Onda nemoj da prelazis, imas sad black friday Mi 11 Lite 5G za 210-220e ako rasprodas pokloneJel možda koristio neko P40 lite pre ovog telefona? Uzeo bih realme 8 najviše zbog amoled ekrana ali me brine procesor i 4 gb rama jer Huawei sa kirin 810 i 6gb rama radi baš brzo i ne bih da pređem na sporiji telefon.
Realme 7 obican ima NFC.Mislim da ceš morati da proveriš na licu mesta. Ja imam Realme 7 pro kupljen u Telenoru, na sajtu piše 6GB i da nema NFC, a telefon ima 8GB i ima NFC. Nije mi jasno zašto daju pogrešne specifikacije.
Probaj aodnotify umesto led notifikacije, ili nešto slicnoDanas uzeh telefon u MTS, neka promocija novogodišnja, verzija 4/64 i za divno čudo nije sa ovim natpisom pozadi...led notifikacije nema ili ja ne mogu da nađem, da li može da se instalira nešto zamenski ? Manje više sve je ok, prethodnik Redmi 7 je dobro radio u zadnje dve godine ali otišla mu baterija i zato se posle silnih, uglavnom pozitivnih komentara ovde reših na Realme 8.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari