Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

ako ima neko pozivnicu za torrentdamage bio bih mu vrlo zahvalan. trazim je vec dosta dugo, ali neuspesno :)

Imam ja za iPlay i revTT, daj neki dokaz da si dobar korisnik i mozes da biras.

Da li neko ima pozivnicu za .hd-torrents.org i bit-hdtv....

ima li netko pozivncu za BitMeTV
hvala unaprijed

dajem jednu pozivnicu za hd-bits. ro (jedini uslov proof of ratio)

Copy da sam znao dao bih ti moj acc na bitme (iskljucili mi nalog zbog neaktivnosti na bitme, tl i revott-u)

Poslednja izmena:
dajem jednu pozivnicu za hd-bits. ro (jedini uslov proof of ratio)

Copy da sam znao dao bih ti moj acc na bitme (iskljucili mi nalog zbog neaktivnosti na bitme, tl i revott-u)

Joj kad sad nisam umro necu nikad kako si uspeo da dobijes invite za bitmetv?

MA imam what ali jos uvek nisam power user.

Daj onda ako mozes da nadjem ime tog usera da vidim.

e sad tl preduvan, pa tl je ubedljivo najbolji 0-day traker.

link

Ajd ako se neko registruje nek mi posalje PM sa tacnim odgovorima :p inace lupam monitor

@Shaddow mozda su me i banovali sto sam iz Romanija???? Postao sam nezahtevan sto se tice torenata, dajem sad samo pozivnice kad imam i zadovoljavam se sa freshon-om i arenabg

Ko oce Iptorrents nek se javi samo nek mi prethodno dostavi neki ratio proo

Ima neko invite za ovo rumun da vidim kakav je :p

Poslednja izmena:
Uspeo iz prve, sve tacne odgovore dao :)

Signup successful!
A confirmation email has been sent to the address you specified (******@gmail.com). You need to read and respond to this email before you can use your account. If you don't do this, the new account will be deleted automatically after a few days.

Poslednja izmena:
raja iam li netko pozivnicu za sdbits.org
hvala

Da li neko ima pozivnicu za
waffles.fm ili
what.cd ?
Koji god od ova dva, ne znam koji je "bolji".
Nemam mnogo toga da ponudim. Bio sam član OiNKa koji je davno ugašen i demonoida koji je skoro prestao da radi, to je sve :)
Hvala unapred.

Isti su, imam ja za what.cd... pusti mi na pm utorrent statistics i speed test i tvoja je.

Jeste bitgamer je samo za igre.Nego sta ima na tom BitmeTV sto nema tvtorrent.ro TVT.com.....nabavio sam pozivnice sa sve sto mi treba i sve skinuo sad sam nabijam up nego kako se dobijaju pozivnice na TL vec sam PU koliko se ceka?Pozzz

Nazad
Vrh Dno