Šta je novo?

Razmena slotova za streaming servise (pravila su u prvoj poruci)

Ima li neko raspolozen ko ima novi MOVE da mi na 1h pozajmi tv smart slot da uporedim kvalitet slike dok mi jos nisu migrirali iris na move s obzirom da MOVE radi kao OTT a iris kao IPTV i trebalo bi da bude razlike nazalost na losije...

@djmirun Na sajtu movetv.ba možeš kreirati nalog za MOVE aplikaciju i tako dobiti test od 24h. Dobićeš listu kanala za BiH i trebaš uključiti VPN za BiH da bi ti radili svi kanali.

Nudim Max HD, Yettel tv, Voyo.rs za Move (novi) za smart tv, Apple tv + ili Orion za smart tv (Apple tv).

Nudim EON Full slot za PC ili telefon u zamenu za recimo SkyShowTime ili Disney+. Može i dva slota za jednu od ove dve usluge.

Youtube ili surfshark vpn - za full eon ili supernovu za smart TV

Nudim slot Orion tv sa svim Cinestar Kanalima u zamenu za move tv app...

Nudim MaxHD za move tv / Netflix HD / disney+ / apple tv+

Slobodan Max HD, prime video zamena za Apple tv+, disney +!!

Pitanje vezano za razmenu. Jel se obicno menja slot za slot, tj da kazem 1 paralelni strim za 1 paralelni strim ili je neki drugi princip razmene?
Kontam da je sve do krajnjeg dogovora izmedju ljudi, ali pitam ovako uopsteno da li se ljudi vode nekim principom.

Ja imam Skyshowtime, Max Standard i Voyo kao opcije za zamenu, a interesuju me Apple TV+ i Disney+ za sada.

Nudim EON Full za SmartTV, tražim Supernova slot za SmartTV.

Dobio sam arena cloud silver paket (arena kanali, tv kanali, video klub). Imam tri aktivacije ( 1 aktivacija = 15 dana). Dakle 45 dana. Ima app za telefone i AndroidTV. Dakle ovo je moja kratkorocna ponuda. A potreban mi Netflix 4k paket za tih 45 dana. Vise da testiram na TV posto nisam nikad koristio Netflix 4k na 4k Tv-u. Ranije koristio na Full HD. Pozeljno je da Netflix 4k paket bude "nigerijac" da ne bih imao problema sa kucanstvom.
Screenshot_2025-03-19-22-18-22-920_com.android.chrome.jpg

Hajmo jos jedan Disney+ slot ostao. Trazim Eon ili Supernova smart tv

Nudim Showtime i Voyo. Imam po 2 slota slobodna.
Potražujem Disney+, Arena Cloud ili EuroleagueTv.

Javite se...

Pozdrav svima 😃

Nudim Voyo (RS), MAX (HD), Yettel tv (Android tv za android box ili PC) tražim Apple tv + i Orion tv (Apple tv).

Nudim D+, YT Premium.. ako neko ima Apple+

Meni treba neka TV za smart tv recimo Supernova i slično koja bi radila na bilo kom internetu u zemlji.
Imam Max, Showtime, Voyo. Iris čini mi se traži mts net.

Meni Iris GO radi najnormalnije na Smart TV sa SBB netom.
Meni nije radio na A1 mreži, kao ni na yettelu.
Zapravo, evo sad sam ponovo probao Iris GO na mobilnom preko mobilnog yettel neta i radi Iris. Čudno, nije mi radio pre desetak dana, uvek je pisalo da treba da budem na mts mreži...

Poslednja izmena:
Nudim Showtime, Netflix, Voyo. Imam po 2 slota slobodna.

Javite se...

Pozdrav svima 😃

Nudim Netflix 4k, od zamena može Apple tv+ ili dogovor

Moze Netflix 4k za Disney plus! Ili Max ili Prime za Disney +! Moze i apple tv plus ko ima slot!

Nudim Showtime, Netflix, Voyo. Imam po 2 slota slobodna.

Javite se...

Pozdrav svima 😃
Dodajem i 2 Netflix slota za računar/mobilni/tablet.
Potraživanje, ostaje isto...😉

Nazad
Vrh Dno