Šta je novo?

Razer Mamba

Bas sam hteo da probam neki drugi mis i svidela mi se mamba ali sad kad vidim ove bagove bolje je sacekati neki drugi model koji ce biti dovrsen proizvod ili revizija mambe. A ovi sto flejmuju po razeru su botine koje nikada nisu probali taj mis nego ga samo na slikama vide,igram cs dosta dugo i ko je god kupio razer mis bio je prezadovoljan. A ja sam imao prilike da probam neki kod ortaka, ne znam tacno koji je znam samo da svetli zelene boje,da je za desnoruke i levoruke. Stvarno odlican mis ali mi ne lezi lepo pod sakom,g5 je bas za desnoruke i na njega sam navikao. Generalno kad se kupi takav neki proizvod kao sto je tastatura,mis i sl. samo je pitanje vremena da se naviknes.

Poslednja izmena:
Ovaj je idealan za mog drugara Sikili-ja. Ima ruku ko pekarska lopata.
Kad bi me osinuo, vrteo bi se oko ose 3 dana.

Veruj mi da je mis u stvari jako mali, barem za nas koji imamo tolike shake.
Ja sam ga kupio jos prosle godine i nije nista narocito po pitanju velicine.

Odlucio da uzmem mambu jel zna nek gde mogu da je nabavim(ako ima u ns-u). Hvala unapred

Jedino U gamesu u Bazaru ali pretpostavljam da mora da se poruci. Ako kupis ocekuje se review :)

Stvarno nisu normalni sa cenama, ovaj Razer je postao gori nego Guci, Prada ili jos gore Cavali :p!!!

Ja ne znam da li ste pratili ovo sto smo pisali od pocetka teme? Mamba je trenutno preskupa, a i ima na prilicnom broju primeraka razne nedostatke...Ako bas hocete Razer idite na Deathadder ili Krait...

A sto ne lachesis ? I on je dobar. Po meni bolji je od deathadder-a

Poslednja izmena:
Kod nas x8 je jako redak. Nemogu da nadjem ni jednu radnju da ga prodaje =(

Kad cete nauciti da kolicina DPI nije uopste presudan faktor...

Niko to nije rekao, samo sam naveo razliku. U sustini je kod oba misa presudno to sto je bezicno. Microsoft koristi plavi laser koji bi trebao da radi na velikom broji podloga bez smetnji i koristi AA bateriju sto je odlicno. Mamba koristi internu bateriju koja je iovako slaba, ne smem ni da zamislim kakva ce biti posle duzeg koriscenja. Toliki DPI kod Mambe stvarno nema svrhe ali eto mozda nekom i zatreba... A po meni je najpresudniji faktor je ergonomija misa apretpostavljam da je i baterija kod bezicno, ne znam nikad nisam ima. A za miseve ove cene je i apsolutno obavezno da NEMAJU BUGOVE!

Nazad
Vrh Dno