Šta je novo?

Red Dead Redemption 2 PC

• Začetnik teme Začetnik teme Leon4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Имам проблем са пецање, никако не капирам како функционише.
Упецао сам 17 риба, 8 легендарних, али ми је требало по сат времена за неке.
Углавном роба се одвуче од обале и ако се закачи близу обале.
Не знам како да се намотам. Неће да се намотава, да ли мотам да је активна или кад се смири, али свакако се одвлачи од обале.

Играм на PS5.

Држим L2, кад се закачи притиснем R2 и држим га, да ли га треба држати или пустити исто и за L2. Онда вртим R, али кад. Где померам штап?

Имам проблем са пецање, никако не капирам како функционише.
Упецао сам 17 риба, 8 легендарних, али ми је требало по сат времена за неке.
Углавном роба се одвуче од обале и ако се закачи близу обале.
Не знам како да се намотам. Неће да се намотава, да ли мотам да је активна или кад се смири, али свакако се одвлачи од обале.

Играм на PS5.

Држим L2, кад се закачи притиснем R2 и држим га, да ли га треба држати или пустити исто и за L2. Онда вртим R, али кад. Где померам штап?
Prvo stavi ovo u opcijama, da ne vrtis R mnogo je lakse Settings > Controls > Accessibility > Hold to Reel
Namotavas kad se smiri u ovom slucaju drzis dugme, pisace ti ne znam za ps5 igram na xbox gamepadu, i gledaj da levi stik trznes gore dole da je privuces brze.

Чуо сам за промену команди али нисам могао да пронађем.
Сад сам упецао пар риба врло лако.
А и кад риба вуче онда не треба мотати јер тад пукне сили, што сам ја понекад радио, али свакако пре промене команди скоро свака роба се одаљи од обале а намотавање и не ради.

Хвала.

Мада се мучим и са ловом веверице, стресла за ситну дивљач а опет није перфектна

И са два убиства са оном мртвим оком (8 ниво сам).

Trik kod pecanja je da kada se riba ne opire naglo vuces stap ka sebi, tj. na gore, sto je pilauda rekao, sto vise puta mozes sve dok riba ne pocne ponovo da se koprca, a kada se smiri ponovo radis isto. Time ces drasticno smanjiti vreme potrebno da ulovis ribu, u odnosu na obicno motanje.

Sto se tice veverica, probaj da nisanis u glavu. Ali svakako probaj da napravis Buck Antler Trinket, to ce ti povecati sanse da dobijes perfektna krzna. Znaci kad ulovis Legendary Buck, idi u Fence i tamo napravi trinket.

Сад кад сам променио команде (квадрат) сваку рибу упецам из прве.

Да ли се може кочити са коњем.
Овде људи искачу пред коња, стоје на тротоару и чекају да се приближим и онда крену. Исто као у ГТА,

Сад кад сам променио команде (квадрат) сваку рибу упецам из прве.

Да ли се може кочити са коњем.
Овде људи искачу пред коња, стоје на тротоару и чекају да се приближим и онда крену. Исто као у ГТА,
Može da se koči e sad sam zaboravio dal je po defaultu otkljucano ili zavisi od veze sa konjem od 1-4, kod tebi bi trebalo da je na L1 kad držiš i valjda ujedno kad držiš to dugme ideš u nazad konjem

Kocenje konjem ti je - pustis kretanje (pecurkicu ili dugme na tastaturi) i drzis (za ps) R1 ili (za xbox) RB.
Za brze kocenje na PC drzis CTRL.
Ako drzis nabrojane tastere/dugmice dok se kreces moci ces naglo da skreces konjem.
Dakle kao neki efekat rucne u GTA.
Sve ti je ovo u tutorialu, bukvalno u prvih 5 minuta igre.

Koje modove preporucujete/koristite? I da li modovi mogu samo na pirata ili i na kupljenu verziju?

jCFAScA.png

Ja ove imam instalirane, sad po ukusu i potrebi instalirati šta ko voli i ovo je više za drugi/treći playthrough. Dosta njih ima i video prezentacije kako izgledaju na djelu. Za grafičke modove tu su teksture, VESTIGIA 1.0 ili 2.0. Xtreme grass za vegetaciju. Seasons dodaje smjenu godišnjih doba sa posebnim dodacima za jesen i zimu.

Za gameplay tu je LAW koji poboljšava wanted sistem. Basic Needs dodaje "soft survival" elemente. Scroll wheel za brzinu kretanja je kul jer na PCu nema binda za jog. No bullet trails i no hit markers mislim da nema na nexusu ali može da se nadje na drugim sajtovima.

Ima svašta da se pronađe samo treba imati u vidu da treba malo vremena izdvojiti i provjeriti kompatibilnost između modova.

Poslednja izmena:
Када се и како може отићи у Blackwater?
Како приђем граници/реци долазе из тог правца њих 10ак

Негде видех да пред крај игрице а негде да може раније.

Хтео бих да одем да завршим изазове.

Играм на PS5.
И она амајлија за повећање квалитета крзна не ради, а направио сам је, купио надградњу.

U 7. i 8. poglavlju će Blackwater biti dostupan.
Amajlija ne garantuje da ćeš dobiti perfektan pelt, već povećava šansu.

Када се и како може отићи у Blackwater?
Polako sa tim, videćeš Blackwater i još mnogo toga "old school western" kad za to bude vreme. Uživaj u priči.

Ja sam nabavio mod za svoj krevet. 🙂 🙂 🙂
222.jpg

Igram prvi deo RDR. Dobar je, ali nije da padneš u nesvest od kvaliteta kao što su mi GTA igre bile. Recimo, GTA IV je izašao svega dve godine ranije i šije RDR za šest koplja. Tek sam prešao u Meksiko, pa mi se čini da imam još dosta do kraja.

Slazem se sa konstatacijom za keca.
Ja ocekivao da ce taj deo gde si prešao biti kraći, ali bogami ima i tu da se pegla.

Игрица је толико феноменална спој ГТА и Фар Крај да понекад почиње нервирати.
Кочење коња у месту, немогуће.

Кад ми неко и ли нешто излети не могу уочити, ако покушам печурки уназад јој веће ср...ње, поготову у граду, где људи чекају са стране да се појавим и онда излећу пред коња.

Ловим веверице и зечеве, нема их нигде, као да игрица зна, можда и због оружја које сам изабрао и читање задатка.
Ловим Пантера, нега нема.
Ловим кугуара исто, косим лук и стрелцу и на пола пута ме убије банда, а појави се кугуар. Поновим а узмем пушку али нема банде некако умрем. Опет поновим и узмем лук и стрелу опет банда..

Сад идем на вукове а зечеви и вереруце искачу под копита али ми тренутно више не требају.
Све је некако испргамирано

Оно убиство мртвих оком две животиње неће нешто, оначим са Х, али само један хитац, можда погрешна пушка.

Помогао ми је савет за пецање, сад је свака риба из прве моје. 😀

Mozda ti nije jos otkljucana ta opcija za dead eye, bice kasnije kako budes prelazio. Ili kad aktiviras dead eye ubi ih bez obelezavanja kako bi rekao manuelno, ako uopste moze, ili ti sam deaktivira dead eye kad puknes metak? Vise se ni ne secam.

Konja ne zaustavljas na pecurku, nego na R1.

Pantera mozes uloviti u sumi juzno od Rhodes-a, na krajnjem jugu trenutno dostupne mape.

Kuguara najcesce mozes pronaci na krajnjem zapadu mape, severno od jezera Owanjila, kao i na krajnjem severoistoku mape, severno od Brandywine Drop-a, gde pruga prelazi preko reke.

Ova interaktivna mapa ce ti mozda biti od pomoci kod trazenja pojedinih stvari.

Није у томе проблем, кад ловим једну животињу стално излазе друге које кад да се ловио није их било сад их има у изобиљу. 😀
Да ли има везе са оржијем које носим и гледањем рецимо потребеног материјала за задатак, тако испада.
Као кад причаш са неким о нечему а после ти на телефону излазе рекламе, е овде само супротно.

Pa ti ako juriš samo to onda jedino da udariš save u blizini mesta gde ti je kolega iznad rekao i loaduj save pa prodji taj deo koju životinju juriš i tako dok ne ubodeš.

Није у томе проблем, кад ловим једну животињу стално излазе друге које кад да се ловио није их било сад их има у изобиљу. 😀
Да ли има везе са оржијем које носим и гледањем рецимо потребеног материјала за задатак, тако испада.
Као кад причаш са неким о нечему а после ти на телефону излазе рекламе, е овде само супротно.
Ja nisam stekao takav utisak, ne verujem da na taj nacin funkcionise.

Mada, neki kazu da su imali takav osecaj kod misije gde skupljas skupoceno perje kojekakvih pticurina za sesirdziju u Saint Denis-u, i da ih tada nigde nema a pre toga ih je bilo u izobilju. Nisam obracao paznju pre te misije, pa ne mogu da tvrdim.

Ako te zivotinja ubije, ili ne dobijes dovoljno dobro krzno, a nemas sejv, odspavaj nekoliko puta i dodji ponovo na tu lokaciju. Takodje, koristi mamce. Meni je za pantera pomagao mamac za grabljivice. Postavis mamac, ustekas se negde i cekas, mozes i da se namazes onim protiv mirisa.

Ovo ti je pouzdana lokacija za pantera. Samo tu sam uspevao da ga ulovim.

Мени игрица контрира.
Баш код тог пантера, мада сам ту грешком ишао да ловим кугуара стрелом и луком. Како извадим лук појави се банда, и док променим оружје убију ме, ако идеш пушком банде нема, до се десило випе пута пута, ако ме убију идем испочетка, што због банде што због тога што ако прођем нема животиње. Али ако преспавам цео дан поново ода се појави.
Исто као у ГТА, стално ти неко искаче кад возиш кола, како људи тако и разна возила, овде људи и кочије. Само овде не знам да кочим. 😀

Panteri se ne pojavljuju dok je neka npc- aktivnost u blizini... proveri okolinu - pocisti bandite ako ih ima... pa se udalji i ponovo vrati.
Dok su zivi "npc" u blizini, nema spawn-a.
Inace mozes ih naci nocu (iza 10.30h) na malom poluostrvu ( Lemoyne na mapi, izmedju slova "O" i "Y" )

То сам све мање више решио.
Мој пост се односи да имам утисак да ми игрица чита мисли. 😀 Не шалим се.
Рецимо, променом оружја на датој локацији а пре тога читајући задатак се огледа да ли ће се та животиња појавити. Иста полазна тачка/исти сејв, другачији ред догађаја, више пута учитава тај сејв да проверим и да једним оружјем један догађај дриги други увек исти, оружије променим мало по учитавање и кад већ кренем коњем истим путем.

Знам да звучи чудо, али тако је код мене.
Покушава више пута исти сејв другом оружије па приметио.

Кад гледам упусво за кожу јелена због нагоградње или их има ређе или нису савршени још ако идем снајпером.
Пре или после улова их имс много али ми тад тренутно не требају.

То сам све мање више решио.
Мој пост се односи да имам утисак да ми игрица чита мисли. 😀 Не шалим се.
Рецимо, променом оружја на датој локацији а пре тога читајући задатак се огледа да ли ће се та животиња појавити. Иста полазна тачка/исти сејв, другачији ред догађаја, више пута учитава тај сејв да проверим и да једним оружјем један догађај дриги други увек исти, оружије променим мало по учитавање и кад већ кренем коњем истим путем.

Знам да звучи чудо, али тако је код мене.
Покушава више пута исти сејв другом оружије па приметио.

Кад гледам упусво за кожу јелена због нагоградње или их има ређе или нису савршени још ако идем снајпером.
Пре или после улова их имс много али ми тад тренутно не требају.
Imao sam isti osecaj - koji govoris.
Trazim keku specificnu zivotinju za "satchel" vise dana ( noci )... i kad je napokon ulovim, cini mi se da mi posle svugde pojavljuje po mapi ( kad mi vise ne treba ) ?
Feeling da se Rockstar sprda sa mnom...

Evo i ja da se javim vezano za ovo citanje misli od strane igre 😀 Isti slucaj i kod mene, trudim se da one male papagaje resim i uspeo sam ih preko 15 ubiti, ali da resim ostatak nema sanse, motam se po tim lokacijama, a njih nigde ili, sto kazete za perje egzoticno, i tu mi isto deluje da tacno zna sta mislim i hocu i ne daje mi 😀 mnogi su i po netu to komentrisali. Nego, ja je igram a nikako da zavrsim, tj. ono da je ne predjem, jer stvarno je igra vrhunska. Sad kad upalim idem da resavam kockarske izazove, mislim da sam na devetom sad.

Evo i ja da se javim vezano za ovo citanje misli od strane igre 😀 Isti slucaj i kod mene, trudim se da one male papagaje resim i uspeo sam ih preko 15 ubiti, ali da resim ostatak nema sanse, motam se po tim lokacijama, a njih nigde ili, sto kazete za perje egzoticno, i tu mi isto deluje da tacno zna sta mislim i hocu i ne daje mi 😀 mnogi su i po netu to komentrisali. Nego, ja je igram a nikako da zavrsim, tj. ono da je ne predjem, jer stvarno je igra vrhunska. Sad kad upalim idem da resavam kockarske izazove, mislim da sam na devetom sad.
Uz ovo ti prica i ne treba:
Jasi okolo, menjaj modove, pljackaj, lovi...itd.
Nikad nisam ni usao u Chapter 3.

Nazad
Vrh Dno