Šta je novo?

Realme GT2 / GT2 Pro

Ne znam sta očekuješ od podrške ali će GT2 Pro dobiti android 13 i 14, sve preko toga znak pitanja. Ako želiš dužu podršku onda idi bolje na Samsung.
Sto se mene tice 2 god je i previše da se zasitim nekog modela ali dobro svi smo svi različiti :)
Mislim I da posle 2-3 God baterija gubi na kapacitetu ali sad i nije toliko strasno kad se tel za manje od pola sata napuni do kraja
Na njihovom sajtu pise:
The realme GT 2 Pro will receive three years of major OS updates and four years of Security updates.

Pa nadam se da ce i obican GT 2 imati 13 i 14 android...

Kakve maskice koristite? Koje Staklo?
Poručio sam zeleni GT2, pa kontam neku providnu masku, ali da li preporučujete neko posebno staklo? Gde kupujete? Ako je zabranjena reklama pišite mi PM.
Hvala!

Nejveci izbor i najjeftinije je na Aliju. Imas dosta izbora. Koristim staklo obično sa. Alija i posle par meseci nije se izrebalo ili ostetilo

Kakve maskice koristite? Koje Staklo?
Poručio sam zeleni GT2, pa kontam neku providnu masku, ali da li preporučujete neko posebno staklo? Gde kupujete? Ako je zabranjena reklama pišite mi PM.
Hvala!
Kako si zadovoljan telefonom? Kamera, da li se zagreva zbog procesora?

Kako si zadovoljan telefonom? Kamera, da li se zagreva zbog procesora?
Hej, pa nije još stigao u moje ruke, na moru sam, preuzimam ga kad se vratim pa ću javiti utiske dok sve isprebacujem i preselim se sa Šaomija. A raspitujem se za masku jer to uvek koristim, a vidim po googlu slab izbor realno.

Zanimljivo, u zadnjih dva mjeseca dva puta odem u inostranstvo i oba puta mi ponudi novo ažuriranje :unsure:

Kako ste zadovoljni sa kamerom na modelu GT 2 pro?
I generalno telefonom

Kamera je generalno dobra. Ima i bolji naravno ali mislim da zadovoljava potrebe 90% korisnika i situacija. Tel koristim 3-4 meseca i sve radi kako treba. Baterija isto solidna I mnogo bolja od Oppo X3 pro koji sam koristio pre toga

Imam sad Realme GT neo 2, generalno je sve okej sem kamere koja nije loša po danu cim nema svetla haos. Opet , doplata je nekih 300e pa se dvoumim.
Sa pro modelom bih dobio 4gb vise rama i 128 gb vise skladista, bolju kameru

Jedino da juriš oglase pa kad izadje GT2 pro povoljno u super stanju da menjas. Doplata od 300e je previše... Ja sam moj GT2 Pro platio 350 npr

Gde si našao za tu cenu? 🙂

Na Oglasima
Ali je za Azijsko tržište sa 512 GB interne, bez garancije, par dana star pa je zato bio jeftin...

Kupio telefon danas, nešto me buni
Sačuvao sam slike sa starog telefona na laptop, sad kad sam prebacio slike iz laptopa na telefon, na telefonu ih ne vidim a preko laptopa stoji uredno da su u telefonu. U čemu je caka?

Default u galeriji (gt 5g) je camera roll, probaj da nadjrs druge albume ili all photos...

Jel postoji mogućnost da se vidi kad je telefon aktiviran? Ili koliko je korišćen?

Stigla 13-ca

Prilozi

• Screenshot_2022-11-04-20-31-33-80_9492aa3750dca76abb7c25b39a5f1e8e.jpg
    Screenshot_2022-11-04-20-31-33-80_9492aa3750dca76abb7c25b39a5f1e8e.jpg
    28.7 KB · Pregleda: 36
Stigla u Srbiju tj region ili generalno stigla? Pošto u CG sam još na verziji A12 i to verziji 311....A19

Kako se pokazao ovaj telefon, vi koji ga imate, koje su prednosti, koje su mane?
Razmisljam da kupim suprugu sad za novu godinu novi telefon (razbio je svoj S21 plus, i uopšte nisam pametna sta da mu kupim).

Da li je neko instalirao realme phone i messages aplikacije umesto buđavih Gugl? Indusi kažu da može klasičan install apk i disable guglovih aplikacija.

Jel moguće da na verziji UI 4.0 ne mogu posebno aplikacije da se podese da rade u tamnom režimu?

Kako se pokazao ovaj telefon, vi koji ga imate, koje su prednosti, koje su mane?
Razmisljam da kupim suprugu sad za novu godinu novi telefon (razbio je svoj S21 plus, i uopšte nisam pametna sta da mu kupim).
Ako nisi kupila onda je tel generalno dobar u svemu ali ni u čemu najbolji. Mislim da uloženo/dobijeno jako isplativ telefon. Kome nije bitno da je samsung ili apple onda je tel stvarno super

P30 pro mi je dosadio jel vredi uzet neki od ovih Realme GT? Konkretno me zanimaju kamere glavna i ultrasiroka? Jesul bolje od P30 pro?

Da li bi mogao neko od vlasnika telefona da proba port gugl kamere na ultrawide socivu. Znam da je Realme zakljucao pristup svim kamerama sem glavnoj,
ali sam nasao neki podatak na netu da postoji whitelist za odredjene kamera aplikacije koje mogu da pristupe svim senzorima i da je gugl kamera sa imenom MGC_8.6.263_A11_V14_aweme.apk ona koja ce da radi posao :) (poslednja je na spisku).
Bas me zanima da li gugl kamere lepo rade i sa ostalim senzorima, posto je sve tu da slike budu odlicne, samo da se malo unapredi softverska obrada slike :)

Probao upravo, Nema opcije za ultrawide tako da nije podržana verovatno

Nazad
Vrh Dno