Prvo stavi ovo u opcijama, da ne vrtis R mnogo je lakse Settings > Controls > Accessibility > Hold to ReelИмам проблем са пецање, никако не капирам како функционише.
Упецао сам 17 риба, 8 легендарних, али ми је требало по сат времена за неке.
Углавном роба се одвуче од обале и ако се закачи близу обале.
Не знам како да се намотам. Неће да се намотава, да ли мотам да је активна или кад се смири, али свакако се одвлачи од обале.
Играм на PS5.
Држим L2, кад се закачи притиснем R2 и држим га, да ли га треба држати или пустити исто и за L2. Онда вртим R, али кад. Где померам штап?
Može da se koči e sad sam zaboravio dal je po defaultu otkljucano ili zavisi od veze sa konjem od 1-4, kod tebi bi trebalo da je na L1 kad držiš i valjda ujedno kad držiš to dugme ideš u nazad konjemСад кад сам променио команде (квадрат) сваку рибу упецам из прве.
Да ли се може кочити са коњем.
Овде људи искачу пред коња, стоје на тротоару и чекају да се приближим и онда крену. Исто као у ГТА,
Када се и како може отићи у Blackwater?
Како приђем граници/реци долазе из тог правца њих 10ак
Негде видех да пред крај игрице а негде да може раније.
Хтео бих да одем да завршим изазове.
Ja nisam stekao takav utisak, ne verujem da na taj nacin funkcionise.Није у томе проблем, кад ловим једну животињу стално излазе друге које кад да се ловио није их било сад их има у изобиљу. 😀
Да ли има везе са оржијем које носим и гледањем рецимо потребеног материјала за задатак, тако испада.
Као кад причаш са неким о нечему а после ти на телефону излазе рекламе, е овде само супротно.
Imao sam isti osecaj - koji govoris.То сам све мање више решио.
Мој пост се односи да имам утисак да ми игрица чита мисли. 😀 Не шалим се.
Рецимо, променом оружја на датој локацији а пре тога читајући задатак се огледа да ли ће се та животиња појавити. Иста полазна тачка/исти сејв, другачији ред догађаја, више пута учитава тај сејв да проверим и да једним оружјем један догађај дриги други увек исти, оружије променим мало по учитавање и кад већ кренем коњем истим путем.
Знам да звучи чудо, али тако је код мене.
Покушава више пута исти сејв другом оружије па приметио.
Кад гледам упусво за кожу јелена због нагоградње или их има ређе или нису савршени још ако идем снајпером.
Пре или после улова их имс много али ми тад тренутно не требају.
Uz ovo ti prica i ne treba:Evo i ja da se javim vezano za ovo citanje misli od strane igre 😀 Isti slucaj i kod mene, trudim se da one male papagaje resim i uspeo sam ih preko 15 ubiti, ali da resim ostatak nema sanse, motam se po tim lokacijama, a njih nigde ili, sto kazete za perje egzoticno, i tu mi isto deluje da tacno zna sta mislim i hocu i ne daje mi 😀 mnogi su i po netu to komentrisali. Nego, ja je igram a nikako da zavrsim, tj. ono da je ne predjem, jer stvarno je igra vrhunska. Sad kad upalim idem da resavam kockarske izazove, mislim da sam na devetom sad.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari