Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Power User sam na TorrentLeech-u godinama... Sigurno nisam dobio pozivnicu već godinu i po dana. Izgleda da su rešili da "zategnu" atmosferu.

Skoro ssu delili pozivnice sakom i kapom preko tweetera povodom 5 godine postojanja. Ko tad nije uleteo nece skoro.

Jedine 3 pozivnice koje sam ja dobio na Tl su bile kada sam koristio seedbox pa sam za kratko vreme napravio veliki upload. Da li to ima neke veze ili je slucajnost ne znam.

25 gb uploada, 5 uploadovanih torrenata, 2 nedelje clan i preko 1,05 ratio.

Kod:
Welcome back, IzNoGooD
Ratio: 4.822  Uploaded: 680.20 GB  Downloaded: 141.06 GB  Slots: Unlimited slots

Za TL, bio clan od 2004 pa su mi obrisali nalog zbog neaktivnosti, sa nekih 3-4 pozvinice... postao opet clan pre okruglo dve godine. ne secam se kada sam dobio pozivnicu, ali sam je dodelio ovde na Benchu...
mozda kada budem napravio 900GB uploada dobijem jos koju :D

eh da, nikad nisam imao Seedbox

Ako neko hoce HDahoy 2 pozivnice, YUWA 8 pozivnica i Crna berza 20 komata:)
Ako neko hoce da podeli sa nekih boljih sajtova za HD materijal unapred zahvalan.
Saljite email na pm za pozivnice:wave:

nudim:
-cinematik
-gormogon
tražim:
koji bolji tracker.
lp:smash:

Da li ima neko pozivnicu za HD-BITS.org?

I meni treba HDbits ili neki sličan sa HD materijom.

Poslednja izmena:
Ima li neka dobra duša da mi pošalje invite za demonoid? Radim nešto za Siemens takmičenje pa mi je potrebno da skinem jedan torrent...

Kod:
weaselXnbb244jlp8gqwgej08g8ak6zu22gaj8a3vsz8f
weaselXvn74s8d8g02a5i03l0repc1wd79wr5n
weaselX8a54axqc7018oj5ya2nz8t2atgtww3ri7ztyve
weaselXjmo7yhk6a4l4n4b1i4sr0hsqj
weaselXucss6e2hz4jmftsucznazgxiy

Nemam invite ali mogu da skinem torrent file, i da ti posaljem pa ti skidaj? :)

Edit - ok, weasel ima :p

Ima weasel. :type: Ali su iste duže vrijeme disable-ovane. :crash:

Treba malo pratiti radnju fabule. :D :smoke:

Ma pratim ovu temu naravno ali izgleda da se zaturila informacija:d !
Ajde ako se otvore te stipse bio bh zahvalan za invite :D

Pozdrav svima,
Da li postoji mogucnost da se dobija pozivnica za Hdbits?

Unapred zahvalan.
Pozdrav

nudim:
-cinematik
-gormogon
tražim:
koji bolji tracker.
lp::banana:

nudim:

-bit-hdtv

-bitsoup

-tvtorrents.com

tražim:

hdbits ili bitme.org:smash:

ok 2 pozivnice za TL

moze neka slicna TL, ili neki HD sadrzaj :)
hd bits.ro bi bilo cool :D

5x Nordic-T
4x YUWA Bits
3x IPTorrents
3x BitMe.org
2x Sport Sene
1x Share The Remote
1x What.cd

Nordic-T i IPT su dobri general trackeri na kojima nije uopšte teško održati ratio, tako da je najbolje da to ide nekome ko nema neki drugi sličan tracker, ili nije pretjerano iskusan sa privatnim trackerima, uz obećanje da će održavati ratio. :)
YUWA, vjerovatno najbolji tracker sa ex-yu sadržajem, bitno je da ćete održavati ratio i da niste prethodno banovani. Poželjan neki dokaz.
Sport Scene, uglavnom je košarka, a ima i ostalih sportova. Nek ide nekome ko voli sport, tj. nekome ko će koristiti tracker.
Share The Remote, odličan TV tracker, isto poželjan dokaz sa drugih trackera.
BitMe.org i What.cd, za ovo treba imati ili seedbox ili izvor sadržaja za upload, drugačije je nemoguće održati ratio. Potrebni dokazi da ste pro user, jer su mi ovo bitni trackeri.

Naravno, oni s' kojima sam prethodno imao pozitivna iskustva, imaju prednost. :)

Mail, na pm, ne tražim ništa u zamjenu. :wave:

nudim:
-Bitsoup
-IPTorrents
-HDspace
-iLove Torrents-
-Tv Torrents-ro
-Tv Torrents.com

tražim:
-HDBits.org
-BitMe.org:):wave:

Jel ti koristis te trackere osim sto ih skupljas (sto ljudi sa trackera ne vole) i menjas (sto je inace zabranjeno)?
Vidim da si isto radio i na drgugim forumima.

Dajem 5x Bit-HDTV.com. Uslov je da ste member na benchu ( min 6 meseci ) i dva screenshota sa nekih normalnih trackera kao dokaz o ratio-u...

:wave:

Nazad
Vrh Dno