Vec neko vreme nisam upalio ni jedan FPS/TPS. Dvoumim se izmedju Red Faction i Wolfenstein. Preporuke?
Jel probao neko na ATI karticama 4850, imam osecaj da ce mi jako slabo raditi....?
Mialim da je problem u procesoru, odnosno broju jezgara, odnosno optimizaciji.Meni igra radi gotovo identicno i na max i na min podesavajnima.
Overall, I'm in two minds about this conversion. There are many things it does right: THQ has attempted to make the wait worthwhile by giving PC owners valued-added extras that console owners need to download for a premium. Computer owners get it all "out of the box" and that's brilliant. Not only that, but the game should work well on a variety of lower-level enthusiast hardware - Intel's £50 2.6GHz dual-core Pentium should perform decently with this, in concert with a well-chosen, inexpensive graphics card. That opens up RFG to just about any modern desktop PC, so long as it has a worthwhile, but hardly mega-expensive GPU upgrade.
However, the focus of the performance has effectively been to match what the consoles are doing and there appears to be little love for the PC enthusiast with high-end gear - the puzzling lack of performance with the GTX295 at 1080p was a somewhat unwelcome surprise. The 1080p frame-rates even on the higher-end cards is rather low in hectic gameplay, to the point where a v-synced Crysis at 1080p on high quality levels significantly outperforms Red Faction: Guerrilla. Sure, I can lower bling levels to bring the performance up, but the bottom line is that I want a game that exceeds console quality, and I won't be getting that then.
Ja igram na 1280x1024 evo vec sam preso dosta ima negde gde se rusi sve, malo zasecka ali to i ne primetis u celoj panici rokanja ne znam sta je problem kod tebe kod mene sasvim lepo radi nista lose nema da mi smeta da ne mogu da igram znaci igrivo u potpunosti.Ne znam zasto, ali na masini iz potpisa u 1680x1050 i sve na minimum fps mi je izmedju 15 i 30? :S:
Red Faction: Guerrilla PC Performance Evaluated
Pobrljavio EVGA Precision koji mi je kartu konstantno drzao debelo downklokovanu. Sad je fps konstanto izmedju 40 i 55.![]()
Eto vidis ako radi mene dobro mora i tebi i stavi rivu kakav bre evga:wave:
A neka precu je posteno:type:Pre toga mi je riva brljavila.
Btw, evo jednog trenercica za unlimited health & ammo, slow motion,...Dobar je za unistavanje okoline bez bojazni da ce vas roknuti i za gledanje eksplozija u slow motionu.
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_red_faction_guerrilla.shtml#Red
Imam problem sa oružjem - kupio sam ono čudo koje navodno prži strujom, ali u inventaru i dalje imam čekić, bombe, pušku i pištolj. Postoji li neko posebno mesto gde se radi layout oružja u skrovištu, jerbo nikako da skapiram kako da ubacim tu strujnu pušku u inventar?
Inače, takođe sam prešao Parker, sasvim solidno za opušteno ubijanje vremena...
Da, taman dođoh da javim ostalima za slučaj da se zapetljaju kao i ja. Elem, u ormariću gde se bira municija treba pritisnuti 2/3/4 (1 je rezervisan za čekić) da bi se odabralo odgovarajuće oružje. Malo glupo, pošto se barata ikonicama municije, ali dobro...
P.S. a igra puca kada se uđe u Display opcije ukoliko se to pokuša tokom igranja, tako da podešavajte sve lepo u glavnom meniju...![]()
Imam samo jedno pitanje - kako da kupim municiju? Cesto mi nestane municije, pogotovo exploziva a nigde nisam video gde moze da se kupi? Znam da postoje sanduci razbacani po mapi ali ko ce to da ganja.
Imam samo jedno pitanje - kako da kupim municiju? Cesto mi nestane municije, pogotovo exploziva a nigde nisam video gde moze da se kupi? Znam da postoje sanduci razbacani po mapi ali ko ce to da ganja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari