emaremare
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 21.09.2007
- Poena
- 1,295
Ja 1 put prelazim i igram po tvojim i savetima jos nekih. Pocetak 3 chaptera imam oko 42 sata. Nisam lovio sem ono sto sam morao. Planiram uskoro da malo lovim (imam lavlju sapu sada pa taman da ganjam sta mi treba za kombinnaciju sa njom) ako mi svidi ok ako mi se ne svidi lovicu samo sta moram. Obavio sam sve bele misije osim fotografa zivotinja u Jagodiću njemu sam samo torbu vratio. Nije me put nanosio tamo u poslednje vreme pa nisam njega do kraja odradio.Zavisi kako ko igra. Ja sam u drugom/trećem prelazu, tek sam ušao u Chapter III i imam 50+ sati igranja, belog arabiana i još jednog konja sam odavno ukrotio na 4. nivo, sakupio sam sve kože za LotE satchel, pola onih "ulepšavanja kampa" sam obavio, Explorer Achievement sam obavio (našao sva 4 blaga), još tri achievement-a su mi pri kraju, a neke tek treba da obavim, čisto da vidim kako izgledaju.
Znam, deluje kao da sam odlepio, ali posle RDR2 koje god igre da sam se dohvatio opasno me je smorila. Mislio sam da će Witcher 3 kojeg dugo nisam igrao malo to da poremeti, ali čim sam ušao u White Orchard setih se Valentine-a i Horshoe Overlook-a i momentalno sam poželeo da se vratim nazad. Jednostavno, nijedna druga igra me trenutno ne privlači, pa što da ne odugovlačim što je moguće više. To je samo MOJ slučaj, svako igra na svoj način.
P.S. Tek u ovom drugom/trećem prelazu sam saznao da kad ti nivo DEAD EYE poraste da možeš samovoljno da nišaniš, da držanjem tastera Q možeš da koristiš "stari" sistem DE kada kursor automatski obeležava metu, što u nekim slučajevima ume puno da pomogne.
Ovo sa Q za dead eye ti napomene u misiji pri kraju 2 chaptera. Toliko brzo ti hintovi nestanu da covek lako propusti.
Nista budzovanio nisam sem kampa dok sam bio u Konjskoj Potkovici, sad malo kinte da nakupim da cu da sredjujem. Sto se tice Artura i Konja nisam previse ulagao u njih sem osnovno.
Artut mi je preko 75%stamine a health i dead eye oko 50%. Koliko sam shvatio health se najbolje budzi veslanjem i tucom? A kako dead eye da nabijem?