Auuu tek sad uđoh na temu, propustio sam nekoliko strana. Tek sad vidim sve ovo što ste se raspisali za crtaće. Ovo je pravo blago, s obzirom da je sajt odavno mrtav a i sporadični raštrkani share linkovi naravno takođe mnogi ne rade pa je nemoguće kompletirati. Znam da je ovde off, ako ima neko drugo mesto da se raspričamo o crtaćima, ili ovde kako god.. Ovo blago će očigledno biti podeljeno svuda, samo strpljenja bitno da je sačuvano. Mene zanima ima li još negde tih crtaća sinhronizovanih a da nisu u ovoj kolekciji kolege Bandovića? Pominjali ste balkanupload i valjda još nešto? Ili je to tamo isto, samo manji deo? Meni je najveći problem nedostatak vremena i raštrkanost, potreba za sakupljanjem i proveravanjem, upoređivanjem sortiranjem itd. Najmanji je problem danas za brzinu neta, hdd ili cloud prostor itd. Najviše me uvek izluđivalo kad nađem neko blago i sav srećan kliknem a ono link mrtav.. Imam i sam nešto crtaća ali mnogo toga mi nedostaje, unapred se radujem ovome ko malo dete.
Što se mene tiče, takođe mogu da seedujem 24/7 mesecima i godinama do duše sa skromnih 6 mbit uploada. Imam terabajt cloud i mogu da okačim tamo i šerujem, da link bude aktivan večno, dok postoji ruski cloud.
Takođe mogu da donesem lično na hard disku ovih dana iz Zrenjanina u Beograd i dobacim bilo kome sa seedboxom, ako ste za tu kombinaciju. Možda već i sutra. Do duše imam samo interne hard diskove od 1 tera, nemam eksterni.
A što se pozivnica tiče, godinama sam već batalio trekere, tj ne gledam filmove, održavam samo ptp i hdt, ratio mi je ogroman na oba. Na ptp nemam privilegiju da šaljem pozivnice a za hdt kome bude trebalo od proverenih članova neka viče, uvek može da se uzme za poene imam ih poprilično. Čak sam i prestao već preko godinu dana da sidujem na oba iako mi komp radi 24/7 ali ne znače mi ništa poeni a mrzi me tj cimanje mi je dodavanje ogromne koliičine torenata (stotine GB omiljenih filmova).
Koji je najbrži način kada se reinstalira win ili menja hdd, da se ponovo dodaju svi torenti? Ima li neki jednostavan trik da se brzo sve vrati na staro?