- Učlanjen(a)
- 20.05.2020
- Poena
- 20
Kako mislis zezalo ?
Kao da si igrao pirata pre par meseci, tako zvucis.
Zezalo te na originalu ?
Kao da si igrao pirata pre par meseci, tako zvucis.
Zezalo te na originalu ?
Kako resiti err_gfx_state gresku?
Javlja se i na Vulcan i na DX12.
Oziman, probao sve i dalje javlja gresku
Kad već pišete o nekim erorima. Uzeo sam igru na Epicu, završio sve i sad bih još da istražujem svet, lovim živuljke i ostalo.
Međutim, nakon instalacije drajvera igra mi bukvalno radi ali slike nema. Čuje se intro, na slepo udarim enter i uđe u game, čujem kako pucam, komentare ljudi, ma sve. Ali slike nema, crno.
Nema šta nisam probao:
- vratio drajvere
- u međuvremenu izašli novi, pa sam i njih skinuo
- probao alt+enter kad sam u igri (čitao da tako može da pomogne)
- reinstalirao igru više puta
- brisao settings fajlove iz documentsa
- brisao sejvove, ubacivao svoje stare..
- mislio sam da je greška u rezoluciji, da se promenila prilikom instalacije drajvera.. pa sam pokušao u GF Experience da promenim pre pokretanja igre
Ne znam šta još.. brdo nekih čuda koja sam nalazio po netu sam isprobavao i ništa. Baš počinje da me nervira.
da da bas frustrira sto ne moze da se trci kroz kampTo u zatvorenom prostoru i kampu pomalo može da bude osetno, ovako baš i nije čini mi se?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ja to verovatno nikada necu saznati, jer igram od aprila i na 33% sam...[emoji23] al koliko vidim velika vecina je otpikala vise puta.Pa koliki je replay value ove igre ?
Naravno da sam imao. Kako taj tip nigde nisam našao.Ako imas MSI afterburner, uninstall obavezno pa probaj onda![]()
Naravno da sam imao. Kako taj tip nigde nisam našao.
Hvalaaa ti ko bratu, konačno proradilo čoveče.
Pa eto, posle tih novih drajvera.. Inače sam i ja igru već prešao sa Afterburnerom, ali nekako sve pobrljavilo.ma je l moguce da afterburner pravi problem?
pada uninstall i kod mene
Verovatno, da moze neka novija verzija AB da radi ! nisam probao ...moze da igra![]()
MSI je djubre od programa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari