2SaiNt4U
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.02.2009
- Poena
- 865
ja igram vise base igru nego Rising Storm..
Generalno, RS se nije svideo mom drustvu a meni je sasvim ok mada ima dve noob klase (ali opet to je kompenzacija za vozila)
U RO2/RS ima uvek par hiljada ljudi, i uvek ima server da se nadje... U tih par hiljada ljudi to su uvek konstantni mature igraci, ljudi koji znaju svoj posao..
Ajde probaj jednu "glupu stvar"
Ako imas integrisanu zvucnu, probaj uraditi disable zvucne karte iz control panela... I cisto probaj da li igra tako radi..
Generalno, RS se nije svideo mom drustvu a meni je sasvim ok mada ima dve noob klase (ali opet to je kompenzacija za vozila)
U RO2/RS ima uvek par hiljada ljudi, i uvek ima server da se nadje... U tih par hiljada ljudi to su uvek konstantni mature igraci, ljudi koji znaju svoj posao..
Igru sam kupio kad je izasla, shodno tome dobih i GOTY i RS, neprijatno iznenadjen velicinom. Nemam ss i odredjenu gresku, igra jedva dodje do main menija. Tu sta god da pritisnem, zablokira se i to je to. Sva resenja koja sam nasao probao sam tokom decembra 2013.
Nije nemoguce da je problem do mog OS, ali opet RO2 je jedina igra koja ne radi kod mene. I jedina UE igra.
Ajde probaj jednu "glupu stvar"
Ako imas integrisanu zvucnu, probaj uraditi disable zvucne karte iz control panela... I cisto probaj da li igra tako radi..
Poslednja izmena: