Šta je novo?

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad

tako je već logičnije, ali ja bi voleo da vidim ono, snimak 10-15 sekundi toga što ti trza, ali snimano sa strane kamerom (da frapsujes problem ne bi bilo realno)

Meni lično ako dodje do trzanja, i frame dropa, sledi čišćenje coolera jer se pregreva procesor, i definitivno performanse odu u tri lepe :)

testiraj da vidis do koje granice ideu tepmerature dok igras? (instaliraj neki HW monitor, ako vec nemas)

Jesi probao sa starijim driverima za grafiku?

Imama isti problem. Mislim da se radi o jos jedno igri koja je lose optimizirana za AMD. Znaci prva jezgra max opterecena dok ostale "srednje". Bilo je situacija da iz cista mira optereti sve cetiri jezgre ali ono max max.. 100% linija. I onda se opet zadrzi samo na jednoj jezgri itd. Zanci radi se o FPS dropovima.. otvori task manager i pokreni igru pa vidi zauzeče jezgri..

Poslednja izmena:
Imama isti problem. Mislim da se radi o jos jedno igri koja je lose optimizirana za AMD. Znaci prva jezgra max opterecena dok ostale "srednje". Bilo je situacija da iz cista mira optereti sve cetiri jezgre ali ono max max.. 100% linija. I onda se opet zadrzi samo na jednoj jezgri itd. Zanci radi se o FPS dropovima.. otvori task manager i pokreni igru pa vidi zauzeče jezgri..
http://postimg.org/image/ahr43eciv/

Slab ti računar za igru. To je to. Mozes da vidis da ti prva jezgra zakucava na 100% i svaki put kada udari 100% granicu ti imas pad FPS-a jer ne moze da isporuci vise snage nego sti igra trazi. To sto nisu ostale jezgre iskoristene je drugi par cipela..

Na mojoj AMD masini radi bez problema, kao i na nekoliko ostalih za koje znam... Nije ovo optimizacija.

Ponovo nema servera?! U zadnjih desetak dana nikako da mi se prikazu u browseru...

edit: Provalio sam sad da treba nekih 30 sekundi da se saceka pa tek onda da se pojave serveri. Ne znam do cega bi to moglo da bude?!

Poslednja izmena:
Ko igra ovo? Ja kupio dosta dobra igra :D

Bilo je nas desetak igrali smo bas dugo, svaki dan. Ali kako je izasao ovaj rising storm batalili svi nazalost...

Ne mraci ljude Cufi, nismo prestali zbog RS-a vec zbog 700-1200 h ingame :)

Kao prvo, sta hoces tacno pokrenuti? Single player ili Multiplayer?

nadji igru u Library, desni taster, properties, LOCAL FILES, VERIFY INTEGRITY OF GAME CACHE.

kad to zavrsi, mozda ce pronaci neki file koji je neispravan, i ponovo ce ga svuci...

ako ni to ne pomogne, idi u :
c:\Users\TVOJ USERNAME\Documents\my games\RedOrchestra2\ROGame\

i obrisi Cache folder.

Odradi onda ovo sto ti je saint napisao. Niko od nas nije imao problem sa ro2 koliko ja znam, a vecina je na win 7 64...

Kao prvo, sta hoces tacno pokrenuti? Single player ili Multiplayer?

nadji igru u Library, desni taster, properties, LOCAL FILES, VERIFY INTEGRITY OF GAME CACHE.

kad to zavrsi, mozda ce pronaci neki file koji je neispravan, i ponovo ce ga svuci...

ako ni to ne pomogne, idi u :
c:\Users\TVOJ USERNAME\Documents\my games\RedOrchestra2\ROGame\

i obrisi Cache folder.
Da je tako jednostavno resenje, odavno bih pevusio i igrao.

RO2 exe je nekompatibilan u bilo kojoj varijanti, SP ili MP. Sve sto si ti napisao, prvo sam probao, ima podosta vremena. Probao sam i puno drugih mogucih resenja, ali bezuspesno. Zbog ove uboge igre sam instalirao cak i UDK, nadjoh i to negde kao moguce resenje. I tu mi nekako puce film, sto se pa toliko trudim oko ovog ... od igre. RO2 je jedina UE koje mi ne radi.

A pitah ovde, mozda neko ima resenje. Sa neta sam probao sve, ili skoro sve.

Od zadnjeg patcha, ro2 exe nije vise isti za SP i MP .. Tj, poslebno skidas igru cirka 15gb ako hoces SP i otprilike isto tako posebno skidas MP.. Cak su ono razliciti folderi kao da imas dve zasebne igre..
Ajde baci screenshot tog errora koji ti se pojavljuje?

Ako kazes ima podosta vremena kad si probao neka moguca resenja, kad si kupio igru? Da li ti je ukljucen qutomatic update, patcheva je bilo bas dosta u proteklih par meseci..

Poslednja izmena:
Igru sam kupio kad je izasla, shodno tome dobih i GOTY i RS, neprijatno iznenadjen velicinom. Nemam ss i odredjenu gresku, igra jedva dodje do main menija. Tu sta god da pritisnem, zablokira se i to je to. Sva resenja koja sam nasao probao sam tokom decembra 2013.

Nije nemoguce da je problem do mog OS, ali opet RO2 je jedina igra koja ne radi kod mene. I jedina UE igra.

Da li i dalje ima ljudi koji igraju base igru, ne Rising Storm? Toliko mi se smucio BF4 da hocu da probam nesto drugo... RO2 nisam igrao jos od launch-a, pa ne znam kakva je sad situacija.

Nazad
Vrh Dno