Šta je novo?

Red Faction: Guerrilla

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Kao i prethodnike igru ce karakteristati fenomenalna destrukcija okoline i terena koja ce zavisiti od materijala i konstrukcije samih objekata kao i od oruzja/predmeta/vozila koje eksplodira/pada/udara u njih. Ako ne bude odlaganja igra ce se pojaviti polovinom februara 2009. godine.

red_faction_3-465869.jpg

Red Faction: Guerrilla is a 3rd person, open-world action shooter set on Mars, 50 years after the events of the original Red Faction. Players take the role of an insurgent fighter with the newly re-established Red Faction movement as they battle for liberation from the oppressive Earth Defense Force. Throughout their fight for freedom, players carve their own path, wreaking havoc across the vast, open-world environment of Mars, from the desolate mining outpost of Parker to the gleaming EDF capital city of Eos.

Utilizing improvised weapons, explosives and re-purposed mining equipment and vehicles, Red Faction: Guerrilla allows players to tear through fully destructible environments in an unforgiving Martian landscape swarming with EDF forces, Red Faction resistance fighters, and the downtrodden settlers caught in the cross-fire. Red Faction: Guerrilla also features a robust multiplayer component, including several modes focused on destruction-based gameplay.

Published by: THQ
Developed by: Volition
Genre: Shooter
Release Date: Q1 2009
Also Available On: Xbox 360, PlayStation 3

Homepage

Red Faction: Guerrilla Destruction As a Weapon

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/U6ZMuaR-V8U&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/U6ZMuaR-V8U&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

Shotovi:
red-faction-guerrilla-20080715083930669.jpg

red-faction-guerrilla-20080715083923184.jpg

red-faction-guerrilla-20080731032757660.jpg

red-faction-guerrilla-20080715083925575.jpg

red-faction-guerilla-images-20080404032102503.jpg

red-faction-guerilla-images-20080404032056487.jpg

red-faction-guerilla-images-20080404032108330.jpg

red-faction-guerilla-images-20080404032051487.jpg

Poslednja izmena:
Dobro izgleda na slikama, a i voleo sam prvi RF (drugi je doduše bio malo krš). Možda bude dobro napucavanje :)

Poslednja izmena:
Ma gde izgleda dobro vidis da na sotkama izgleda sve nekako plasticno.

Grafika ko na PS2 (pogledajte prve tri slike).
Znaci slabo.
Cak i Black izgleda daleko bolje (SJAJNA GRAFIKA).

Tebi nije poznata nijedna dobra igra koja se pojavila i za PC i za konzole?

Novi Red Faction ne obećava previše iz nekih drugih razloga, a ne zbog broja platformi za koje će izaći.

Tebi nije poznata nijedna dobra igra koja se pojavila i za PC i za konzole?

Novi Red Faction ne obećava previše iz nekih drugih razloga, a ne zbog broja platformi za koje će izaći.

A ne! Ima ih dobrih!
Ali FPS ili shooter na konzoli je cesto promasaj. Vec znam kakav gameplay mogu ocekivati od ove igre. Grafiku takodjer.

Igra li ko ovo? Sad sam video opis na gametrailers.

Ja prešao. 65 sati gejmpleja. Meni je ovo bolje od GTAIV, 100x. Volim tematiku, pa zato. A i destrukcija svega nikad ne dosadi!!!

Ja prešao. 65 sati gejmpleja. Meni je ovo bolje od GTAIV, 100x. Volim tematiku, pa zato. A i destrukcija svega nikad ne dosadi!!!

Ne zezaj 65 sati ?????
Ja danas krecem sa igranjem i jos ne mogu da poverujem u lifetimer.

PS. I Crackdown je bolji od GTA :D

Meni je Crackdown bio zabavniji, ali je generalno GTAIV ipak mnogo raznovrsnija i bolja igra.

According to the company's website, the game will now ship in North American on September 15th and internationally on the 11th.

Recommended:
# OS: Windows Vista? for DirectX? 10
# CPU: 3.2 GHz Dual-Core Processor (Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2)
# Memory: 2 GB RAM / 15 GB of Hard Drive space
# Video Card: 256 MB 3D Video Card w/Shader Model 3.0 Support (Nvidia GeForce 8800/ATI Radeon HD3850)

Minimum:

# OS: Windows XP / Vista
# CPU: 2.0 GHz Dual-Core Processor (Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2)
# Memory: 1 GB RAM / 15 GB of Hard Drive space
# Video Card: 128 MB 3D Video Card w/Shader Model 3.0 Support (Nvidia GeForce 7600/ATI Radeon X1300)

http://pc.ign.com/articles/100/1004156p1.html

A tematika je ...
Dajte malo vise detalja. Ja sam, ako se dobro secam, probao prvi deo i batalio, dok je moj ortak recimo busio rupe po zemlji ko krtica po ceo dan onomad, valjda ga to palilo, sta li vec :D.

Poslednja izmena:
A tematika je ...
Dajte malo vise detalja. Ja sam, ako se dobro secam, probao prvi deo i batalio, dok je moj ortak recimo busio rupe po zemlji ko krtica po ceo dan onomad, valjda ga to palilo, sta li vec :D.

I ja sam to radio! Mnogo dobra stvar!
Jedva cekam dvojku, uvek sam voleo da rusim i palim sve sto se moze spaliti i srusiti! :d

15GB HDrive-a!!? :crash:

Kad se ocekuje za PC posto je Q1 za 2009u prosao?

Jedva cekam dvojku, uvek sam voleo da rusim i palim sve sto se moze spaliti i srusiti!
Kad se ocekuje za PC posto je Q1 za 2009u prosao?

Dvojka je bila i prošla još 2003 :d
http://www.gamespot.com/pc/action/redfaction2/index.html?tag=result;title;5

ovo mu dođe trojka.
A u prethodnom postu sam napisao kada je objavljeno da izlazi,pa vidi ;)

A tematika je ...
Dajte malo vise detalja.

Da ne bi radio copy - paste,a i glupo je (a mrzi me da ja pišem),evo izvoli:
http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=720370&postcount=1

Poslednja izmena:
Jeste da ovome nije mesto možda ovde ali ko ima problema da pokrene prvi Red Faction pod XP ili Vista i dobija ovako nešto pri pokretanju:
"Missing Features:
At least 8 MB of available video memory is required to run Red Faction!"
Jedva sam izbunario ovo:

neka skine odavde QUICKFIX i sve radi kao sat:
http://purefaction.org/

I ovaj fix rešava "Graphics Card Compatibility
You can now play on any modern NVIDIA graphics card without a garbled screen."

Poslednja izmena:
Sećam se prvog RF i dopala mi se igra, drugi nisam ni igrao, ovaj možda instaliram.
Na konto cele ove priče, interesuje me, nisam zapazio.
Da li je negde, u nekom popularnijem naslovu korišćen ovaj njihov engine sa uništavanjem okoline?

Ne verujem, to je novija vezija njihovog Geo mod engine-a.

Rusenje je sjajno odradjeno,cela igra graficki izgleda dobro.Mislim totalna destrukcija koja izgleda perfektno u praksi + sasvim lepa grafika + open world pa samo zlobnici mogu da pljuju po grafici.A inace i sama igra kao igra je kvalitetna.

Poslednja izmena:
Pojavila se na "tržištu" ponovo napunjena verzija težine 6.96 kilograma.

Poslednja izmena:
+1
Ja sam na 70% :)

Sad sam malo čitao po stranim forumima i svi se žale na optimizovanost igre. Pominje se da je na nivou GTA4 pogotovo u delovima gde ima dosta fizike tj. kad se nešto ruši a koliko sam ja upoznat svrha ove igre je rušenje pa zaključak izvedite sami :(.
Čim skinem javljam svoje utiske.

Nazad
Vrh Dno