Šta je novo?

Razmena slotova za streaming servise (pravila su u prvoj poruci)

Imam nekoliko slotova EON-a i irisa go. menjao bih to za neke druge servise osim netflixa i supernova go. Ako neko ima nesto da ponudi na PM.

Eon smart ili za mobilni?

Ako je nekome interesantan Prime video za na primer A1 da vidim šta ima na tim Skyshowtime 1 i 2 kanalima.

Nudim SkyShowtime slot (Yettel), Deezer Premium Lifetime slot, VOYO.rs (Yettel) slot sve je za po 1 uređaj i legalan ključ za android antivirus Kaspersky Premium za neogranicen broj uređaja na 90 dana pa opet 90 dana i tako lifetime, sve navedeno u zamenu za EON TV slot Premium paket sa svim kanalima za android stick.

Nudim SkyShowtime slot (Yettel), Deezer Premium Lifetime slot, VOYO.rs (Yettel) slot sve je za po 1 uređaj i legalan ključ za android antivirus Kaspersky Premium za neogranicen broj uređaja na 90 dana pa opet 90 dana i tako lifetime, sve navedeno u zamenu za EON TV slot Premium paket sa svim kanalima za android stick.
Dodajem u ponudu i MAX Standard (Yettel) uz sve gore navedeno u zamenu za EON TV PREMIUM paket.

Potreban mi je Disney+ i Eon van mreže (sad ne znam da li za eon u mrezi moze da se gleda sa drugim internetom, nisam nikada testirao)

Nudim Netflix ili Yettel TV (za telefon/laptop/tablet/racunar).

Poslednja izmena:
Nudim EON Premium TV slot za idealno Prime mozda Disney

Imam EON Smart TV, tražim SkyShowtime

Tražim YouTube Premium, nudim VPN slot i/ili Bitdefender slot. Idealno ako je na duže staze.

Imam slobodan TV slot za Eon light paket (Telemach BiH), trazim Move TV slot (BiH ili Srbija).

@Bandzi8 za prosleđivanje doživotnog popusta bolje piši u SkyShowtime temi

Imam Amazon Prime, a treba mi EON smart tv app slot. Ili može nešto drugo za eon, ponude na pp.

Slobodan Orion slot za bilo koju mrežu (srednji paket). Ponude na pp.

Nazad
Vrh Dno