D
Deleted member 37912
Guest
Promaja - 'ladan beton - i jeftine grafičke od novembra - neuništivi mitovi u srbalja...
Мислим погледајте каква је ово игра! Ово је нешто вауууу!
Једва чекам да је заиграм.
A mene zanima moze li se save od steam verzije iskoristiti na narodnu?
Sent from my phone
Dobro bre ljudi, jel moze neko da mi kaze kako da nateram ovo cudo da radi? Sve sam probao, win10 je apdejtovan, drajveri za grafiku poslednji, iskljucivao antivirus, brisao sga fajlove (koji se non stop vracaju) u settings folderu, probao dx12 i Vulcan, probao sa niskim podesavanjim, u podesavanju za grafiku iskljucene sve opcije (Enchanced sync, image sharpening itd.), ma nema sanse da prodjem ni prvu misiju kad lema onog mucenika sto mu skoci na glavu u ambaru, samo izbaci na desk bez bilo kakve greske. Ima li neko jos neki predlog?
Cekaj mozes samo lek preko postojece steam instalacije?Da, izašla je druga, ispravljena verzija lekića. Ja sam samo to skinuo i nalijepio preko igre ranije skinute sa Stima, i sve radi.
Inače, igra mi se, za početak, nije nešto dojmila...previše mi je filmična, a i komande su nelogične, razbacane i previše ih je...možda je interesantnije nekome ko ima nabudženu mašinu, pa napuca sve na ultra i divi se krajoliku [emoji39]
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Cekaj mozes samo lek preko postojece steam instalacije?
Sent from my phone
Sad me ubi err_gfx_state greska, *mjau**mjau**mjau* koja glupost.
Meni je uz mnogo muke proradio save, na kraju sam morao fajl po fajl da kopiram i brisem dok nisam otkrio zbog kojeg igra kreshuje
Sent from my phone
iskreno da nisam uzeo ukrajinca onomad sad bih uzeo švedjanina. postujem njihov rad i sve ali na zalost naviknut sam drugacije... sto kazu u mogucnosti smo
Steam offline share za ovu igru je odavno oko 500din. Odlicna i odgovarajuca opcija za plate u Srbiji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari