Šta je novo?

Red Faction: Guerrilla

Jel moze samo jedno pitanje. Zasto su GTAIV i Prototype popljuvani a ova igra je vrh :trust:. Posto je bazicna premisa sve tri igre ista (GTAIV bar ima smislenu kampanju).

Jel moze samo jedno pitanje. Zasto su GTAIV i Prototype popljuvani a ova igra je vrh :trust:. Posto je bazicna premisa sve tri igre ista (GTAIV bar ima smislenu kampanju).

Pa nije isto ovde uvek pucas u gta 4 retko kad se puca ,ovde sve rusis u gta 4 nista ne rusis neko voli vise ovo ,a neko drugo:wave:

Poslednja izmena:
Ja nijednu ne bih pljuvao, GTA je legendarna, ova je odlicna, a Prototype mi se i ne svidja ali cu da je odigram u neko dogledno vreme.

G@W jel ti to ona Williamsova na na naslovnoj?

Pa nije isto ovde uvek pucas u gta 4 retko kad se puca ,ovde sve rusis u gta 4 nista ne rusis neko voli vise ovo ,a neko drugo:wave:

Pa u GTA mozda nisi rudar kao ovde :p ali sluzi istoj nameni tj. kada hoces za pola sata da pobijes sto vise slucajnih prolaznika ili skrshis sto vise auta. Ja za te potrebe drzim GTAIV, Prototype, Burnout Paradise i evo sad tu upada i Red Faction (bio nekad Manhunt na tom spisku ali sam uradio uninstall jer je poceo da utice na moje mentalno zdravlje :D).

Ja nijednu ne bih pljuvao, GTA je legendarna, ova je odlicna, a Prototype mi se i ne svidja ali cu da je odigram u neko dogledno vreme.

Pa ne pljujem ni ja, nego mi je neobicno da je narodu foruma Benchmark ova igra odlicna a pomenute su dobrano ispljuvane.

G@W jel ti to ona Williamsova na na naslovnoj?

Jeste ona je, imas dobro oko :). Hayley Williams tj. nova Avril Lavigne.

Poslednja izmena:

Nemoj bezveze da trolujes ovde...
Prototype je napljuvan najvise zbog grafike a ne secam se da je neko pljuvao GTA 4 sem zbog preterane zahtevnosti?

Gde ova igra cuva sejvove? Kad hocu da ucitam igru kaze da moram da se ulogujem na Live?

EDIT: skontao...

Poslednja izmena:
GTA 4 je zakon i za Prototype i za ovu igru, ali nije ova losa uopste, meni je lepo legla za promenu ovo unistavanje i sama igra su mi jako zabavni. Ja sada prelazim Dust, nije laka igra, ali udjem u kamion i unistim im sve, tako mi je najlakse ako uspem dok me ne uniste...

Sta vam je sa poredjenjem ovih igara? Jedine dodirne tacke kod ova tri naslova su ogromne otvorene "mape" po kojima mozete da tumarate i nasumicno preuzimate misije.

Ceo dan igram ovo. Jako dobro za opushtanje nervnog sistema - uzmesh chekic i udri :D

Meni su Prototype, Bionic Commando i Red Faction tri igre koje su odlichno legle ove godine! Nema puno razmishljanja, samo udri do zore. Kome se to ne svidja, ja ga realno ne razumem...

Ceo dan igram ovo. Jako dobro za opushtanje nervnog sistema - uzmesh chekic i udri :D

Meni su Prototype, Bionic Commando i Red Faction tri igre koje su odlichno legle ove godine! Nema puno razmishljanja, samo udri do zore. Kome se to ne svidja, ja ga realno ne razumem...

Dosta je jedna takva igra godišnje, onog tipa koji mu leži (sa prizvukom realnog sveta kao GTA4, sa SF prizvukom kao Red Faction, sa treš-strip prizvukom kao Prototype i sl.) Meni je neverovatno da bi iko želeo da igra iste misije sa drugim skinovima više od jednom :) Mislim, to su iste, uglavnom isprazne misije koje se vrte u krug, naročito one "neobavezne", a dugo traju i zamaraju.

Inače, najbolja igra ovog "žanra" je izašla na PS3 - Infamous :)

Elem, ko nije provalio, u Bonus Missions stavci (barem meni, koji sam prevrnuo 3 od 6 oblasti - Parker, Dust i Badlands) stoji da je otvorena bonus kampanja/misija/šta god, sa Marauders-ima. Nisam još probao o čemu se radi, to ću kada oteram proklete korporativne zloće sa svete marsovske crvenice.

Voleo bih da je igri posvećeno više pažnje u smislu koncepta i da je od nje napravljen RPG, razmišljam, bre, kako su fantastični ovi ogromni i otvoreni prostori i kako je grafika sasvim korektna za te džinovkse mape i sl. Pu bre, umesto da kopam nekakve x od 300 ruda, nalazim x od 36 fragmenata, x od 85 poruka i sl. koliko bi bilo lepše da ima kvestova, da se utiče na svet...Stvarno mi je bedak. Ovako, dođem, pošaljem 18 raketa na plavu metu, teleport u bazu, dođem opet, novih 18 raketa na plavu metu i tako u krug...

Imam samo jedno pitanje.

Da li je moguce busiti rupe u planini i tlu nekim rocket launcherom?

Koliko sam video, nije moguce bushiti rupe u terenu. Mape su ogromne zaista i pune svakakvih gradjevina koje mogu da se srushe. Obichno uzmem neki veci dzip ili kamion, zaletim se u bazu EDF, proletim kroz zid i srushim nekoliko zgrada usput, izadjem, ispalim sve rakete na glavnu zgradu i onda krene da radi macola - ne secam se igre u kojoj je bilo tako dobro shibati chekicem, pogotovo shto chekic sve kida :) Jedini izuzetak su stubovi onog mosta u Badlands...

Uffff... Necu ni da je instaliram...
Koji ******... Kako su to mogli da izostave, sad sam se iznervirao...
Moram da skinem keca..
Jednom sam busio dok igra nije zabagovala, trebalo mi je 3min da sidjem do dna rupe...
U stvari ja sam igrao RF samo zbog toga. Nisam presao ni prvi nivo.
Odmah cheat i buuuushiiii hahahah....

/\ bravo

ja sam ocekivao da ce biti malo vise stelt, ilegala, gerila prava :) i neki total recall fazon bar :)

Sve na Max ,ambient occlusion off jer ne vidim neku razliku a pojede 20 frejma-sve ide glatko 35-50 fps,ali cim krene neka veca explozija fr padne na 8???!?!da nije do drajvera (hd4850)

Pa do procesora je.

Kod mene isti slucaj kad pada zgrada 15-20 fps-a pogibija :wall:

Bas nervira

Meni sa Phenom II 955 pada isto na 20FPS pri nekim ekstremnim rusenjima, ali na 8 to vec nikada...
Probao sam igru i na Q9450 i 4870X2, ali sa 8xAA i AO upaljenim u 1680.... I tu padne FPS na 20 kad su vece eksplozije...

Ma nije nego je njima bolje optimizovana, i verovatno manje detaljna, bez AA i ostalih cuda...

Meni sa Phenom II 955 pada isto na 20FPS pri nekim ekstremnim rusenjima, ali na 8 to vec nikada...
Probao sam igru i na Q9450 i 4870X2, ali sa 8xAA i AO upaljenim u 1680.... I tu padne FPS na 20 kad su vece eksplozije...

Ja zaista ne znam o kakvom FPS dropu pricate, meni je framerate konstantan i nije 20 ma sta se dogadjalo u igri (1920x1200).

Probaj neku vecu gradjevinu da srusis i pritom detoniraj par bombi i jos plus pucaj u neke burice da eksplodiraju mora da padne ispod 30, naravno ako ti je AA na maksimumu i sve ostalo max...
Tako je na 4870X2 licno sam probao, inace se krece oko 50-60...

Dobro to je ATi, sta si ocekivao :)

Probacu kad stignem kuci.

Jel ima neko problema sa zvukom?
Nekako je preglasan ?!?

Jel zna neko kako to da se resi?

Joj jel moze neko da mi pomogne!
Igram sa sugavim zvukom i ne znam kako da popravim...

Zvuk je preglasan, sve se nekako mesa u gomilu buke koja je ocajna!
Probao sam da prebacim an stereo, nije pomoglo.
Jel ima neko isti problem?

Joj jel moze neko da mi pomogne!
Igram sa sugavim zvukom i ne znam kako da popravim...

Zvuk je preglasan, sve se nekako mesa u gomilu buke koja je ocajna!
Probao sam da prebacim an stereo, nije pomoglo.
Jel ima neko isti problem?

Imam ja taj problem, verujem da svako ima ko poseduje 5.1 sistem. Inace probao sam igru i lepo radi na mojom masini, krljao sam i zgrade i FPS opadne ali nista preterano.

Nazad
Vrh Dno