Meni se nije svideo,
Los wi-fi deli BT antenu sa wifi antenom
Loša kamera
6gb Rama
Finger Print u ekranu.
pa sam ga prodao i kupio realme 9pro i bukvalno u svakoj stavci je bolji.
Koristi VPN stavi na Holandiju i proveri.
Sve to probao, isto je eu model, ali eto, jednostavno neće da nađe update. Jedino nisam factory radio, mnogo cimanja ima da sve posle podesim.Jeste li probali da ga vratite na fabricka podadavanja pa onda.Bas me cudi ja sam pre 2 dana kupio telefon za unuku Relme 8 pro koji je uzet u Yettelu koji je bio fabricki rom 11 i bez problema odradio sve update do A13 i to sve bez menjanja tegiona i vpna s bilo je ako se secam 5 velikih azuriranja nekoliko preko 1G i dva velika blizu 5G sve proslo bez problema i sad je na A13.
Ja sam imao problem sa ovim relme 9 pro plus pa sam ga resio na realme forumu uz pomoc clana iz spanije evo link komunikacije pa ga otvori i pokusaj da resis problem,ja sam uspeo!
Link:https://c.realme.com/global/post-details/1638922722632286208
Jel netko dobio punu verziju Realme UI 4.0? Meni je povukao betza verziju.
Da dodam da su kočenja samo na Arenama i RTS-u što je još veća nebuloza. Pre glupog apdejta je sve radilo normalno.Kakva je ovo katastrofa od apdejta na A13, Iris go je neupotrebljiv, slika secka i koči, čak u sistemskim podešavanjima pod permission za audio i video prijavljuje da aplikacija nije kompatibilna sa ovom verzijom androida. Užas.
Meni piše da je beta verzijaPiše da je zvanična verzija.
Meni piše da je beta verzija
Neće ti se javiti niko. Zvao sam danima i na kraju morao da odem do njih .Jos kad bi se neko javio na telefon u tom servisu 🙄
Odnecu u gigatron pa nek se oni mlate s njima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari