Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Jel može neko ko je član UHD trekera da pogleda koji je poslednji film okačen (baš film, ne dokumantarac, serije ili slično) i da li ima sledećih naslova u 4k:
Hacksaw Ridge [2016]
Arrival [2016]
Suicide Squad [2016]
Fantastic Beasts and Where to Find Them [2016]
The Jungle Book [2016]

na uhdclub-u zadnji su Hacksaw Ridge, Arrival, John wick, The expendables 3,Sully..

Sent from my D6603 using Tapatalk

Ima li ko pozivnicu za UHD?

Послато са SM-G900F

na uhdclub-u zadnji su Hacksaw Ridge, Arrival, John wick, The expendables 3,Sully..

Sent from my D6603 using Tapatalk
Hvala :)
Ipak kasne ovi trekeri koje imam sa UHD sadržajem.

Ako neko ima pozivnicu za UHDclub ja bih je udomio :)
Šaljem dokaze sa: IPT, BTN, PTP, HDB, HDClub, FL, Freshon, TorViet, NetHD, EUC, THR i CB.

Koji tracker ima domavu muziku? Da bapomenem da sam izgubio crnuberzu zbig neaktivnosti. Mogu da posaljrm dokaze sa IPT, BTN, passthepopcorn i hd-torrents

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Dobio pozivnicu za UHDClub od makiacaveki. Hvala mu i javno :)

Kakav je UHDBits u odnosu na UHDClub?

Moze li neko da mi pomogne da pokrenem leech/seed na Crnoj Berzi preko Download Station na QNAP-u?

Hvala, druze.

Nick mi je markonik. :)

Hvala puno!

Sent from my iPhone using Tapatalk

I ja bih zeleo pozivnicu za UltraHDclub, šaljem dokaze sa HDB, AHD, HDT...

Ima li neko jedan invite za IPT?

Imam ja za IPT. Al mogu tek veceras da ti posaljem, nisam kuci. Podseti me na pm oko 22h

Tek sad vidim da je what.cd ugasen. Koja tuga. Odakle sada skidati muziku?

Gde ima najviše audio knjiga kao i pdf knjiga na engleskom i nemačkom jeziku?

Imam Apollo/Redacted/RuTracker ali da li postoji treker koji se bavi isključivo knjigama i audio knjigama?

Hvala,

Otišao sam na treker i vidim da mi treba pozivnica, rekoh ajde da vidim da li sam već registrovan i kad ono jesam :d

Nema trekera na kom nisam registrovan :p

Apollo i Redacted.
Ako neko ima pozivnicu, bio noh zahvalan. Vise bi mi odgovarao neki tracker gde bih mogao da naoravim lepi zalihu sa seedboxom, jer zbig sporog neta i uploada i jos sbb d3i na sve to, ne mogu vise da seedujem non stop kao ranije

Ja imam šest pozivnica za Apollo ali kaže:

Because the user limit has been reached you are unable to send invites at this time.

Maximum users: 40,000
Enabled users: 40,478

Inače, kakva je situacija sa Apollo i Redacted po pitanju Seedbox-a i autodl-a?

Da li može i koliko da se mesečno napravi uploada?

Da li neko ima problema sa torentima sa BTN-a?
Meni su svi crveni i piše "connection closed by peer", a ulogovan sam na sajtu normalno i svi ostali torenti rade.

Imam jedno pitanje u vezi TvTorrents-a?

Pošto su svi torenti veći od 10GB freeleach, kako će traker registrovati ako iz jednog paketa sezona recimo kupim samo 3 epizode? Hoće li traker registrovati i to kao fl, ili će mi skinuti upload kredit u zavisnosti koliko su te tri epizode teške? Meni je potpuno ok ako bi mi za to skinuli kredit i smatram da je fer ali rekoh bolje da pitam pre nego što sam probam?

Ako je ceo paket fl onda ti neće računati ni te 3 epizode, logično.

Sto bi bilo dobro da se oformi neki privatni tracker koji postavlja rarbg internale kako ih ovi izbacuju na javnom. Encodovi izgledaju sasvim pristojno.

Otvorene su registracije na Crnoj Berzi.

Nazad
Vrh Dno