andrejbc
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 06.01.2013
- Poena
- 170
e-rock.ru možda?Mali off, imao sam nalog na nekom ruskom, imala je gomila strane i domaće flac muzike. Poslednji put koristio pre godinu i jače, sad ne mogu da se setim kako se zvao?
e-rock.ru možda?Mali off, imao sam nalog na nekom ruskom, imala je gomila strane i domaće flac muzike. Poslednji put koristio pre godinu i jače, sad ne mogu da se setim kako se zvao?
Bravo, taj je, hvala punoe-rock.ru možda?
Jedan od boljih koji koristimgasi se FileList, verovatno u januaru '24.
Ne mogu da verujem, najjači globalni za mene.gasi se FileList, verovatno u januaru '24.
Ako niko ne preuzme FileList, koji je realno bio najbolji do sada globalni treker, šta predlažete za zamenu? Ja baš nemam ideju.
Nije los NCORE ali neko vreme ga nisam koristio i deaktivirali su mi account. Inace kopija ncore je estone (http://estone.cc/)Javite kakav je nCore, ja se neću zezati ni sa IPT ni sa Torrentlech (da se zamlaćujem sa cross seed nepada mi napamet)
Odlican je tracker....na zalost nema da se menja jezik. Uglavnom 90% fajlova sto ima na estone ima i na ncore zato sam bio prestao koristiti ncore jer je na estone isti sadrzaj a i mnogo laksi za odrzavanje.Gde se menja jezik na "estone".
Ima skoro 100.000 torenata što obećava. Prilično XXX, i manjih fajlova, ali svaki torent ima sedere.l
I netrebaju mi teški trakeri za održavanje. Znači ni nCore mi neće trebati.Odlican je tracker....na zalost nema da se menja jezik. Uglavnom 90% fajlova sto ima na estone ima i na encore zato sam bio prestao koristiti ncore jer je na estone isti sadrzaj a i mnogo laksi za odrzavanje.
google translate ekstenzija pomaze sigurnoI netrebaju mi teški trakeri za održavanje. Znači ni nCore mi neće trebati.
Veliki im je propust za jezik, baš deluje komplikovano.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari