Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Pa javilo se dosta ljudi koji su voljni da utrče sa seedboxom oko seedovanja, ali nije niko ko bi fizički došao da kopira fajlove. Mislim, ja imam neki "home made NAS" koji je uključen 24/7, imam net kod sbb-a, mislim da je 6Mbps upload ako nisu možda povećali skoro (Eon full paket). Ja imam sve vreme ovog sveta, voljan sam da kačim sam samo molim za strpljenje jer će upload verovatno potrajati. Iskren da budem ne parča mi se na pojedinačne crtaće jer nemam baš slobodnog vremena za pisanje opisa i pravljenje screenshotova za svaki torrent, ako me razumete.

Poslato sa YAL-L21 uz pomoć Tapatoka

Samo javi na koji traker ili sajt kacis da skidamo, ima tu brdo zanimljivog materijala.

Vrlo je bitno da se osim skidanja i ostavi na seed-u posle, to valjda ne mora da se napominje ljudima u ovoj temi. :)

Auuu tek sad uđoh na temu, propustio sam nekoliko strana. Tek sad vidim sve ovo što ste se raspisali za crtaće. Ovo je pravo blago, s obzirom da je sajt odavno mrtav a i sporadični raštrkani share linkovi naravno takođe mnogi ne rade pa je nemoguće kompletirati. Znam da je ovde off, ako ima neko drugo mesto da se raspričamo o crtaćima, ili ovde kako god.. Ovo blago će očigledno biti podeljeno svuda, samo strpljenja bitno da je sačuvano. Mene zanima ima li još negde tih crtaća sinhronizovanih a da nisu u ovoj kolekciji kolege Bandovića? Pominjali ste balkanupload i valjda još nešto? Ili je to tamo isto, samo manji deo? Meni je najveći problem nedostatak vremena i raštrkanost, potreba za sakupljanjem i proveravanjem, upoređivanjem sortiranjem itd. Najmanji je problem danas za brzinu neta, hdd ili cloud prostor itd. Najviše me uvek izluđivalo kad nađem neko blago i sav srećan kliknem a ono link mrtav.. Imam i sam nešto crtaća ali mnogo toga mi nedostaje, unapred se radujem ovome ko malo dete.

Što se mene tiče, takođe mogu da seedujem 24/7 mesecima i godinama do duše sa skromnih 6 mbit uploada. Imam terabajt cloud i mogu da okačim tamo i šerujem, da link bude aktivan večno, dok postoji ruski cloud.
Takođe mogu da donesem lično na hard disku ovih dana iz Zrenjanina u Beograd i dobacim bilo kome sa seedboxom, ako ste za tu kombinaciju. Možda već i sutra. Do duše imam samo interne hard diskove od 1 tera, nemam eksterni.

A što se pozivnica tiče, godinama sam već batalio trekere, tj ne gledam filmove, održavam samo ptp i hdt, ratio mi je ogroman na oba. Na ptp nemam privilegiju da šaljem pozivnice a za hdt kome bude trebalo od proverenih članova neka viče, uvek može da se uzme za poene imam ih poprilično. Čak sam i prestao već preko godinu dana da sidujem na oba iako mi komp radi 24/7 ali ne znače mi ništa poeni a mrzi me tj cimanje mi je dodavanje ogromne koliičine torenata (stotine GB omiljenih filmova).
Koji je najbrži način kada se reinstalira win ili menja hdd, da se ponovo dodaju svi torenti? Ima li neki jednostavan trik da se brzo sve vrati na staro?

Poslednja izmena:
Ako nekome treba, neka se javi. Na OneDrive se nalazi nekih 480GB koje sam skupljao za svoje klince, pa ako je neko raspolozen da skine i prebaci na seedbox, moze da se podeli svim klincima [emoji6]
P.S. podeljeno je samo u 2 foldera: dugometrazni i kratkometrazni.
33496529cd3694af67db4a879e60b4d0.jpg
cdee6c189cf4182d348cc187b5e4d1f2.jpg

Izgleda da se ne vidi bas najbolje zbog velicine screenshot-a.
Evo i link ka pasteboard

https://pasteboard.co/J5M07dP.png

https://pasteboard.co/J5M0nG6.png

Poslednja izmena:
Letimičnim pogledom na prvi screenshot, rekao bih da dobar deo ovog "mog" materijala imaš u kolekciji, čak i neke stvari koje ja nemam. Nažalost, u vreme dok sam bio aktivan na crtaći forumu sam skidao samo ono što sam sàm voleo kao klinac, nisam čuvao apsolutno sve. Ako možeš, prosledi link na PM da skinem par crtaća random čisto da vidim da li je to to?

Poslednja izmena:
Ako nekome treba, neka se javi. Na OneDrive se nalazi nekih 480GB koje sam skupljao za svoje klince, pa ako je neko raspolozen da skine i prebaci na seedbox, moze da se podeli svim klincima [emoji6]

Evo i link ka pasteboard

moze link za kratkometrazne ?

Nikola ako može isto link na pp za kratkometrazne .
Hvala unapred

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Ako moze i meni link za kratkometeazne crtace

Svaka čast obojici, ovo je fantastično... Ako neko želi da podeli link, bilo bi mi drago da ga dobijem. Takođe, kad se okači torrent negde, samo javite ovde gde ga ima da možemo svi da preuzmemo.

Sent from my SM-A600FN using Tapatalk

Jel se radi na uploadu torrenta? :)

Sent from my MI 9T using Tapatalk

Pridružujem se inicijativi za upload ovih crtaća na nekom od domaćih trackera, nemam neki upload (600-700Kb/s) ali imam HTPC koji radi 24/7 i seedovao bih do bessvijesti... :)

Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk

Ako se uploaduje negde na traker pisite da svlacim na seedbox momentalno

ja imam mesto na kome mogu da drzim ovo, da sidujem, mogu da obezbedim da prebacite to na moj storage, pa cu napraviti torent i sidovati ga. Ako Nikola hoce, moze da mi posalje link na private.

Sto se sidovanja tice, nemam crnu berzu, mogu se registrovati na EUC, ali bih preferirao da to bude neki zatvoreni treker.

Proradila je konacno i CB

Kako najlakše uplatiti donaciju za tracker? Crna Berza recimo. Jel neko donirao?

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Bilo bi super kada bi @bandovic imao vremena da doda jos ono sto nema kod njega od @nicolexx-a pa da imamo skroz kompletnu listu tih starih emisija i crtaca. Steta sto nema nikoga sa seedbox-om blizu njega da oslobodi coveka od uploada, jer cw mu trebati vremena sa njegovom brzinom.

Ja licno glasam za crnu berzu za tracker.

Tako je. Samo Crna Berza. Najvise nas tamo ima nalog.

Svaka čast @bandovic i @nikolaxxx
Ukoliko se slažete, mogu kontaktirati staff sa EUC-a, pa da izađe neko u susret sa seedbox-om.

- Savetujem da radite razvrstavanje po kratkometražnim (serijskim) i dugometražnim crtaćima, emisije u posebnoj kategoriji. Bilo bi dobro tako i da se kači (ako su preveliki torenti onda i ove kategorije podeliti u nekoliko delova, npr. part 1/2/3...). Da ne dođete u situaciju kao ja, pa da pola terabajta razvrstavate danima i proveravate jel HR ili SR sinhronizacija (zato savetujem u torente/foldere posebno SR, posebno HR i da to stoji kako u nazivima foldera/subfoldera, tako i u nazivu torenata).

Moraću da sredim svoju kolekciju i vidim šta konkretno imam. Trenutno je to nešto preko 600gb na 4 HDD-a od kojih je samo jedan u kompjuteru (koji ima problema sa matičnom, pa je povezivanje otežano).

Predložio bih da se kači na EUC-u (iako imam i CB) jer je daleko opuštenija i prijatnija atmosfera, ima i temu za naše sinhronizacije, jedan deo su članovi radili resinhronizaciju (npr. Nindža kornjače, za sada prve 3 sezone sa poboljšanjima i/ili nedostajućim epizodama), a uvek će neko izaći u susret čak i ako niko ne siduje (ili kada torent ode u zaborav zbog inaktivnosti posle godinu-dve). Dodatno, tamo su pravila opuštena (nema ratio-a, ali savetujem sidovanje ako hoćete ovakve stvari da se očuvaju i izbegnu zaborav), ne treba pozivnica i svako može da kači.
Čak su i pravila za torente opuštena (maltene i ne mora opis da se radi, iako može doprineti većem odzivu leecher-a).

CB je više orijentisana ka HR sinhronizacijama, kojih sledstveno ima i više i guraju se u isti koš i poneka SR.

Poslednja izmena:
Ima neko pozvinicu za CB? Molim na PM.

Pozivnice za CB mogu da kreiraju samo VIP clanovi, ne mogu vise da se prave, promenili su pravilo od pre mesec/dva.

VIP clan se postaje doniranjem, donacije idu samo preko BTC uplate.

Evo i link ka pasteboard

Pozdrav.

Može link za crtaće?

Mogu li jos jednom da zamolim da neko kontaktira admine na CB da provjeri sta je sa mojim nalogom da znam na cemu sam? Username ogard. Hvala unaprijed.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

Da ne bismo zatrpavali temu pričom o crtaćima, napravio sam kanal na telegramu pa ko želi neka se uključi.

@sinhronizovanicrtaci
t.me/sinhronizovanicrtaci

Prvi put čujem za telegram, priključio se grupi i glasao. Kako to funkcioniše?

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno