Šta je novo?

Red Alert 3 - oficijelna tema

"lol looks like power rangers meets transformers" :d

Stvarno, onaj Shogun Executioner je smesan.

Igrao sam betu i poslednjim (ili pretposlednjim, ne secam se vec) patchom su ubacili superweapons. Ali epske jedinice nisu ni spominjali. Ako je ovo epic jedinica kao u C&C3 KW uproprastise odlican balans i gameplay (ne bi im bilo prvi put). :mad:

Poslednja izmena:
Poceli su da se pojavljuju fake-ovi po prodavnicama...

Opasno me intrigira ova mogucnost co-op kampanje. To nije pominjano do sada?
Koliko vidim, nece moci u LANu, vec samo preko online lobby-ja.
Danas bi trebalo da izadje?

Poceli su da se pojavljuju fake-ovi po prodavnicama...

Opasno me intrigira ova mogucnost co-op kampanje. To nije pominjano do sada?
Koliko vidim, nece moci u LANu, vec samo preko online lobby-ja.
Danas bi trebalo da izadje?

Coop campanja je pominjana od samog pocetka ko da je ne znam ti ja sta. A ako ne bude bilo lan opcije za to onda gubi smisao totalno! MP je dobar, sporija je igra od TW i to je veliki + . I da, danas treba da izadje u USA.

Prvi review-ovi:
http://pc.gamespy.com/pc/command-conquer-red-alert-3/924008c.html
http://www.1up.com/do/reviewPage?cId=3170946&p=1
http://www.gamesradar.com/pc/comman...-3/a-2008102217846690011/g-200802149356160028

Za sada nije lose, ovako nesto sam i ocekivao. Beta je, pogotovo nakon 1.06 patcha obecavala. Sumnjivo mi je to sto ne spominju pathfinding, a vecini igraca je predstavljao najveci minus igre. Stvari se komplikuju u ovom vec vremesnom engine-u dodavanjem vode jer nisu sve jedinice amphibious. Svaki put kada bi artiljerijom pokusao da napadnem neku morsku jedinicu (a nisam bio u dometu), jedinica umesto da pridje vodi koliko jos moze i napadne, pocne da se cima i vrti u krug. Takodje vise nivoa zemlje na mapi isto komplikuje stvari. Par puta sam probao da naredim inzenjeru (koji se nalazi na nizem nivou) da se popne na uzvisenje i udje u neku zgradu. U vecini slucajeva bi poceo da trci u mestu ili da se vrti u krug. Jedini nacin da prihvati komandu je bebisiting u vidu ili waypoint sistema ili korak po korak vodjenje po nizbrdici.
Sa pozitivne strane, balans jedinica, animacije su skroz ok, a grafika je stvar navike.

Poslednja izmena:
Koliko ce ovo da kosta u BG, ako neko zna?

Posle ovih trejlera sa jedinicama i shogun executionera konacno mogu da kazem da su odlepili.

Odlicna izgleda odbljesak na vodi, recimo raketa ili slicno...

Vidim da ga game-s ima u "uskoro"... Nema pomena cena jos uvek

Kad se ocekuje u prodavnicama za siroke narodne mase :D

Pa uzeo bih i ja primerak za mase ali planiram da igram u mutiplayer-u.

I nisam primetio da se pojavio. Izasao je soundtrack ali josh nema igre kod mog dobavljaca.

Pojavio se, ja ga upravo nabavljam preko Telekoma.:D
Doduse, jos ne moze da se pokrene, ali dok to preko Telekoma stigne i to ce biti reseno.

Htedoh da odgovorim sam sebi al eto da vidim da se pojavio al prehlada ga zeza a nema leka :D

Definitivno je tu:p

Vidim da ga game-s ima u "uskoro"... Nema pomena cena jos uvek
Zvao sam da pitam kada stize, posto RA3 izdaje EA mozemo ga ocekivati koliko jos u petak kod nas. radnik tamo mi je rekao da EA uvek cetwrtak na petak salje igre, i da je u petak kod nas. Cena ce biti naj verovatnije 2999 din.

Pojavio se, ja ga upravo nabavljam preko Telekoma.:D
Doduse, jos ne moze da se pokrene, ali dok to preko Telekoma stigne i to ce biti reseno.

Ima jedan antibiotik koji se pojavio sat vremena posle dobijanja prehlade. Ali kao sto si sam rekao dok seljekom donese sve ovo kod nas, bice sigurno ponovo napunjena injekcija sa pravim penicilinom!

Ponovonapunjeni su u "killing spree".Pojavila se njihova verzija naše omiljene igre.

Bre, kako da radim, idem na vishu i igram:p
Slatke muke:p

Mogu samo da kazem AMIN na to.
Ponovo Napunjeni su se bas naostrili ... a jos nije ni Shipping date ;)

Kako nije? U USA i jos nekim zemljama su vec juche imali igru. Pouzdano znam za jednog Kineza, s kojim sam se peglao u RA3 beti, da je nabavio juce. Shipping date za EU je however 30 nov.

Znaci koji flood dobrih naslova u zadnjih dana... to nije normalno, BiA 3, FarCry2, Dead Space, Fallout 3, Quantum of Solace i sad jos Red Alert 3... bolest. Znaci samo jos da izadju novi NFS i GTA VI pa da bude totalni overkill.

Poslednja izmena:
Da, da... napunjeniponovo su na visini zadatka. :whip:

Još samo treba da se promeni naziv teme! :D

A da neko napise jos nesto o igri osim pohvala ponovonapunjenima?!

Evo posle sat vremena igre, utisci su za sada pozitivni. Igrao sam malo skirmish i deluje mi ok. Jedinice mi deluju veoma izbalansirano. Svaka ima svoje prednosti i mane. Saveznici imaju klasicni sistem gradnje (izgradi pa postavljaj), rusi grade odmah tako da su im gradjevine ranjive u toku gradnje, dok japanci prizvode vozila koja se otpakuju u odr. gradjevinu.
Grafika je lepa i prijatna za oci, mada mi malo deluje ko da je sve od plastike.
Jedino me mnogo nervira sto pri svakom startovanju igra proverava da li je izasao neki patch, a posto mi je protok zauzet to zna da potraje.

Evo posle sat vremena igre, utisci su za sada pozitivni. Igrao sam malo skirmish i deluje mi ok. Jedinice mi deluju veoma izbalansirano. Svaka ima svoje prednosti i mane. Saveznici imaju klasicni sistem gradnje (izgradi pa postavljaj), rusi grade odmah tako da su im gradjevine ranjive u toku gradnje, dok japanci prizvode vozila koja se otpakuju u odr. gradjevinu.
Grafika je lepa i prijatna za oci, mada mi malo deluje ko da je sve od plastike.
Jedino me mnogo nervira sto pri svakom startovanju igra proverava da li je izasao neki patch, a posto mi je protok zauzet to zna da potraje.

To potraje bez obzira na zauzetost protoka...

Kazu da to moze da se resi blokiranjem Red Alert-a u Firewall-u

Resio sam sa firewall-om. Hvala.

da li je zahtevna?
igra je radjena na enginu c&c tiberium wars, jel?

U cutscenama ima vise dobrih cica nego u nekom extra izdanju playboy-a... u svakom slucaju japanke su ubedljivo najjace.

Nazad
Vrh Dno