4k je rezolucija ekrana, to me brine@alexfrenzy možeš da igraš bez problema (možda ne baš na ultra ali teraće ok). Ja sam na zephyrusu g14 sa 3060 igrao a one su tu negde po snazi kontam.
Sve zavisi od tebe da li ces da uzivas u igri ili ces juriti da zavrsis pricu sto pre ili ces raditi i sporedne misije dakle mozes da je predjes za 2 i za 22 dana sve je do tebeKoliko vremena treba da se pređe?
mozes da kupis DSX na steamu i da instaliras mod za adaptive triggers. u svakom slucaju ce steam input da radi bez problema sa dualsenseJel igrao neko PC verziju preko PS5 dualsense? Koliko sam skontao to pre nije radilo kako treba ali je sada sve to kompatibilno sa steam igrama? Ili nije sa svim? Ova igra me konkretno zanima jer bih uzeo PS5 pre nego Xbox joypad jer ce mi ostati ako nekad u buducnosti budem uzimao i PS5.
Kao sto neko gore rece, mozes da je predjes za 2 ili 22 dana, zavisi od tebe a mozes i godinama da je igras zato sto je igra puna raznih random susreta, tajni a bogami i scenarija u zavisnosti kako reagujes u nekoj situaciji, neke situacije se desavaju u zavisnosti od doba dana ili noci, vremenskih uslova itd.Koliko vremena treba da se pređe?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari