Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

@weasel & The Stig:

1. Ne želim da plaćam pirateriju.
2. Čak i kada bih želeo, nije tako jednostavno zato što nemam PayPal i online plaćanje iz Srbije nije smooth kao iz ostatka Evrope i sveta.
2. Seedbox ni u kom slučaju ne košta 50 dinara. Druga je priča što ni sam nisam neki download freak a i nisam okružen istima.

Poslednja izmena:
1) - Ok postujem
2)Ne terba paypal ;)
3)Mesec dana kosta 700-800 dinara a imas upload za nernih godinu dana podeli 700 sa 12 ;) ne treba ti nikakvi freakvoi samo obican kalulator

E eto sad razvijajte naučne studije tipa "loš uticaj seedboxa na trackere" i "mi cheateri spašavamo BT svijet"... :facepalm:

Platite 10€ seedbox mjesec dana i mirni ste par godina. Kratko, jasno i jednostavno. :)

QFT.
Ili jednostavno koristite no ratio trackere.

Rapidshare i slicno se placa a on je reko da ne zeli da placa materijal ;)

@Lem: Nista tebi je onda idealno resenje HDD fioka,nadjes nekog freaka koji skida sve zivo,pa lepo kod njega se kaci na komp i nema nista ni da placas,ni da se mucis da skidas :p :p :p

Rapidshare i slicno se placa a on je reko da ne zeli da placa materijal ;)

@Lem: Nista tebi je onda idealno resenje HDD fioka,nadjes nekog freaka koji skida sve zivo,pa lepo kod njega se kaci na komp i nema nista ni da placas,ni da se mucis da skidas :p :p :p
Meni je idealno ovako kako je. Za ~1400 dinara dobijem 470kb/s download, 32kb/s upload. Bez ikakvih transfer limita. Gde mogu (nema seedboxova) i treba (ekskluzivni retki torrenti sa manje i jako malo seedera) - seedujem izuzetno dugo. Gde ne mogu da održavam ratio regularno (bez seedboxa) i na izuzetno popularnim torrentima (recimo Mafia 2, obožavam Mafiu 1) - ne zadržavam se duže od par sati nakon downloada. Ne mogu da pomognem u seedu, a usporavam upload tamo gde mogu i treba da pomognem.

Na takvim mestima izvaram bez problema. Sva sreća pa sam se edukovao na temu P2P dovoljno, član sam određenog community-a koji se bavi lažiranjem podataka (svim cheat tehnikama) koji se šalju na tracker, tako da znam exploit svakog trackera koji koristim. Ranije sam bio banovan na više trackera, dok nisam naučio mnoge stvari.

Kako beše ona: "You don't learn to hack, you hack to learn".

Poslednja izmena:
Ništa od toga meni nije teško. Ništa od toga mi ne oduzima vreme i energiju. I moji principi nemaju cenu. Pa čak ni tih 10€. Ne želim da dam ni dinara za pirateriju (piratizovani materijal).

Izračunaj koliko TorrentLeech zarađuje od VIP korisnika. Oko ~80€ godišnje je VIP članstvo. Sećam se da je 2006. na TL-u bilo više od 15000 VIP korisnika. Ne verujem da su svi platili za 12 meseci, ali izračunaj. Ne koštaju troškovi servera toliko. ;)

Pre neki dan sam dao novac ženi u centru grada. Bila je plava oko očiju. U suzama mi je rekla da je muž pretukao, da je skupila oko 20€ za par dana u sigurnoj kući i da joj treba još malo novca jer je sa dvoje dece otišla od kuće. Čak mi je kao dokaz da ne laže dala broj sigurne kuće gde bih mogao da je pozovem i tražim na ime i prezime iz lične karte (koju mi je usput pokazala). Nije bitno koliko novca sam joj dao.

Novac uvek može da se potroši pametnije.

Hvala bogu da ga je neko banovao vise :D

In other news,
4xBIT-HDTV
5xHD-Bits.ro

Uslovi - da niste nov clan, i da imate dobre ratio screenshotove.
Malo je ironicno sto prvi uslov ni sam ne ispunjavam, ali moram podici kriterijum, invajtovao sam bar tri lika koji vec nedelju-dve ne skidose nista.

ja isto djelim pozivnice za:
bithdtv
hd-bits.ro
pa bujrum!
uslov: morate biti fini (kao sto bi rekao deda žika)

Skidam sa TL vecinom, odrzavam ratio posto imam svoj server u inostranstvu. Medjutim na TL nema toliko filmova u HD formatu.

Koje torent trackere bi ste preporucili za skidanje HD filmova?

HDbits je glavni zbog svojih internal grupa i brzine;
CHDBits je dobar tracker, sve se prvo pojavi na njemu, plus sto ima gomilu materijala (oko 26650);
HD-Torrents imaju svoje kvalitetne grupe i dosta je dobar sto se tice raznovrsnosti i gomile materijala (oko 11000 torrenata);
BitHDTV je malo sporiji sto se tice materijala, ali ima dosta stvari na njemu (oko 25000);
Torrentgui bolji tracker zbog svojih internal grupa koje prve izbace izdanja koja su bolja od scenskih ( oko 8900);
HDSpace je koristan jer ima dosta hdbits internala, ali nema nesto mngo torrenata (oko 4000 torrenata);
HDME je tu osrednji tracker, mada koristan (oko 6500);

Ostali hd trackeri su manje vise nebitni, ove navodim kao neke najosnovnije.

Da ne zaboravim, na listu moze da se dodaju i HDClub i HDtracker, kao trackeri gde najvise mogu da se nadju CEE izdanja blurayeva, tj. sa nasim titlovima.

Skidam sa TL vecinom, odrzavam ratio posto imam svoj server u inostranstvu. Medjutim na TL nema toliko filmova u HD formatu.

Koje torent trackere bi ste preporucili za skidanje HD filmova?

S obzirom da koristiš TL i kažeš održavaš ratio, bez provere šaljem HDME (na PM), ako sve bude u redu možemo da pričamo i o ozbiljnijim trekerima... ;)

:wave:

Koji su to ozbiljniji trekeri?

Imam i ja invite code za hdme.eu, ako nekome treba ...

Koji su to ozbiljniji trekeri?

Imam i ja invite code za hdme.eu, ako nekome treba ...

Malo sam pod gasom... :bottle:

Nisam siguran da smem više da kažem, idi na CnB, pa će ti se kasti samo :D, naravno
pročitaj pravila :-devil-:, druži se sa ljudima :guitar::party: i sve će samo doći na svoje mesto :,,:.

Vidim da su pobegli ;) weasel, The Stig,...

Sad mi tek nista nije jasno :)

Nov sam u ovom torrent svetu, pa zato zapitkujem ovoliko ...
Nemam pojma gde da se informisem, sta, kako ... CnB? Sta? :)

Sad znas... svrati, potrudis se da te ljudi upoznaju i dobijes pozivnicu koju pozelis. :)

Ne bas sve, neki su mi izmakli. I ti si izrastao u opasnog kolekcionara pored nas ostalih! :p

Nazad
Vrh Dno