Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Jel ima neko pozivicu za eucbg? BIo sam odavno tamo i ugasise mi account.. cool mi je bio posto za svaki film,igru,seriju obavezan screenshot,pa vidim jel mi se svidja da skidam ili ne ;) Na bitsoupu sam,lasttorents ,myk18 i tako nekima :D

Nakon malo testiranja nisam bas nesto zadovoljan sa tim sajtom, spor je dosta u odnosu na TL. Mada ima dosta filmova. Ima li neko pozivnicu za hdbits.org?

Pozivnice za hdbits odavno su nemoguce, tj. zatvorene su.

Ima li neko pozivnicu za CHDBits (ionako planiram da uzmem novi seedbox - sa santrex-om se nesta nisam usrecio)....

Hvala

Ovaj rutracker je čudo :guitar:
Gdin_M - Hvala na preporuci.

pozivnice

Pozz..
Dajem:
3×cinemageedon
1×karagarga
1×torrentleech
1×freshon.tv

Tražim: SceneHD..
Dogovor na pm..

Trazim BitMeTV, ili jos bolje neki laksi /ali stvarno dobar/ TV tracker.
Pod dobar podrazumevam da ima ne-scenske ripove, a da ima subtitlova (engleskih) prilagodjenih za njih.

Zauzvrat ne dam apsolutno nista, jer je trejdovanje zabranjeno.

Sa druge strane, nudim:
4xBIT-HDTV
5xHD-bits.ro
I to iskljucivo (donekle) poznatijim ljudima koji imaju neki ratio dokaz.

Poslednja izmena:
freshon.tv je ko izmišljen TV tracker, bar meni :)

Invejt

Evo i od mene ko hoce za TVTorrents.com nek baci email na PM imam 2 pozivnice.pozzzz

Meni ovaj TVTorrents ne radi. Hvala Stigu na pozivnici, ali sve što dobijem je ili prazna, bela http://www.tvtorrents.com/login.do strana ili Apache Error... Jel' ima neko slične simptome?

http://thebox.bz/

nego ljudi sta je sa ovim sajtom za serije? do juce je sve radilo normalno sada izbacuje gresku 404 - Not Found

edit: resen problem.

Poslednja izmena:
Moraš da se uloguješ sa homepage-a. Ne može sa browse strane. :)

dajem pozivnice za :

bithdtv
hd-bits.ro
hdohoy
awesome-hd

volio bih nabavit:
hdbits.org (nemogući)
sciencehd
HD-Corea

ps.
nadam se da ne tražim previše :)

jel ima neko dobar torrent za serije?

Pozdrav imam jedno pitanje-da li na yuwabits-u ima nesto od domacih strip izdanja kao i,ako je odgovor negativan,da li postoji domaci torrent sajt koji ima bogatu strip sekciju?

Takodje,ako neko ima pozivnice za yuwabits i zeljan je da se menja,ja imam par pozivnica za demonoid.

Nazad
Vrh Dno