Šta je novo?

Razer Mamba

Pa zapravo i za podlogu stoji. Kada sam uzeo mis, kupio sam Golitahus podlogu za njega za oko 1700. Na Razerovom sajtu stoji da uz misa najbolje ide Destructor podloga za sta sam mislio da je samo reklama da ti utrpaju sto vise njihovih proizvoda i izmame pare. Kada sam je probao kod druga doslo mi je da bacim moju u smece. Prodao sam je i kupio Destructor za 3.200. Nije sad bas 50 evra ali nije ni malo.
A se tice razlike ja licno je osetim (pogotovo u Unrealu koji je dosta stresniji za mis od vecine igara), i ko god mi je od drugova sedeo za kompom i probao neku brzu igru rekao je da je utisak fantastican, a nijednom nisam pomenuo ni marku ni cenu misa.
Sto se tice vredjanja, nema potrebe da se izvinjavas razumeo sam sta si hteo da kazes.

Poslednja izmena:
Pa zapravo i za podlogu stoji. Kada sam uzeo mis, kupio sam Golitahus podlogu za njega za oko 1700. Na Razerovom sajtu stoji da uz misa najbolje ide Destructor podloga za sta sam mislio da je samo reklama da ti utrpaju sto vise njihovih proizvoda i izmame pare. Kada sam je probao kod druga doslo mi je da bacim moju u smece. Prodao sam je i kupio Destructor za 3.200. Nije sad bas 50 evra ali nije ni malo.
A se tice razlike ja licno je osetim (pogotovo u Unrealu koji je dosta stresniji za mis od vecine igara), i ko god mi je od drugova sedeo za kompom i probao neku brzu igru rekao je da je utisak fantastican, a nijednom nisam pomenuo ni marku ni cenu misa.
Sto se tice vredjanja, nema potrebe da se izvinjavas razumeo sam sta si hteo da kazes.

Ejbg brate potopio si thread sa ovom izjavom o podlozi znaci ja u to ne mogu da verujem jednostavno da ti podloga pravi razliku :d:d:d:d:d i to 35$ ma daj covece nema sanse!

Ajde ti lepo prvo probaj obe podloge sa ovim misem pa mi onda sam reci ovo kako nema razlike, a itekako je ima. Sto ljudi vole da pametuju o necemu sto u zivotu nisu probali. Steta sto si u Kanadi da si ovde kupio bih jos jednu Goliathus pa se uveri sam licno.
A evo ti ovaj post pa vidi kako medju podlogama nema razlike:

http://www.benchmark.rs/forum/showpost.php?p=1766719&postcount=20

Poslednja izmena:
I ja furam Saitek Cyborg na Razer Mantis Speed podlozi, znaci osecaj je odlican, ni na kakvom materijalu ne klizi tako dobro i glatko, naravno dosta zavisi i od samih glidera na misu... Destructor nisam probao, a mozda i bolje sto nisam :) Pre ove sam imao TT Tai Chi pa sam nekako odustao od tvrdih podloga...

Ajd dobro da vam verujem. Dodjite u company of heroes da probamo podloge :d:d:d

Katastrofa za Razer, i za mis te cene... Pitam se da li je na svakom modelu izrazen bug ili na pojedinim serijama...

Ko zna sta je...videcemo kako ce sa novim driverom ili firmwareom da se ponasaju...ali sa obzirom na cenu od 120+ eur to ne bi smelo da se desava.

Poslednja izmena:
Pa ne mozes brzi ce ovaj biti sa Mambom :d:d:d

Ma ima ljudi koji i dalje igraju sa kuglicnim misem (narocito ako igraju u maloj rezoluciji) i nista im ne fali...pricam o COD2 i 4 npr (znam ih licno). Tu se o5 vracamo na staru pricu tj. Njegosevu, u rukama Mandusica Vuka svaka puska bice ubojita;)

Ocigledno se taj problem sa Mambom ne javlja na svim misevima. Kao sto je i sa Lachesisom bilo svojevremeno. Meni nikada nije pravio probleme.

Gledam reviewe, Mamba je svuda pobrala sve moguce pohvale, samo je kude zbog cene.

To je to! Razer jednostavno nema finalnu obradu i to ga ubija pored Logitech-a. Mislim, mis kosta ~130 evra a ima gumeni scroll... Ne uliva utisak kvaliteta izgledom... Sve koje sam probao iz ove klase do 50-ak evra... Su losa investicija. :)

Razer i Saitek su medju periferijama ono sto su Frontier i MSI Industrial medju kucistima i napajanjima.

Na konto plastike i ocajnog scrolla> To me podseca kada je u emisiji TOP GEAR testiran Mercedes SLR... I kada su kao ogromnu manu naveli instrument tablu od plastike... Kada Clarkson rece: "Auto koji kosta, tada, 350.000 funti... I ima plasticnu instument tablu?". "Za taj novac "it must blow your mind".

Evo kako to radi Logitech:

150410zg6.jpg

****te, ovaj Razer ima ergonomiju i kvalitet izrade kao oni Genius za 3 evra...

Ovaj je idealan za mog drugara Sikili-ja. Ima ruku ko pekarska lopata.
Kad bi me osinuo, vrteo bi se oko ose 3 dana.

bog te mazo cena mambi je 14k:S pa oni nisu normalni,ajd da vidim bas ove prodavnice sto jeftineije drze razere koliku ce cenu da stave...

14000 je bas previse... ali ako se neko ispruzio toliko bilo bi lepo da dobijemo jedan review...

postavi te se da ste u USA bole lo bi vas uvo za 130$ koliko kosta mis. mislim jeste skup ali kad oceste neshto najbolje to je tako za nashe uslove gde ljudi kupuju ceo kom za 16K din to je nezamislivo

Sto je najgore mozda i ne bi bilo puno da je to apsolutno najbolji mis, bez bagova i decijih bolesti, da je trajan i da nema cudnih zvukova i uvijanja plastike, slabe baterije, seckanja... Ovako kada ne znas sta te ocekuje, a nesto od ovoga sigurno mora onda jeste puno. A ne verujem da i u americi vole da potrose 130$ za misa...

Sto je najgore mozda i ne bi bilo puno da je to apsolutno najbolji mis, bez bagova i decijih bolesti, da je trajan i da nema cudnih zvukova i uvijanja plastike, slabe baterije, seckanja... Ovako kada ne znas sta te ocekuje, a nesto od ovoga sigurno mora onda jeste puno. A ne verujem da i u americi vole da potrose 130$ za misa...

jel oko tih mana sa nokog foruma drugog ili reviewa ?
pa ja sa gledao to sa tacke da je tamo iole normalna plata 1500 2000$ i da koa neko igra igrice i treba mu mis da mu nije nikakv problem da 1/10 svoje plate shto bi kod nas bilo 1000 2000 din . .. no da ne idemo u off topic

Da je preskupo za nase uslove jeste,mada kad vidite sta sve ide uz mis i kako je upakovan:S znaci to je ludilo,a sto se tice mana da ih ima ima ih ,nazalost nasumicne su prema onome sto sam ja gledao po netu,videcemo kad se pojavi u jos par prodavnica pa ga neko uzme i napise RVu,jer svi znamo da je razer veoma cenovno raznolik (a i malo naduvan) na nasem trzistu sto se tice cena i da ga mozete nabaviti i po +/-2000din u odnosu na neku drugu prodavnicu.

Razer_Mamba.jpg

Fali ti na slici metalni kofer u koji je sve ovo upakovano;)

Sta je ono cetvrtasto sto lici na podlogu i ivice svetle plavo? Nije valjda podloga!?:p

Ko zna sta je...videcemo kako ce sa novim driverom ili firmwareom da se ponasaju...ali sa obzirom na cenu od 120+ eur to ne bi smelo da se desava.

Back to the topic. Dosta se prica po forumima da mamba preskace (tj. konkretno u ovom primeru covek kaze da ne registruje brze pokrete), i da se javlja cudno pomeranje cursora pri brzom kliktanju. Udrugom klipu kaze da je malo bolje sa novim driverom ali da se i dalje javlja.

http://www.youtube.com/watch?v=Gsq2uklG_0M&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=dVguTE1wixk&feature=related

postavi te se da ste u USA bole lo bi vas uvo za 130$ koliko kosta mis. mislim jeste skup ali kad oceste neshto najbolje to je tako za nashe uslove gde ljudi kupuju ceo kom za 16K din to je nezamislivo

Das 130 EUR za misa i onda se boris sa glupostima koje imaju Genius misevi od 10 EUR? To se ne zove kvalitetan (ili jos gore najbolji) vec traljav i nedovrsen proizvod.

Reshio sam ipak da uzmem Sidewinder X8 - dosta je jeftiniji, fino izgleda i ima dobar sistem za punjenje.

Nazad
Vrh Dno