesore stare skoro 2 godine.. Ovde nije cak ni PDF za Samsung a tek nije tema da se o Samsungu komentarise. Ovaj obicni RN10 ce ispuniti sve zahteve nezahtevnih korisnika,a tek RN10pro ce biti odlican za mnoge.. Spakovati ovakav telefon za ispod 300e nema nigde, samo kod Xiaomija..Taj sto pominjete A52,za nijansu losiji a skuplji skoro 100e,ko je ovde lud? Mi 11 lite 5g kad dodje na 320-330e,sto necemo cekati mnogo dugo, bice full kupovina. Tu je i Poco F3, on ce biti malo skuplji..Pa ti reče da je RN10 Pro bolji od A52 zbog novijeg procesora, a u pitanju je praktično isti procesor. Tako da u poređenju između A52 i RN10 Pro, ne treba uzimati procesor kao neku osobitu prednost. MI 11 lite 5g se još nije ni pojavio kod nas, a biće i solidno skuplji od RN10 Pro. Ako njega uzimamo u obzir, možemo da gledamo i Poco F3, Oneplus Nord i ostale telefone iz tog cenovnog ranga.
Pre ce A52 5G doci na 320-330e nego M11 Lite. A Note 10 Pro moze da prodje za max 220-230ePazari druze koji hoces, tvoj novac. Ali svakako ne treba uzimati u razmatranje procesore stare skoro 2 godine.. Ovde nije cak ni PDF za Samsung a tek nije tema da se o Samsungu komentarise. Ovaj obicni RN10 ce ispuniti sve zahteve nezahtevnih korisnika,a tek RN10pro ce biti odlican za mnoge.. Spakovati ovakav telefon za ispod 300e nema nigde, samo kod Xiaomija..Taj sto pominjete A52,za nijansu losiji a skuplji skoro 100e,ko je ovde lud? Mi 11 lite 5g kad dodje na 320-330e,sto necemo cekati mnogo dugo, bice full kupovina. Tu je i Poco F3, on ce biti malo skuplji..
Uz svo postovanje moderatoru,drzimo se teme.Ovi modeli su pomenuti kao reper trenutne ponude na trzistu,i skretanja paznje da je cena za RN 10 Pro prenaduvana za to sto nudi.Drzite se teme, niti je tema Mi 11 Lite niti je tema A52.
Vidim da se zale na Redmi note 10 ekran.Ako je slicno i sa pro modelom,plus ga Gupta slomio kao cackalicu...dzaba mu procesor.Mi 11 lite isto oko 300e
Bez dvoumljenja bih kupio Redmi Note 10 Pro. Tako su nabrajali lose stvari i za 9 Pro pa me i dalje super sluzi nakon 6 meseci. Uvek ima dobrih i losih komentara u vezi bilo kojih brendova i njihovih modela telefona, jednostavno kupite telefon koji vam se svidja i tacka. Licno nikada nisam obracao paznju na Xiaomi (do pre 6 meseci nisam znao ni kako se izgovara) dok mi jedan prijatelj, Kinez iz Singapura, nije preporucio Xiaomi. On trenutno koristi Note 8 Pro i Note 9 Pro, verovatno je vec kupio i Note 10 Pro. Nakon toga sam se bacio na istrazivanje, citao recenzije, posmatrao ko sta nudi tj. procesore, koliko rama ima, kamere, kapacitet baterije i mogu vam sa sigurnoscu reci da je Xiaomi zakon! Niko vam za tu cenu ne moze ponuditi bolje. Sada uopste ne razmisljam o drugim brendovima. U pocetku mi nije bilo jasno koji Šaomijev model da kupim jer je u ponudi bilo milion modela (sunce ti poljubim), ni
Tu fazu smo neki od nas ovde prosli pre 5-6 godina. 😂samam znao sta je Mi a sta je Redmi, POCO itd. Sada znam dosta, cak odem i na Youtube pa gledam kako rastavljaju komplet telefon cisto da vidim kako izgleda iznutra (smesno, znam). Sta god ko rekao ja cu i dalje koristiti Xiaomi i niko me ne moze ubediti da kupim nesto drugo. Verovatno ce sada krenuti bombardovanje od strane korisnika Apple i Samsung telefona ali nema veze![]()
Trebalo bi da piše rok isporuke i status naruđžbenice. Ako si kreirao nalog na sajtu onda to možeš da proveriš (piše raspon datuma isporuke a svakako će te obavestiti mail-om i sms-om o statusu pošiljke).Ja sam narucio note 10 sa mi radnje u cetvrtak, nije stigao i dalje. Zna li neko koji vremenski okvir da ocekujem? Narucen je za poklon pa mi je malo sad vec frka da ne propustim rodjendan za koji je namenjen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari