Šta je novo?

Reciklirajte i osvojite! Telenor

rastafarian

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2003
Poena
725
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 7800X3D, BeQuiet! Dark Rock 4
Matična ploča
GigaByte B650 Aorus Elite AX
RAM
2 X 16GB DDR5 Kingston PC6000 KF560C36BBEAK2-32 FURY Beast RGB EXPO
GPU
MSI RTX4070 12GB, SUPER 12G GAMING X SLIM
Storage
2TB SSD Kingston KC3000 M.2 NVMe
PSU
FSP Hydro G PRO ATX3.0(PCIe5.0) 1000W, PPA10A2413
Kućište
BeQuiet! PURE BASE 500 FX Black
Monitor
Gigabyte 32
Laptop
Lenovo Idea pad gaming
Tablet
iPad, Samsung tab S9 ultra
Mobilni telefon
iPhone 15 proMax, Fold5, S24Ultra
Pristup internetu
  1. Optički internet
Nikad bolja, reciklirajte, osvojite i vezite se ugovorom na 2 godine.

Svaka cast za ideju, dobro je da je se neko konacno setio :)

Nikad bolja, reciklirajte, osvojite i vezite se ugovorom na 2 godine.

Ako uslovljavaju reciklažu ugovorom, onda su stvarno dno :S:

Eto na primer... imam telefon iz 1998. i imam razvijenu ekološku svest pa neću da ga zavrljačim u kontejner (mada bi ga odatle isto reciklirali, ali na Buvljak :d), a ne pada mi napamet da uzimam bilo kakvu uslugu sa Telenorom (ili bilo kim drugim). Već vidim scenu u kojoj Telenorova plavuša na šalteru kaže da mogu da prime telefon samo ako sklopim ugovor. :wall:

Koliko sam ja skontao..recikliracje cje svaki...ali "lova" ide samo postpaidovcima.....

Inache koji je najduzhi mobilni na svetu?:)

Možeš da predaš koliko god telefona hoćeš.... I ne moraš uopšte da potpišeš ugovor....

Naravno ne ucestvujes u nagradi ako ne podpises ugovor, a mozes doneti i telefon dug 2 metara bez ugovora nista :)

Nema uslovljavanja!
Donesi koliko hoces telefona svi idu na reciklazu! Mozete i punjace stare. Druga je stvar za one koji hoce da ucestvuju u nagradnoj igri za N95, oni potpisuju ugovor i biraju telefon koji hoce, tako da dolazimo do "one" popularne cene za 1din dobijes phone.

Ja sad nista ne razumem :D Znaci odnesem neki fon,i jel moram da uzmam postpaid da bih dobio te pare za telefon(tj.popust na novi telefon) ili mogu da odnesem i uzmem pare i cao.

Ne dobijaš pare na ruke. Pare ti odbiju od cene koštanja telefona, znači ne platiš onu punu cenu. Ne znam samo kako odredjuju cenu, pošto kaže "do 1500 din". Možeš da odneseš još 150 starih krševa, ako si ekološki nastrojen, i nećeš dobiti ništa. Znači popust i majce i nagrade SAMO AKO POTPIŠEŠ UGOVOR NA 2 GODINE.... Ako ni posle ovoga nije jasno, ondak....:mad:

Jel' čita neko ovde nešto? ****teee ...

Znači, "okosnica" cele priče je:

Korisnici koji donesu stari telefon u Telenor prodavnicu ili Telenor express će dobiti do 1.500 din popusta na kupovinu novog telefona sa ugovorom od 24 meseca. Kampanja traje od 22. maja do 22. juna.

E, sad ...

Ako uslovljavaju reciklažu ugovorom, onda su stvarno dno :S:

Korisnik može doneti i više telefona za reciklažu (koje ćemo takođe preuzeti) ali ostvaruje pravo samo na jedan popust.
...
Korisnik koji donese stari telefon za reciklažu ali ne kupi novi sa ugovornom obavezom od 24 meseca, nema prava da učestvuje u takmičenju.

Već vidim scenu u kojoj Telenorova plavuša na šalteru kaže da mogu da prime telefon samo ako sklopim ugovor. :wall:

Kao što vidiš, loša pretpostavka! Dalje:

Ja sad nista ne razumem :D Znaci odnesem neki fon,i jel moram da uzmam postpaid da bih dobio te pare za telefon(tj.popust na novi telefon) ili mogu da odnesem i uzmem pare i cao.

Korisnici koji donesu stari telefon u Telenor prodavnicu ili Telenor express će dobiti do 1.500 din popusta na kupovinu novog telefona sa ugovorom od 24 meseca.

Ne znam samo kako odredjuju cenu, pošto kaže "do 1500 din". Možeš da odneseš još 150 starih krševa, ako si ekološki nastrojen, i nećeš dobiti ništa.

Kod telefona koji imaju manju cenu od 1.500 din (ili tačno 1.500 din), popust će se obračunati do nivoa od 1 din. Npr. ukoliko se korisnik odluči da kupi telefon, koji uz izabrani tarifni plan, ima cenu od 1.000 din, korisnik će dobiti popust od 999 din ili ukoliko ima cenu od 500 din, ostvariće popust od 499 din.

Dodao bih - ako si ekološki nastrojen i odneseš 150 starih krševa, dobićeš osmeh od "plavuše sa šaltera", sasvim sigurno! A o moralnoj satisfakciji da ne pričamo ...

Sve u svemu se svodi na navlaku,da mi njima damo nase krntije i da potpisemo ugovor i da koristimo postpaid...
Naravno oni posle mogu da prodaju te nase krseve po 3 puta vecoj ceni nego sto su nama dali...

Pa to jel mora da bude ispravan,sta ako fali baterija,ili je maska izgrebana???
I da li neko je mozda nosio i pitao koji sve to telefoni se mogu nositi,jel to moraju da budu bas neke krntije ili mogu neki malkice noviji kao npr.mc60 :)

Nisam ja skontao to tako, mislio sam da zavisi od modela, npr. ovaj ti vredi 800, dalje, ovaj 1200, dalje (ko kad odneseš kod ovih menjasšstaro za novo) znači oni ti u stvari SVAKi telefon priznaju 1500 odnosno 1499 dinara. To i nije loše, neki krš koji ne vredi ni 100 din uvaljaš za 1500 din....

Koji ste kraljevi... :D Telefoni idu na reciklazu... ne na sajam polovnih telefona i testiranje mogutjnosti... dakle ne mora da radi.... a jos manje da ne bude ogreban... :D

mogu misliti kako je tek ljudima u call centru i na salterima kada se na benchu javljaju ovakvi biseri... :D

Preseshcje im "akcija", sigurno je necje ponoviti :-devil-:

Pa to jel mora da bude ispravan,sta ako fali baterija,ili je maska izgrebana???
I da li neko je mozda nosio i pitao koji sve to telefoni se mogu nositi,jel to moraju da budu bas neke krntije ili mogu neki malkice noviji kao npr.mc60 :)

daj oglas brale i prodaj ti to, mc60 vredi vise od 1500 din

Moze da se odnese telefon iz 95 koga je pregazio kamio i dobices 1500 dinara (umanjenje cene novog telefona).
Dakle ne mora da radi, a jos manje da ne bude izgreban.

Sve u svemu se svodi na navlaku,da mi njima damo nase krntije i da potpisemo ugovor i da koristimo postpaid...
Naravno oni posle mogu da prodaju te nase krseve po 3 puta vecoj ceni nego sto su nama dali...

Kako ce da ga prodaju za tri puta vece pare? Bas bi me interesovalo kojom to mahinacijom mogu neispravan prastari telefon da prodaju za 4500 dinara???

Poslednja izmena:
ko zna,... mada nije lik ni mislio da ga prodaju kao aparat... vec preparat :D :D :D :D

Kako ce da ga prodaju za tri puta vece pare? Bas bi me interesovalo kojom to mahinacijom mogu neispravan prastari telefon da prodaju za 4500 dinara???

Pa ako nisi znao ima nekih ljudi koji skupljaju takve stare telefone i za njih ce da daju i 200e samo da ih imaju...

@akki,pa zar ti stvarno mislis da ce oni da ih bace na otpad :d ma ajde lopovcine su to...:p
Salim se,bole me sta ce da rade,ovako bih mozda bacio telefon u djubre ali on jos radi,jest da treba baterija.Videcu ja da sakupim sve te starije i da odnesem :) lepo uzmem k510i i neki paket i kraj :)
@a c a,he pa prodavao sam ga ja davno za 20e i niko se nije javio,tako da nema sanse da mozda malo vise dobijem,ali ipak ga necu dati za 1500din. bolje da ostane ;)

Ko zna, možda će ti naši reciklirani telefoni da završe u nekoj podružnici Telenora u Africi ili Indiji... A možda kod nas osvanu neki reciklirani primerci iz Zapadne Evrope... :D :bottle:

Smešni komentari se mogu pročitati ovde.. Na tom Zapadu o kojem se mašta ne biste smeli da bacite stari telefon u đubre,a na deponiji bi vam uzeli pare da ga prime,kao i za drugu tehničku robu..
Telenor ne tera nikog da potpiše ugovor ako neće i prima telefone za reciklažu besplatno. Sad,da li želite da reciklirate ili da bacate okolo,u Srbiji je vaša privatna stvar,ali mislim da za pljuvačinu po Telenoru nema mesta.

Ja isto tako mislio da uzmem SE510i josh dok je trajala ova predhodna ponuda. Kad sam video da mora ugovor, postpaid ili neki novi prepaid. Ja lepo pitam koliko koshta samo telefon a ono neka cifra 10k+ dinara. Hvala lepo. Prodajete muda za bubrege. Telefon od ~100 evra za 10k+ dinara. I da mi daju popust od 1500 din opet je skuplji od onoga shto bih uzeo u nekoj radnji.

Ugovor ne dolazi u obzir. Treba da im placam harach 2 godine i tako da mi naplate jedno minimum 2x cenu tog telefona. Ma ovo je isto kao sa kreditima za stanove. Platish stan 2x vishe nego da imash kesh. I to naravno prvo otplacujesh kredit. Za novopechene ministre je upravo tako. Stan koji bi mi (obichna raja) platili 120k eura njih ce da koshta 60k.

Poslednja izmena:
Ja isto tako mislio da uzmem SE510i josh dok je trajala ova predhodna ponuda. Kad sam video da mora ugovor, postpaid ili neki novi prepaid. Ja lepo pitam koliko koshta samo telefon a ono neka cifra 10k+ dinara. Hvala lepo. Prodajete muda za bubrege. Telefon od ~100 evra za 10k+ dinara. I da mi daju popust od 1500 din opet je skuplji od onoga shto bih uzeo u nekoj radnji.

Ugovor ne dolazi u obzir. Treba da im placam harach 2 godine i tako da mi naplate jedno minimum 2x cenu tog telefona. Ma ovo je isto kao sa kreditima za stanove. Platish stan 2x vishe nego da imash kesh. I to naravno prvo otplacujesh kredit. Za novopechene ministre je upravo tako. Stan koji bi mi (obichna raja) platili 120k eura njih ce da koshta 60k.

A jel ti koristis telefon upste? Ako da koliko mesecno?

Akcija je super. Da vec nemam dva aktivna telefona, sigurno bih dao moj Ericsson 2628 i uzeo paket sa SE K500i. Evo, moj ortak juce tako uzeo. On i inace mesecno daje na dopune 700-800 dinara... tako vec dugo vremena. Lepo, odneo neku krsh Motorolu (kaze, tog dana je bila najduza :D), procenili mu je na 1500, uzeo K500i koji uz paket "vise price 500" kosta 3000 din. Kad su mu odbili 1500 din. ispade da ga je nov fon kostao 1500 din. a on ce tih 500 dinara koliko je u tom "vise price" paketu, i tako i tako da trosi... e sad, da li na proslom starom telefonu sa dopunama, ili na novom? ;) Extra akcija!

Naravno da se ovo ne isplati nekome ko jednu dopunu cedi mesecima, nego se isplati jedino aktivnim korisnicima.

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Nazad
Vrh Dno