- Učlanjen(a)
- 26.05.2006
- Poena
- 510
"lol looks like power rangers meets transformers" :d
Stvarno, onaj Shogun Executioner je smesan.
Poceli su da se pojavljuju fake-ovi po prodavnicama...
Opasno me intrigira ova mogucnost co-op kampanje. To nije pominjano do sada?
Koliko vidim, nece moci u LANu, vec samo preko online lobby-ja.
Danas bi trebalo da izadje?
I mene to interesujeKoliko ce ovo da kosta u BG, ako neko zna?
Zvao sam da pitam kada stize, posto RA3 izdaje EA mozemo ga ocekivati koliko jos u petak kod nas. radnik tamo mi je rekao da EA uvek cetwrtak na petak salje igre, i da je u petak kod nas. Cena ce biti naj verovatnije 2999 din.Vidim da ga game-s ima u "uskoro"... Nema pomena cena jos uvek
Pojavio se, ja ga upravo nabavljam preko Telekoma.
Doduse, jos ne moze da se pokrene, ali dok to preko Telekoma stigne i to ce biti reseno.
Ponovonapunjeni su u "killing spree".Pojavila se njihova verzija naše omiljene igre.
Mogu samo da kazem AMIN na to.
Ponovo Napunjeni su se bas naostrili ... a jos nije ni Shipping date![]()
Evo posle sat vremena igre, utisci su za sada pozitivni. Igrao sam malo skirmish i deluje mi ok. Jedinice mi deluju veoma izbalansirano. Svaka ima svoje prednosti i mane. Saveznici imaju klasicni sistem gradnje (izgradi pa postavljaj), rusi grade odmah tako da su im gradjevine ranjive u toku gradnje, dok japanci prizvode vozila koja se otpakuju u odr. gradjevinu.
Grafika je lepa i prijatna za oci, mada mi malo deluje ko da je sve od plastike.
Jedino me mnogo nervira sto pri svakom startovanju igra proverava da li je izasao neki patch, a posto mi je protok zauzet to zna da potraje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari