Da, i to nisu rate, nego za te pare imaš razgovor...
Ne znam da li ce se neko ubaciti da odgovori pre mene ali evo da reknem. Koliko sam shvatio, paket 500 kosta 500 din pricao ti ili ne. Ako potrosis u razgovorima 500 dinara (a minut na postpaid-u je uvek bio jeftiniji nego na prepaid-u - znaci, vise pricas za 500 din.) toliko ce ti i doci racun. Ako potrosis manje od 500, doci ce ti 500. Ako potrosis 600 din., doci ce ti 600 din. (tj. onih 500 sto i tako i tako placas, plus 100 din. sto si vise pricao). Eto
Pozdrav!
Isplati se sacekati 01.jun da se vidi sta ce novi operater da ponudi.
Znate da sam negodovao u par postova gore na neke Telesmor nebuloze. E pa desila im se josh jedna. Posle duzeg razmishljanja (mislim se ja ovi momci gore mozda su upravu ) reshih da predjem na postpaid ali su me danas razocharali ovi u Telenoru. Doshlo mi da uznem onu "ciglu" shto sam je poneo i da ih sa njome gadjam. Nestalo im kartica da mi prebace broj na postpaid. Kaze moze sve al' da uzmesh nov broj ili da dodjesh tamo oko 10-tog juna kad dobiju verovatno prazne kartice. Malo mi bezveze to. Zar nije svaka kartica prazna pa je ufleshuju pre nego shto je kupish. Lichno sam bio kad mi je ortak u Merkatoru uzimao broj i birao ga iz liste prikazane na TFT-u.
Mora da su one shto shtancaju kartice oterali da kreche u Kosovskoj ono predstavnishtvo.
Ladno sam dobio flajer sa kantama krecha i obaveshtenjem da idem u Knez, a tamo...znate.
Jel imao neko ovaj problem ili su ovi u Knezu odsecheni od baze, al' ne verujem?
P.S. Ko donese najduzi/najveci telefon dobija Telenor majcu.
Ako smem da dodam, samo delimichno si u pravu. Postoji par zachkoljica, jedna u vezi boldovanog dela tvog posta.Ne znam da li ce se neko ubaciti da odgovori pre mene ali evo da reknem. Koliko sam shvatio, paket 500 kosta 500 din pricao ti ili ne. Ako potrosis u razgovorima 500 dinara (a minut na postpaid-u je uvek bio jeftiniji nego na prepaid-u - znaci, vise pricas za 500 din.) toliko ce ti i doci racun. Ako potrosis manje od 500, doci ce ti 500. Ako potrosis 600 din., doci ce ti 600 din. (tj. onih 500 sto i tako i tako placas, plus 100 din. sto si vise pricao). Eto
Pozdrav!
...medjutim, ako potroshish 400 din, dakle manje od minimuma, uvodi ti se pretplata koja je u ovom sluchaju 500 din. Ukupan rachun je dakle 400 + 500 = 900 dinara...
Medjutim, ako potroshish 400 din, dakle manje od minimuma, uvodi ti se pretplata koja je u ovom sluchaju 500 din. Ukupan rachun je dakle 400 + 500 = 900 dinara. Plus PDV.
Medjutim, ako potroshish 400 din, dakle manje od minimuma, uvodi ti se pretplata koja je u ovom sluchaju 500 din. Ukupan rachun je dakle 400 + 500 = 900 dinara. Plus PDV.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari