Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

@peja i dzonihsv
Tako nesto je i izvodljivo, ali smi opet ograniceni nasim bednim upload brzinama :(

A SB poene nema sanse da skupis hiljade jer mozes 24 dnevno maximalno.

Meni je ipt omiljeni :)

Uploaded 10.502 TB
Downloaded 1.322 TB

Currently you have 9252.2 Bonus Points!

Mislim da sam miran do kraja interneta :)

Naaaah, na yuwi npr imam 20ak tb u plusu xD

Ima sigurno, ali su veoma male/nikakve šanse da je dobiješ kao newcomer sa 3 poruke.

Da. Ima u H&R temi na njihovom forumu u detalje. Prva poruka je od admina.

Piše tu njima na sajtu što-šta, ali pola ne funkcioniše (jer nisu menjali taj info već godinama). Radi kao i ja - skini 10 malih torenata (do 20MB) i seed-uj ih do besvesti. Skupićeš poene očas posla.

Poslednja izmena:
Ma radim to već, stoji mi 12 torenata na seedu od kad sam se registrovao nego mi čudno za tih 48 dnevno, sve mi se nešto čini da se skupljaju brže... :)

Postoje, ali samo kad staff odluči.

accko, snašao sam se za GFT.

bit-hdtv
hd-space
beyondhd
hd-bits.ro

Kome treba na pm i gmail OBAVEZNO

Ja hteo da otvorim nalog na resurrectthe.net, otvaranje proslo OK, i kao nalog bio na proveri, sada kada se ulugujem dobijem Account disabled! until 2014-05-19 10:16:43 Reason:
Sto?

Može li hd-bits? Mogu da ti pošaljem proof na mail ili sl. Hvala unapred

Na CHDbitsu resetovali DB..

5 hours 20 mins ago ——CHDBits管理组——

We were DDOS'ed by 10G of traffic and over 3000 torrents were lost from database. After second thought we've decided to restore the database from two days ago. All users stats will be affected as well. We shall together condemn the attacker!

--CHDBits STAFF--

Ugasio se. Nije bilo dovoljno donacija/para za održavanje servera (makar tako rekoše).

Takodje bih se zahvalio clanu gilke na pozivnici za hdbits.ro ;)

Nazad
Vrh Dno