Poslao sam ti privatnu poruku sa tlefonskim brojem da se dogovorimo.Prodajem 1200USDT. Mladenovac i okolina
Rale poslao sam ti privatnu poruku.Kupio bih usdt trc 20 ili bep20 za 1000 evra bez provizije Umčari Beograd Smederevo Mladenovac
Da se pohvalim da smo atlon i ja obavili posao , Momak je sasvim ok, Svaka preporuka za saradnjuProdajem 1200USDT. Mladenovac i okolina
Upravo sam sa ovim članom razmenio kripto. Značajno veći iznos od navedenog tačnije 2,500 USDTKupujem kripto u vrednosti do 1000 USDT, uplata na tekuci racun, samo provereni clanovi.
https://www.kupindo.com/Clan/boki84bg moje ocene i preporuke sa Limiunda/Kupinda
Upravo sam sa ovim članom razmenio kripto. Značajno veći iznos od navedenog tačnije 2,500 USDT
Zahvaljujem na ogromnom poverenju, pošto se ne poznajemo, čovek je uplatio na tekući, ja mu poslao kripto i sve završeno na obostrano zadovoljstvo.
Zahvaljujem na ogromnom poverenju, pošto nismo iz istog grada, čovek je uplatio na tekući, ja mu poslao kripto i sve završeno na obostrano zadovoljstvo.Preporuka za clana @kingmaster koji mi je prodao 2000 USDT. Sve je bilo profesionalno i brzo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari