Ukratko... zele da se ovajde i da uzmu PARE :-devil-:a sta drugo ocekivati? prefarban je bio i doom3 i quake 4 i 99% nastavaka ... zato i jesu nastavci... da izmishljaju novu rupu na saksiji sigurno bi krenuli sa nekim novim naslovom... to bi bilo najlogichnije... ..
Auf bedak ako je tako.да изнесем и ја своје утиске, након одиграних неколико минута. (захваљујем се Jovylandu!!) нисам наишао на противнике, само сам се сам буџао.
прво што сам приметио а да ми јако смета, немогућност да деселектујем јединице! надам се да је то само баг у бети и да ће бити могуће у пуној верзији.
друго што сам приметио, јесте да је ово скоро прекопиран tiberuim wars. интерфејс је веома сличан, а оно што ме је разочарало јесте изглед иконица у build менију. мутне, плаве, ситне, не разазнаје се шта је шта. у двојци си могао на основу сликице да одмах видиш шта је шта, а овде изгледају као да су цртане за децу. на шта личи она икона за маринца код амера? на неког свемирца из дечјих бајки а не на G.I. јако мали избор тенкова који служе нечем (guardian tank и mirage tank), ове против ваздушно/инфрантри не рачунам, с њима се не осваја база. где је добра стара призма...
паре јако споро долазе а пуно се троше. више није могуће направити 3-4 минера па да паре иду брже, један ће радити посао као и њих 4, можда и брже. надам се да ће поправити тај баланс са парама. било ми је потребно доста времена како бих само једног тенка направио.
ово је општи утисак, и надам се да ће поправити бар неке ствари, ово не личи нинашта... tiberium wars је много бољи.
Nista bez originalaDobarj trejler, ali je Hell March 2 zakon ,)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari