Šta je novo?

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad

Supresija, dok si low lvl dosta lako budes supresovan, kasnije kad postanes hero rank supresiju dobijas samo od MG-a i artiljerije.

Da dodam samo na onaj moj spisak gore, kada drzis "R" taster proveravas preostalu municiju u okviru bez da ga menjas.

Poslednja izmena:
Supresija je prilicno velika ako nisi hero sa tom klasom. Kao sto kaze zuloom posle samo imas od artija i mg-a.

okvir koji menjate na pola se ne baca, nego dolazi kasnije na red ponovo...

supresovan mozes biti od blizine artiljerije, tenka, mitraljeza koji puca,.. automatskog oruzja kad ste low level.. a u rising stormu od japanskog banzai napada takodje...
supresija je sve slabija sto ste viši lvl..
bude zaebano, ali nema random devijacija u odnosu na ono sto vidite... puska ce da skace po ekranu, ali ce meci da idu tamo gde je nisan..

kada pokrivate prostor pored neke pregrade (cosak zida, okvir prozora, ograda itd.. recimo) prislonite pusku uza zid, dobicete desno dole ikonicu bipoda.. to znaci da vam je puska gotovo fixna, sway je na minimumu..

kada vas neko pinuje, cujete metak kako udara na pola metra od vas.. ne izvirujte, sledeci metak je vas... trazite alternativno mesto za promenu pozicije.

"Najbolji simulator ubijanja" dobio novi content update/patch, dosta sadržaja (free naravno).

Poslednja izmena:
WTF updateuje mi 8.5gb!?

4-5 novih mapa (znaš i sam kolike su mape) + nova vozila + novi game mod.

Koji je to server podignut, nas neki, psoto planiram da probam ovo :)

ah odlicno, opet da svratim malo da odigram koju partiju :)

RO2 ce danas biti free to jest skinete ga kao L4D2 i dobijete igru u library :D
Bice dosta ljudi sada nas server bi bio super

indžoj

b_560_95_1.png

Ako je skinem ocu je zauvek imati free ili je to samo privremeno?

*** cekaj oculus rift, mozda tad i povalis nesto, mada tesko i tu da ces uspeti. Sto se tice ro2 definitivno nije bolja od combat armsa:confused:

e, zaista igra nije svakom nesto posebno,... ako se nekome igra bas ovo, ima adresu gore

usput da dodam da ako neko hoce vec neku dobru FREE igru, neka instalira Combat Arms,..
Dugo sam igrao sa ekipom sa ana.rs foruma...
a igrao sam za Neke klanove [LonleySociopats], [Over30andVirgos] i cak jedan inostrani klan [TURK], nick: SkinnyBaldGuy ..

/offtopic

Nemojte da skidate Combat Arms jer je njesra, probao sam skoro sve besplatne fps-ove i nijedna nije dobra. Warface je kul jer ima coop i graficki je predrkan ali sam na kraju ipak pazario cs:go za 400 din koji pisa po svim fps-ovima tog tipa.

Nije mi jasno sta da skinem. Imam:

- red orchestra 2 singleplayer
- red orchestra 2 beta
- rising storm beta
- rising storm/red orchestra 2 multiplayer

Stavio sam prvo i poslednje da se skida pa cu videti jel to to...

Nemojte da skidate Combat Arms jer je njesra, probao sam skoro sve besplatne fps-ove i nijedna nije dobra. Warface je kul jer ima coop i graficki je predrkan ali sam na kraju ipak pazario cs:go za 400 din koji pisa po svim fps-ovima tog tipa.

Nije mi jasno sta da skinem. Imam:

- red orchestra 2 singleplayer
- red orchestra 2 beta
- rising storm beta
- rising storm/red orchestra 2 multiplayer

Stavio sam prvo i poslednje da se skida pa cu videti jel to to...

Rising storm/red orchestra 2 multiplayer skini.

Sto se tice f2p pucacina po meni jedna od najboljih je Planetside 2, ne igram je samo iz razloga jer je dosta zahtjevna inace da mi radi u 60fps konstantno mislim da bih se satirao od nje. :D

@djolenzi, nemoj da odustajes brzo, daj igri sansu jer znam da ces puno da gines ali samo budi strpljiv. Ako volis ww2 onda ne postoji bolji fps od RO2. Znaci samo lagano, treba da zauzimas teritorije nemoj da stojis van "cap zone" i da se stekas, stkaj se u zonama.:)

Poslednja izmena:
Lol. Bice da je zato ****** CA - zato sto su me ownowali. Cs:go je 2 koplja ispred CA.

Postoji quakelive tako da quake igra nije mrtva.

Poslednja izmena:
E da probao sam igru - deluje bas zaebano, kao simulator neki. Jos sam upao u neku realism mapu/mod. Svakako cu je probati sutra malo vise posto deluje bas ozbiljno. Jel ima vozila (kao bf) ili je iskljucivo nabadanje oruzijima (cod) ?

Imas mape sa tenkovima a imas i bez, mada mene tenkovi nerviraju jer u dosta slucaja ljudi ne znaju da ga koriste kako treba. Uglavnom, rijec je o nekom hibridu koji vise naginje simulaciji nego arkadi, mislim daleko je od arakade a mnogo blize simulaciji. Fora je da dosta ljudi odustaje u pocetku jer im se cini da je preteska, ali u sustini kada se malo naviknes poceces da uzivas u najautenticnijoj i najboljoj WW2 pucacini ikada.

Samo lagano, trudi se da zauzimas zone i da se u njima kampujes. Kada si u zoni dobijas eksta poene ako nekog ubijes. Dimne bombe su od krucijalne vaznosti, kao i artiljerija kojom komanduje tim lider.

Poslednja izmena:
Ako ima zainteresovanih, možemo večeras ili popodne organizovati neko igranje, čisto da novi nauče cake. Imamo i server. Saint je okačio tracker na prethodnoj strani. A videćete ga i u game browseru pod nazivom TLW - Their Law, prvi je ako sortirate po pingu (ispod 20ms ako gađate iz SRB). Mape u rotaciji su iz East fronta ali ako ima potrebe ubacićemo i RS.

E ti ne možeš... :d

Kako resiti problem sa PB-om?
Nekih 20-30 sekundi posto se nakacim na server, izbaci me zbog communication failure nekog PB exe fajla.
Vidim na netu ima podosta takvih slucajeva, ali nijedno resenje ne pomaze.

Nazad
Vrh Dno