Šta je novo?

Raven, by SilverStone

Da video sam, bogami reko bih da tu ima mesta i za 5970,definitivno cak i oni sto prave review-e dosta lupaju u bubnjeve;)

ovi drzaci za ventilator na procesoru bas obecavaju...

xD

Ali da se vratim na kuciste:
Jedna napomena: Ukoliko koristite adapter za VGA izlaz(iz DVI u VGA ) onda necete moci da zatvorite gornji poklopac RAVEN-a jer nema dovoljno prostora od kabla.Veliki propust.,)

Gledaj realno - onaj ko kupi ovakvo kucishte sigurno nece raditi na monitoru koji podrzava samo VGA ulaz :d

Gledaj realno - onaj ko kupi ovakvo kucishte sigurno nece raditi na monitoru koji podrzava samo VGA ulaz :d
Zavisi.Ja imam 2 kompa preko Switcha nakachena na jedan monitor.Sad imam Philips 22incha...A kasnije cu nesto povece da kupm sa DVI i HDMI ulazom..Mada imam i pored kompa odmah ogroman LCD za ovu zverku na HD ulazu.Tako da nije frka.

Da li mi se čini ili vent coolera ide preko mem slota?

Da li mi se čini ili vent coolera ide preko mem slota?
Da.Naravno.Ali ne dohvata.Osim one sa ogromnim gaming hladnjacima.
A ja takve nisam planirao obzirom da OC radim samo bez voltaznih silovanja.A i ako bih ih stavljao ima mesta u drugim slotovima.

Poslednja izmena:
Raport:kuciste je extra tiho na maksimum RPM-a ventilatora.Jako sam zadovoljan.Vrata rade odlicno.

Za one koji progovaraju kvalitetu vrata na Raven-u.... samo da prijavim da imaju na raspolaganju Fortres FT-02 koji je na istoj šasiji kao i Raven 2.

U pravu si...dvojka mi promakla :D .Ali je RAVEN 2 ružan do koske kao i FT'02:D:d

Meni srebrni FT02 i ne izgleda toliko lose, elegantan je, da ne kazem...gay :D
Raven 2 mi je kao neka Transformers igracka ...duduse tako i prvi izgleda ali ipak je po izgledu, barem meni, dosta ozbljniji.

Meni srebrni FT02 i ne izgleda toliko lose, elegantan je, da ne kazem...gay :D
Raven 2 mi je kao neka Transformers igracka ...duduse tako i prvi izgleda ali ipak je po izgledu, barem meni, dosta ozbljniji.
Pusti to Gay.Tuzice te ovi iz gay alianse jer ih pominjes u negativnoj konotaciji:D Mozda je predvidjeno kuciste za nastrane.:D
Shalu na stranu: meni je ovaj RAVEN 1 trebao jer je ipak veoma jaka i glomazna masina u njemu .Treba mi jako provetravanje i tiho hladjenje.To sam i dobio.Za sada nemam zamerki ali cu ih izbaciti ukoliko nesto primetim da bi ljudi imali neki stav o ovom modelu.:)

Poslednja izmena:
Po meni ce FT02B biti tihi ubica, elegancija i tisina u jednom pakovanju

sto se tice FT02B mislim da sam za 250$ ( evra ) vidjao i mnogo lepsa i bolja kucista, tako da nisam siguran da li sam nesto propustio ?

mislim dati tolike pare za nesto tipa FT02B mi nikako ne ide u glavu....

a mozda je to ipak do mene, mada prvi utisak koji sam stekao je tipa: nista narocito, aljkava izvedba kablova, dosadno, i na kraju neverovatno skupo

sto se tice FT02B mislim da sam za 250$ ( evra ) vidjao i mnogo lepsa i bolja kucista, tako da nisam siguran da li sam nesto propustio ?

mislim dati tolike pare za nesto tipa FT02B mi nikako ne ide u glavu....

a mozda je to ipak do mene, mada prvi utisak koji sam stekao je tipa: nista narocito, aljkava izvedba kablova, dosadno, i na kraju neverovatno skupo
Samo Raven 01 vredi kinte.BArem ja tako mislim.Zato sto je big tower,ima skrivanje kablova,krajnje funkcionalno i veliko,provetreno.UZivo mrak dobro izgleda.Kvalitet materijala je odlican. Od lima je.Samo je front od plastike,koja je kvalitetno odradjena.Vrata su unikatno resenje.Jako lepo rade.Pristupacnost externim kablovima je super jer su sada na vrhu kucista pa nema vise zavlacenja iza i obaranja stvari.:D Skrivaje kablova je odlicno odradjeno iza lima.Ima i savitnjive spojnice koje drze kablove iza lima.Sve je ok.Menije ovo extra kuciste.

Poslednja izmena:
Raven 03 :)

http://v.youku.com/v_playlist/f4529665o1p0.html

rv03_02.jpg

rv03_03.jpg

rv03_06.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno