Šta je novo?

Realme GT2 / GT2 Pro

eazy-i

Cenjen
Učlanjen(a)
06.09.2018
Poena
115
Danas predstavljeni GT2 i GT2 Pro telefoni, specifikacije:
realme-gt2-1.jpg
realme-gt2-pro-1.jpg

Ovaj Pro ako bude ispod 600e na KP apsolutni bestbuy...

Pitam se zasto nisu stavili bar 8MP 3x telefoto, bar na Pro model... Vecina korisnika bi mnogo cesce koristili zoom opciju, nego makro i mikroskop gluposti...

Pfff nema wireless punjenje i tele kameru. Koj će nam magarac macro, to može da ide i preko UW kamere.
Ne izgleda loše telefon, sve je manje više ok. Kad bi bio na KP oko 550e bilo bi super.

Interesantni telefoni, ali losi chipsetovi.

Ne vjerujem da su losi chipsetovi (ili da su bolji neki prijasnji kao sto ovde pojedini pisu), koliko god pricali o nazovi grijanju. Mene vise 'brine' sto stancaju modele kao Xiaomi. Nisam simpatizer te politike, jednostavno ne mozes modelima posvetiti dovoljno softverske paznje, kao ni hardverske.

Nisam siguran da li bih birao brend za sebe koji izbacuje telefone svakih mjesec dana. To mi je bas neozbiljno. Jeste mozda dobro za vecinu korisnika zbog padanja cijena, ali za kvalitet...

Google izbaci 3-4 modela godišnje i budu krš telefoni puni felera, što softverskih što hardverskih. 😬😬

@Running
Pogledaj na yt prve testove sa novim SD SoC-om, ne prica se tek tako o pregrevanju. Skoro 60 stepeni je strasno za telefon i radni vek baterije.
A slazem se da bi bilo bolje da izbacuju samo par telefona godisnje, zbog bolje softverske podrske...

Da li se zna cena za GT 2 Pro?
I kad se ocekuje u prodaji??

Malo sam gledao recenzije, generalno dobar telefon. Mislim da je bolja kupovina od S21 FE.
Jedina mana što nema wireless punjenje i IR.

789€ za GT2 Pro jesu li oni normalni?

TechTablets review GT2 Pro modela

90k na akciji, ma važi. 😂
Nadam se da imaju izložen model negde, da ga lepo pročačkam jer mi je zanimljiv model.

Verujem da ce se vrlo brzo pojaviti kod operatera

Evo pojavio se GT2 Pro na KP za 610e.

Šteta stvarno što nema bar 3x optički zum. Biće ovo odlična kupovina na leto, nema sta.

Da, bas steta za nedostatak telefoto kamere, koja je po meni korisnija cesce nego ultrawide.
Ne znam koliko bi ih kostalo da su stavili bar 8MP 3x zoom OIS, mozda 20 dolara vise po telefonu?

Ja ga cekam na nekih 550e, bice sigurno ta cena za tri mesec.

Hehehe kako si vickast, presmešno. Pa i ne baš.

Vrh Dno