Geble
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.09.2006
- Poena
- 360
Pa zapravo i za podlogu stoji. Kada sam uzeo mis, kupio sam Golitahus podlogu za njega za oko 1700. Na Razerovom sajtu stoji da uz misa najbolje ide Destructor podloga za sta sam mislio da je samo reklama da ti utrpaju sto vise njihovih proizvoda i izmame pare. Kada sam je probao kod druga doslo mi je da bacim moju u smece. Prodao sam je i kupio Destructor za 3.200. Nije sad bas 50 evra ali nije ni malo.
A se tice razlike ja licno je osetim (pogotovo u Unrealu koji je dosta stresniji za mis od vecine igara), i ko god mi je od drugova sedeo za kompom i probao neku brzu igru rekao je da je utisak fantastican, a nijednom nisam pomenuo ni marku ni cenu misa.
Sto se tice vredjanja, nema potrebe da se izvinjavas razumeo sam sta si hteo da kazes.
A se tice razlike ja licno je osetim (pogotovo u Unrealu koji je dosta stresniji za mis od vecine igara), i ko god mi je od drugova sedeo za kompom i probao neku brzu igru rekao je da je utisak fantastican, a nijednom nisam pomenuo ni marku ni cenu misa.
Sto se tice vredjanja, nema potrebe da se izvinjavas razumeo sam sta si hteo da kazes.
Poslednja izmena: