Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Zamunda nema pozivnice. Proveravaj svaki dan cesto otvaraju registracije.

kako doći do bitme.org pozivnice, ako neko može pomoći neka se javi

Jedan od načina je da meni pošalješ mail uz neki dokaz da se znaš koristiti ovim jačim trackerima (npr screenshot tvog profila na nekom drugom high level trackeru), jer su vrlo rigorozni oko pozivnica, a već sam se jednom opekao.

:wave:

ljudi jel vam radi zamunda?

Radi kao sat...

Radi vec nekoliko sati,ali se isto kao pre nekoliko meseci,po vremenima postavljanja torenta,uopshte ne vidi da je prestajala sa radom.

pozdravljam
imam pitanje sto se tice ovih nasih domaci stranica gdje se mogu skidati filmovi muzika i to bio bi zahvalan ako bi mi neko mogao poslat neke pozivnice i to
hvala unaprijed

pozdravljam
imam pitanje sto se tice ovih nasih domaci stranica gdje se mogu skidati filmovi muzika i to bio bi zahvalan ako bi mi neko mogao poslat neke pozivnice i to
hvala unaprijed:wave:

Evo nečeg zanimljivog sa www.hdme.eu:
Hello,
Its been quiet sometime since we have had open signup's on the site. So, we have decided to open door for a few more members. Registrations to the site will open tonite at a random time and will remain open till the end of the month (31st-March-2010) or 17500member count (whichever is earlier).
We will notify you when the registrations have opened so you and ask your friends and family to signup. Please be aware, we only allow ONE account per IP/Household. If you are caught with more then one account both the accounts will be banned along with a permanent IP ban.
Thanks.
HKR

Evo nečeg zanimljivog sa www.hdme.eu:
Hello,
Its been quiet sometime since we have had open signup's on the site. So, we have decided to open door for a few more members. Registrations to the site will open tonite at a random time and will remain open till the end of the month (31st-March-2010) or 17500member count (whichever is earlier).
We will notify you when the registrations have opened so you and ask your friends and family to signup. Please be aware, we only allow ONE account per IP/Household. If you are caught with more then one account both the accounts will be banned along with a permanent IP ban.
Thanks.
HKR
I dodatak:
Hello,
Just to let you know we have opened registrations on HDME as of now. New members can now signup without an invite. Open signups will shut on 31st of March 2010 or when we have reached 17500 member's.

Thanks.
HKR.

otvoreni u vreme ovog pisanja:

Gbvnet - rumunski/bugarski general

supertorrents

i hdme.eu

jel ima neko da uspeva da odrzi iole kakav ratio sa sbb-om na nekom trackeru?
Stvarno smo uzas sa ovim upload brzinama

Evo na primer ja sa SBB-om odrzavam ratio preko 1,5 na bitsoup, torrentleech i nordic-t. Upload mi je 5 gb dnevno. Paket 4 mb + upload booster (512 k/s) za 2290 mesecno. Lelekom za stotinjak dinara manje nudi 2mb i 192 k/s up, a i ostali su tu negde. Ja licno ne vidim sta je tesko sa SBB-om odrzavati ratio, sa ADSL-om je to mnogo, mnogo teze, pa i nemoguce.

Pozdrav,
Igor

Poslednja izmena:
Zar nije bolje za 15 dolara uzeti seed box mesec dana i uploadujes par terabajta?

Zar nije bolje za 15 dolara uzeti seed box mesec dana i uploadujes par terabajta?

Verovatno, ali menu upload treba zbog pristupa mojoj masini sa posla, od klijenta, itd. Tako da svejedno placam toliko.

mozes da skines samo sample od nekog novog filma, drzis seed par dana i tako mozes sa skinutih 20mb da nabudzis ratio

Dobri ljudi ajde dajte pozivnicu za neki dobar tracker iskljucivo za HD serije. Znaci za filmove imam, za serije imam, ali mi treba prvenstveno za 720p hdtv. Moze i ako imaju filmovi i standard def. serije ali prvenstveno mi treba zbog sledecih serija u HDu. Ako imate pozivnicu i ako ste spremni da je date, proverite da li imaju sledece serije:

1) Supernatural
2) Dexter
3) True Blood
4) Lost
5) ...

Ako nemaju 3 ili eventualno barem 2 od ovih, onda necu dzabe da trosim nekome invite ako nema ono sto mi treba. Naravno ne trazim samo zbog ovoga, ali prvenstveno zbog ovoga.

Ma snasao sam se za ratio, koristim seedbox u obliku ortaka koji zivi preko :p... Samo mi je problem da nadjem ono sto mi treba. Mogu da zamislim kada nema Dexter nigde da se nadje koji je star 3 godine, kako cu Only Fools and Horses i ostale starije serije naci :S:

Supernatural nema u HDu uopste, ono sto ima u SDu je pola mrtvo. Naterali su me da skidam sa nekog sklj trackera 4. sezonu i onda sam skapirao da su to 22 fajla imenovana kao epizode ali u stvari su razlicite serije, a ima nesto i Supernaturala, ali izmesano iz 1.-4. sezone. Ako cu da skidam sa trackera i da cimam ortaka koji zivi u Austriji da seeduje stvari za mene, onda cu da se posvetim jednom trackeru a ne da skidam svaku seriju sa razlicitog.

True Blood ima.

Dexter je ocajan, znaci nisam mogao da verujem kada sam video. Znaci kao oni ripovi od po 99MB. Neke epizode su 700MB, neke 1.09GB, neke oko 1.5GB...
Evo najbolji SS sto sam nasao or orenji-a od koga je vecina ripova, inace ima nekih boljih epizoda od drugih ripera ali vecina je od ovog, i od ove epizode su najbolji:

Lost takodje pola ima pola nema. Odnosno ima sve ali je pola mrtvo. Ne mogu da requestujem reseed zato sto nemam dovoljno DLa i UPa (ne ratio nego mi treba fazon 20GB DLa, pa na to i ratio=20GBa uploada, da predjem neki newbie status da mogu da requestujem reseed). Sad fazon treba da zovem ortaka da skine 20GB neke gluposti i da seeduje to da bih ja mogao da requestujem ono sto mi stvarno treba.

Boston Legal pola ima, ide sporo zato sto ima jedan seeder koji je nekada tu. Pete sezone ni nema.

Only Fools and Horses ne postoji :p

Znaci odavde jedino sto bi mi koristilo je Supernatural, i to samo treca sezona u standard def.-u, skinuo sam zato sto sam pre toga stao, a nisam mogao da izdrzim dok nadjem u HDu, pa sam skinuo. Vec sam je odgledao uz velike muke zbog nepostojecih detalja u fajlovima od po 350MB. Kad sracunam sve, imam 400GB materijala za skidanje, a skinuo sam 5.45GB, i to bas ono koje sam odma izbrisao zato sto nije u HDu kao sto mi treba, necu da ga rezem, a i nema nikome kome ovo treba. Seed bonusa naravno nema ,).

Ako hoces razne starije stvari, to bi trebalo da ima sve na demonoidu.

Evo za tebe i za sve ostale malo kodova za registraciju. :D

GeorgeVSXl8d1xgvzou6enskwptvniezn4613i9r4
GeorgeVSXfn1ppvu8gv1rqaz77x9qnmzinlw95j5umaog
GeorgeVSXv0xsz7ccjou05qxchqlc3ff8njcgf3l1aoso
GeorgeVSXd3vynpyobkja1tp4c2bxo6bhr1acous2w
GeorgeVSXesjzo8b2gozjjorr7dlwytixq88vpq6r8ran

Tamo tek ne idem :d. Evo dobio sam od drugovog guildmate-a inv za TTi.nu, ni tamo nema nista sta mi treba, a lepo sam naglasio... ,)
Sad kao operisan moram da gledam ove unakazene ripove na 22" umesto na TVu zato sto je slika ocajna :(.

Nazad
Vrh Dno