Markomaniax
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.06.2008
- Poena
- 705
Moja oprema
- CPU & Cooler
- pola jezgarni jui-hwong 6000
- Matična ploča
- iskljucivo armirana
- RAM
- za sliku, jeste
- GPU
- GFUJ
- Storage
- imam shupu i podrum
- Zvuk
- licni beatboxer
- PSU
- jok, macki
- Kućište
- Ei Nis
- Monitor
- crt gorenje tv bez daljinca
- Miš & tastatura
- comodore + mis sa 386 kompa sa jednim dugmetom
- Pristup internetu
- Modemska 56k veza
Shvatam sta zele i Ulrich i Dragonbane da kazu, i sve to stoji ali eto nisu uzimali nas troje, cetvoro ovde koliko nas ima, nego sve potencijalne igrace na svetu.
Dobar deo njih nikad nije ni gledao klasicni western film.
Meni ne smeta jer mislim da ni sa tom konkretnom temom ne bi uspeli da pogode u toj meri te western klasike.
Ali ako je rockstar u necemu dobar, to je open world, i tu su uradili i vise nego dobar posao.
Ne moras bukvalno jednu misiju da krenes da radis, svet ti nece biti dosadan i uvek ces nesto naci da radis sto nece izgledati totalno genericno.
Svi krucijalni elementi su isto pogodjeni - jahanje, pucanje (onaj slowmo je ******, ali ok nisam ga ni koristio ako apsolutno nisam morao) priroda, zivotinje, vremenski uslovi, npc-evi imaju svoj zivot.... i vise nego lepo iskustvo po ceni jednih finih pantalona u zari.
Dobar deo njih nikad nije ni gledao klasicni western film.
Meni ne smeta jer mislim da ni sa tom konkretnom temom ne bi uspeli da pogode u toj meri te western klasike.
Ali ako je rockstar u necemu dobar, to je open world, i tu su uradili i vise nego dobar posao.
Ne moras bukvalno jednu misiju da krenes da radis, svet ti nece biti dosadan i uvek ces nesto naci da radis sto nece izgledati totalno genericno.
Svi krucijalni elementi su isto pogodjeni - jahanje, pucanje (onaj slowmo je ******, ali ok nisam ga ni koristio ako apsolutno nisam morao) priroda, zivotinje, vremenski uslovi, npc-evi imaju svoj zivot.... i vise nego lepo iskustvo po ceni jednih finih pantalona u zari.