Šta je novo?

Red Alert 3 - oficijelna tema

ajde ponovo..

jel moze neko ko ne igra a uzeo je kljuc da mi ga da, skinuo sam i instalaciju i patch a **** me kljuc, mislio sam da mogu da pokrenem i bez kljuca ali ispostavilo se da i za skrimis moras da imas kljuc

hvala unapred...

a sta drugo ocekivati? prefarban je bio i doom3 i quake 4 i 99% nastavaka ... zato i jesu nastavci... da izmishljaju novu rupu na saksiji sigurno bi krenuli sa nekim novim naslovom... to bi bilo najlogichnije... ..
Ukratko... zele da se ovajde i da uzmu PARE :-devil-:

Pogledo sam malo pre onaj trailer sa strane gde se Red Alert 1 moze svuci za dz... mislim sta reci... *****i su skoro ceo zaplet ispricali kroz taj trailer... znaci zlo.

Sto se tice skirmisha u beti, on se moze igrati samo kao sandbox, tj sam portiv sebe, ne postoji AI u beti.

да изнесем и ја своје утиске, након одиграних неколико минута. (захваљујем се Jovylandu!!) нисам наишао на противнике, само сам се сам буџао.

прво што сам приметио а да ми јако смета, немогућност да деселектујем јединице! надам се да је то само баг у бети и да ће бити могуће у пуној верзији.
друго што сам приметио, јесте да је ово скоро прекопиран tiberuim wars. интерфејс је веома сличан, а оно што ме је разочарало јесте изглед иконица у build менију. мутне, плаве, ситне, не разазнаје се шта је шта. у двојци си могао на основу сликице да одмах видиш шта је шта, а овде изгледају као да су цртане за децу. на шта личи она икона за маринца код амера? на неког свемирца из дечјих бајки а не на G.I. јако мали избор тенкова који служе нечем (guardian tank и mirage tank), ове против ваздушно/инфрантри не рачунам, с њима се не осваја база. где је добра стара призма...
паре јако споро долазе а пуно се троше. више није могуће направити 3-4 минера па да паре иду брже, један ће радити посао као и њих 4, можда и брже. надам се да ће поправити тај баланс са парама. било ми је потребно доста времена како бих само једног тенка направио.

ово је општи утисак, и надам се да ће поправити бар неке ствари, ово не личи нинашта... tiberium wars је много бољи.

pa finalna verzija je uvek bolja od bete,valjda će i sada biti...
bilo kako bilo jedva čekam 3ojku :)

http://uk.youtube.com/watch?v=pPXJoOd2lfs&feature=related

ако неко није видео, гејмплеј... не знам да ли је постављан на претходној страни. моје мишљење је да је ово промашај, у односу на РА2.

Nece biti moguc tzv. harvester rush. Samo jedan harvester i jedan rudnik. Meni ovako na izgled nervira to shto izgleda kao da je sve uradjeno od plastelina. Mnogo bre shljashti. Pa ni tiberium wars serial nije tako izgledao. Ovo je samo beta ali ne verujem da ce neshto bolje da izgleda mad nikad se ne zna kad je EA u pitanju.

и ја имам слично мишљење, поготово за иконице у менију за грађевине, тенкове...

да изнесем и ја своје утиске, након одиграних неколико минута. (захваљујем се Jovylandu!!) нисам наишао на противнике, само сам се сам буџао.

прво што сам приметио а да ми јако смета, немогућност да деселектујем јединице! надам се да је то само баг у бети и да ће бити могуће у пуној верзији.
друго што сам приметио, јесте да је ово скоро прекопиран tiberuim wars. интерфејс је веома сличан, а оно што ме је разочарало јесте изглед иконица у build менију. мутне, плаве, ситне, не разазнаје се шта је шта. у двојци си могао на основу сликице да одмах видиш шта је шта, а овде изгледају као да су цртане за децу. на шта личи она икона за маринца код амера? на неког свемирца из дечјих бајки а не на G.I. јако мали избор тенкова који служе нечем (guardian tank и mirage tank), ове против ваздушно/инфрантри не рачунам, с њима се не осваја база. где је добра стара призма...
паре јако споро долазе а пуно се троше. више није могуће направити 3-4 минера па да паре иду брже, један ће радити посао као и њих 4, можда и брже. надам се да ће поправити тај баланс са парама. било ми је потребно доста времена како бих само једног тенка направио.

ово је општи утисак, и надам се да ће поправити бар неке ствари, ово не личи нинашта... tiberium wars је много бољи.
Auf bedak ako je tako.
Svejedno, mrzi me da se cimam oko bete. Probacu finalnu verziju svejedno, valjda ce do tada ispraviti ove gluposti...

Neznam za vas ali meni je najaci bio onaj deo iz 95 godine vec od RED ALERT 2 su poceli da brljave i preteruju sa futurizmom.

Ko je rekao Mammoth Tank? :d

World Exclusive Hell March Trailer

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/tI03hNtkjyk&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/tI03hNtkjyk&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

LMAO ovoliko poznatih glumaca (a sve likchine) na jednom mestu :D Sjajno :)

Dobarj trejler, ali je Hell March 2 zakon ,)

Poslednja izmena:
Japan FTW!!!

LOL, japanci imaju Dzedaje!

Poslednja izmena:
Jos uvek igram Generals, i cekam da izbace nesto sa nekakvim skinom koji tezi oslikavanju "realizma". Ako ponovo izbace nabudzene bubasvabe koje imaju mitraljeze umesto ociju, i pucaju samo u polumraku - I'm out!

Skidam demo. Shta mi josh treba da bih video kakva je igra?

Vidim da mi treba i neki kod... Moze li neko da mi pozajmi kod na par dana chisto da vidim kakva je igra?

Mislim da su neke prodavnice pocele sa ranijom prodajom :p (hint: Hatred)

Nazad
Vrh Dno