Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Hmmm, ne mogu da se ulogujem na Nordic-t sa faksa, kaze could not connect.

Ima li neko resenje?

Edit: Pardon, izgleda da je server bio preopterecen, reseno.

Poslednja izmena:
2xPiN invite-a
u pitanju je no ratio tracker samo sa packovima, oko 1000 torrenta...

2 ratio proof-a na pm...

Jel ima neka pozivnica za pocetak :)
Nemam nikakav dokaz posto Demonoid nista ne znaci.

registrujte se na lasttorrents.org ima sve sto vam treba a otvoren je za registracije, ja njega najvise koristim iako imam tl, revtt i jos neke koji su kao visi nivo

za serije imate freshon.tv i tvtorrents.com, valjda su otvoreni za registraciju ako nisu imam 1 pozivnicu za freshon pa ko oce neka kaze

Dali neko ima pozivnicu za neki torrent gde mogu da skidam 720p filmove na madjarskom jeziku?

Treba mi pozivnica za neki tracker sa spotovima. Zauzvrat mogu da dam Bit-HDTV...

:wave:

http://syncthebits.com/ (otvorena registracija)

If you are on the lookout for private torrent trackers with content for mobile devices, one of the best sites catering this niche just opened signups. SyncTheBits’s (aka StB), latest open registration period comes almost 10 months since the last. StB tracks applications, games, themes, mobile optimized movies, ebooks, etc for a number of mobile platforms including iPhone, Android, Symbian, Windows Mobile, Palm, PSP, Java, BlackBerry and more. It is one of the first specialized mobile trackers to hit the BitTorrent scene and has been live since 2008. After being online for several years, it looks like StB has a lot in store for the future, including a planned move to the famed Gazelle codebase.

A moze i na jednom nasem forumu ;) gde ljudi dele pozivnice.

jel ima neka dobra dusa invite za sceneaccess.org? ja imam za freshon.tv, thebox.bz i jos po neke tu.

ima li neko pozivnicu za yuwabits? mogu recimo da dam za hd-torrents.org ako cete drzati ratio...

Giveaway II

pretome.net (7 pozivnica)
hd-torrents.org (2 pozivnice)
yuwabits.net (5 pozivnice)
hdahoy.org (1 pozivnica)
digitalhive.org (1 pozivnica)

Pravila:
- 1 pozivnica po useru (nema druge i treće želje)
- minimum 6 meseci i 100 postova
- SS sa dva vaša najbolja trackera sa današnjim datumom
- zahtevi isključivo na PP koji treba da sadrže email adresu na koji se šalje invite i za koji tracker tražite

Da bi ovo bili što više fer i kako bi svi stigli da pročitaju, računaju se PP primljleni od od 03.03.2010 od 12:00h. Nema rezervacija pre toga!

Trazim pozivnicu za whatcd imam box tako da ratio nije problem ;)

pretome.net (7 pozivnica)
hd-torrents.org (2 pozivnice)
yuwabits.net (5 pozivnica)
hdahoy.org (1 pozivnica)
digitalhive.org (1 pozivnica)

Pravila:
- 1 pozivnica po useru (nema druge i treće želje)
- minimum 6 meseci i 100 postova
- SS sa dva vaša najbolja trackera sa današnjim datumom
- zahtevi isključivo na PP koji treba da sadrže email adresu na koji se šalje invite i za koji tracker tražite

Da bi ovo bili što više fer i kako bi svi stigli da pročitaju, računaju se PP primljleni od od 03.03.2010 od 12:00h. Nema rezervacija pre toga!

Nikome baš ništa ne treba?

p.s. Za one koji hoće da se jave, molim vas da prvo pročitaju crveno pravilo. Javljali su se ljudi sa bukvalno 0 postova.

Poslednja izmena:
Ako hoce neko da mi posalje neku pozivnicu, pretezno za torrente gde ima dosta dvd koncerata ili slicno...Unapred hvala.

Pogledaj u Spam/Junk folderu. Ume tamo da završe.

Da li moze pozivnica za neki hd torrent tracker ? Imam 9 pozivnica za leecherslair.
Konkretno me zanimaju samo 720p i 1080p filmovi. Poz

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno