Šta je novo?

Razmena kriptovaluta (pročitati pravila u 1. postu)

Kupujem valute u Novom Sadu i okolini, javite se ako imate da prodate.

Kupio bih usdt trc 20 ili bep20 za 1000 evra bez provizije Umčari Beograd Smederevo Mladenovac

Prodajem kripto u vrednosti do 2000 usdt, Beograd, lično.

Kupujem kripto u vrednosti do 5000 USDT. Beograd i Novi Beograd, licno.

Kupujem kripto u vrednosti do 1000 USDT, uplata na tekuci racun, samo provereni clanovi.

https://www.kupindo.com/Clan/boki84bg moje ocene i preporuke sa Limiunda/Kupinda
Upravo sam sa ovim članom razmenio kripto. Značajno veći iznos od navedenog tačnije 2,500 USDT

Zahvaljujem na ogromnom poverenju, pošto se ne poznajemo, čovek je uplatio na tekući, ja mu poslao kripto i sve završeno na obostrano zadovoljstvo.

Upravo sam sa ovim članom razmenio kripto. Značajno veći iznos od navedenog tačnije 2,500 USDT

Zahvaljujem na ogromnom poverenju, pošto se ne poznajemo, čovek je uplatio na tekući, ja mu poslao kripto i sve završeno na obostrano zadovoljstvo.

Hvala Vladanu (@kingmaster) na brzoj realizaciji. Sve preporuke za saradnju, jako fer i korektno. Lepo je videti da se sve moze zavrsiti na obostrano zadovoljstvo.

Kupujem 1000USDT Beograd, bez provizije.

Sve preporuke za clana @Eddie. Covek krajnje odgovoran, profesionalan i spreman da pomogne, s kojim je bilo zadovoljstvo saradjivati.

Prodajem 3000 usdc ili usdt, Novi Sad

Prodajem ETH u vrednosti od 2000 eur-a. Krusevac i okolina.

prodajem kripto u visini 3400 evra beograd bez provizije

Prodao bi kripto u vrednosti 3000 eur, plaćam 2% proviziju

Zdravo, trenutno imam u Nano 900$, prodao bih licno u Beogradu.
Mogu da prebacim u USDT kako se dogovorimo. :)

Nazad
Vrh Dno