Šta je novo?

Red Dead Redemption 2 PC

:D Vala baš. Moj moto je da će uvek biti nešto da se kopa, i do sada se nisam prevario.

Hoce li izlazak narodnjaka da dodatno ozivi igru po socijalnim medijima? I hoce li to malo uzdrmati CP77 izlazak?

Мислим погледајте каква је ово игра! Ово је нешто вауууу!

Једва чекам да је заиграм.

Ne možeš da kažeš da je vau a da je nisi ni pokrenuo. Ja sam je igrao 15 sati i prodao (kupio preko ukr sa Epic popustom za nekih 18 evra, prodao za 10).

Uvodni deo je delovao odlično, muzika odlična itd. Međutim kada se prešlo sa snega na zelenilo tada me je zamorilo danonoćno jahanje, dosadno mi je bilo i pecanje i milion drugih stvari. Prestao sam i misije da odrađujem, par sati pre deinstaliranja sam samo lutao mapom.

Volim single player igre (od mp igram samo wot blitz) ali ova me nije privukla.

A mene zanima moze li se save od steam verzije iskoristiti na narodnu?

Sent from my phone

Dobro bre ljudi, jel moze neko da mi kaze kako da nateram ovo cudo da radi? Sve sam probao, win10 je apdejtovan, drajveri za grafiku poslednji, iskljucivao antivirus, brisao sga fajlove (koji se non stop vracaju) u settings folderu, probao dx12 i Vulcan, probao sa niskim podesavanjim, u podesavanju za grafiku iskljucene sve opcije (Enchanced sync, image sharpening itd.), ma nema sanse da prodjem ni prvu misiju kad lema onog mucenika sto mu skoci na glavu u ambaru, samo izbaci na desk bez bilo kakve greske. Ima li neko jos neki predlog?

A mene zanima moze li se save od steam verzije iskoristiti na narodnu?

Sent from my phone

Može. Save lokacija krakovane verzije je C:\Users<Your Name>\appdata\Roaming\Goldberg SocialClub Emu Saves\RDR2

Tu premesti originalan Steam save folder, prethodno mu promenivši ime koje mora biti isto kao ime foldera koji se već tamo nalazi i koji moraš izbrisati.

Dobro bre ljudi, jel moze neko da mi kaze kako da nateram ovo cudo da radi? Sve sam probao, win10 je apdejtovan, drajveri za grafiku poslednji, iskljucivao antivirus, brisao sga fajlove (koji se non stop vracaju) u settings folderu, probao dx12 i Vulcan, probao sa niskim podesavanjim, u podesavanju za grafiku iskljucene sve opcije (Enchanced sync, image sharpening itd.), ma nema sanse da prodjem ni prvu misiju kad lema onog mucenika sto mu skoci na glavu u ambaru, samo izbaci na desk bez bilo kakve greske. Ima li neko jos neki predlog?

Moraš upotrebiti ispravljeni krak. Verzija 2.

E *mjau**mjau**mjau*.nisam ni video da su izbacili v2. Hvala, sad cu da probam.

Da, izašla je druga, ispravljena verzija lekića. Ja sam samo to skinuo i nalijepio preko igre ranije skinute sa Stima, i sve radi.
Inače, igra mi se, za početak, nije nešto dojmila...previše mi je filmična, a i komande su nelogične, razbacane i previše ih je...možda je interesantnije nekome ko ima nabudženu mašinu, pa napuca sve na ultra i divi se krajoliku [emoji39]

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Da, izašla je druga, ispravljena verzija lekića. Ja sam samo to skinuo i nalijepio preko igre ranije skinute sa Stima, i sve radi.
Inače, igra mi se, za početak, nije nešto dojmila...previše mi je filmična, a i komande su nelogične, razbacane i previše ih je...možda je interesantnije nekome ko ima nabudženu mašinu, pa napuca sve na ultra i divi se krajoliku [emoji39]

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Cekaj mozes samo lek preko postojece steam instalacije?

Sent from my phone

Sad me ubi err_gfx_state greska, *mjau**mjau**mjau* koja glupost.

Bio sam na DX12 dok su se pojavljivale greske. Sad sam presao na Vulcan i zavrsih prvu misiju bez problema. Videcemo sta ce biti.

Koja razlika u komentarima igre od kako je izašla verzija za narod :D

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Pa bilo je i pre naleta na svakih 2 meseca pa onda zatihne.

Ja sam taman počeo da igram ponovo pre par nedelja posle duže pauze i mogu reci da tamo od 4 chapter kreće jače I zanimljivije.

Meni je uz mnogo muke proradio save, na kraju sam morao fajl po fajl da kopiram i brisem dok nisam otkrio zbog kojeg igra kreshuje

Sent from my phone

Meni je uz mnogo muke proradio save, na kraju sam morao fajl po fajl da kopiram i brisem dok nisam otkrio zbog kojeg igra kreshuje

Sent from my phone

I meni je proradilo bez preterane muke. Za 1 dnevnicu kupljena igra i "ulozeno" 100+ sati u nju.

Što je vise igram vise sam zaljubljen. Iza tv mi pogled seže na komšiničin stan [emoji16]

Šalu na stranu, fenomenalna igra, kakvi pejzaži, priča... ma sve ima... vec vidim da kad bude kraj story moda da ce me naterati da jos malo jasem po divljem zapadu.

Može se dalje zabaviti u online modu. Ali jeste, igra je pravi next gen i cekat cemo dugo da se ovako nesto pojavi. Malo me brinu otpuštanja iz R* zadnjih godinu dana.

Nisam je jos presao, cekao sam da uzmem jacu kartu pa sam samo par sati IN. Ali sve ostalo, likovi, grafika, animacije i gomila sadrzaja su epic. Tuga je da se nekome dopada a da vrti narodnjak. Preko Epica sa oni kuponom izadje poprilicno jeftino.

iskreno da nisam uzeo ukrajinca onomad sad bih uzeo švedjanina. postujem njihov rad i sve ali na zalost naviknut sam drugacije... sto kazu u mogucnosti smo

iskreno da nisam uzeo ukrajinca onomad sad bih uzeo švedjanina. postujem njihov rad i sve ali na zalost naviknut sam drugacije... sto kazu u mogucnosti smo

A i malo je bezveze da su za nas cene kao u Americi i Zapadnoj Evropi, a u Ukrajini, i Južnoj Americi za smešne pare od prvog dana...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Po X-ti put. Previše smo sitno tržište da bi se neko uopšte potrudio da nam napravi poseban cenovni region. Nismo vredni truda.

Pa sto se onda cudite sto nas narod nece da plati ni tu nazovi sicu koji ovde neki spominju nego cekaju pirat da izadje pa da odigraju, nebitno je to RDR2 ili neka druga igra.

Bas zato sto nece da ponude za nase trziste prilagodjene cene zato narod pribegava igranju pirata.

Steam offline share za ovu igru je odavno oko 500din. Odlicna i odgovarajuca opcija za plate u Srbiji.

Poslednja izmena:
Kako je to mene zezalo kad se setim...

Svašta sam probao i uvek je krešovalo posle 2-3 sata igre. Najviše je pomoglo ono "ignorecachepipeline", ali nije ni to bilo svemoguće.

Nazad
Vrh Dno