Šta je novo?

Realme 8 / 8 pro

Mislim da je A13 najavljen za drugi kvartal. I dalje imam problem sa gmail-om, ne stižu mailovi dok se ne uđe u aplikaciju. Još neko je ovde prijavio isti problem. Nema veze što sam na A12 jer je posle apdejta na 12 radilo normalno par meseci.

Probaj ovo....

Zadrzi duze prst na gmail ikonici, idi app info, gornji desni cosak , uninstall updates.
Pokreni gmail. Zatvori gmail.
Idi na play prodavnici, nadji gmail i uradi update.
Probaj kako radi.

Za sada deluje da je izlečen, videćemo narednih dana. Hvala ti.

to sto stizu mailovi tek kad otvoris aplikaciju je nesto do podesavanja na telefonu.
telefon iz nekog razloga ubije aplikaciju i ne proverava mail dok ne startujes aplikaciju

Ma znam, sve sam dozvole uključio ali nije htelo niti vidim da ima neko ograničenje.

Probaj ovo....

Zadrzi duze prst na gmail ikonici, idi app info, gornji desni cosak , uninstall updates.
Pokreni gmail. Zatvori gmail.
Idi na play prodavnici, nadji gmail i uradi update.
Probaj kako radi.

Pomoglo i meni.

Ima li neko preporuku za zaštitu za ekran, na Aliju po komentarima dosta loš kvalitet, vrv bih uzeo hidrogel?

Kako vam radi telefon? Supruga ima 4/64 realme 8, u poslednje vreme joj je jako usporio. Radio sam factory reset, nije mnogo pomoglo. Ne koristi nista posebno, viber, fb, Instagram I neke shopping sajtove (Zara I sl). Da li da ga reklamiram, ili da menjam za neki a52/53 (koji?). Da li je samsung bolji?

S obzirom kako ga moja supruga zlostavlja, radi odlično 6/128 verzija

Ćale isto ima 6/128 i ne žali se. Da li je moguće da je 4gb postalo baš toliko malo?

Ma nije 4 GB malo za takvu upotrebu. Treba da se odradi factory reset ali ne kroz OS nego iz recovery moda i biće sve ok.

Samo dobro isprati uputstva šta sme, a šta ne da se briše, keš, dalvik itd.

Možda nekome bude od značaja. Promenio sam dpi, stavio na 430, i velika pozitivna promena!
Kako vam radi telefon? Supruga ima 4/64 realme 8, u poslednje vreme joj je jako usporio. Radio sam factory reset, nije mnogo pomoglo. Ne koristi nista posebno, viber, fb, Instagram I neke shopping sajtove (Zara I sl). Da li da ga reklamiram, ili da menjam za neki a52/53 (koji?). Da li je samsung bolji?
Imam 6/128 verziju i radi sve odlično. Samo da napomenem da koristim android 11, nisam ga ni jednom ažurirao od kako sam ga kupio. Nikada mi nije zakočio niti se restartovao, a umeo sam da ga "silujem" konstanto.

Pre desetak dana odradjen na Realmi 8 sve radi dobro,a juce na Realmi 8 pro odradjeno sa 11 do 13 radi sve ok,takodje na mojem Realme 9 pro plus 13 radi odkad sam ga kupio odmah odradjen 13 sve radi odlicno tako da mogu da preporucim.

Jedino što neće raditi call recording kome treba.

Android 13 i UI 4, sve radi kako treba.

• Like
Reagovanja: BoT
Gde, kad, kako A 13? Neka nezvanična kombinacija?

Stiglo preko mreže (yettel).

Beta verzija ima sigurno dve nedelje kako je stigla a danas čini mi se nekih 132 mb update, sada je i zvanična verzija. OK pegla za sada, imao sam pre par dana malih problema sa prijemom mejlova pa to rešio na način na koji su forumaši već ovde pisali, ranije bukvalno nikakvih problema sa prijemom pošte.

Moja osmica kupljena u radnji na G, nema update još uvek.

Ovaj model vredi svakog dinara iako nije obećavao na papiru. Kamere su svakako loše, ali ostatak telefona je odlično balansiran i optimizovan. Skoro dve pune godine od kako je kupljen

Ovaj model vredi svakog dinara iako nije obećavao na papiru. Kamere su svakako loše, ali ostatak telefona je odlično balansiran i optimizovan. Skoro dve pune godine od kako je kupljen
Meni se nije svideo,
Los wi-fi deli BT antenu sa wifi antenom
Loša kamera
6gb Rama
Finger Print u ekranu.

pa sam ga prodao i kupio realme 9pro i bukvalno u svakoj stavci je bolji.
Naravno, kaže da je Up to date.
Koristi VPN stavi na Holandiju i proveri.

Upravo kao sto je kolega rekao skini sa google playu vpn lite pa preko njega probaj ja sam u nekim slucajevima koristio region nemacka a na vpn koristi nemacka i server frankfurt na majni pa trazi onda azuriranje.
A mozda si propustio neko od azuriranja pa sad nece da povuce iz naseg regiona.evo koristi ovaj vpn sa slike.

Prilozi

• Screenshot_2023-08-05-11-41-57-87_01485d37472b5a9db38c5312f7bc7e58.jpg
    Screenshot_2023-08-05-11-41-57-87_01485d37472b5a9db38c5312f7bc7e58.jpg
    32.4 KB · Pregleda: 5
Vrh Dno