Evo ga reshenje. S obzirom da si na telekomu , tebi maltene pri svakom reconnectu uvali novu ip adresu(javnu) tako da trk na ovaj link, skini to shto pishe, podesi kako je napisano i udri http://rapidshare-free-users-downloa...vi-usd-09.html
Znachi sushtina je da imash neki usd, da imash neki programchic koji ti automatski prekida konekciju i onda opet uspostavlja, i onda da taj programchic integrishesh u usd. Ako ne pali taj reconnect.bat koji imash integrisan u paketu od 09.06.2008 onda videcesh sa leve strane sajta(pri vrhu) da ima da se skine ipchnager i da se preko njega uradi posao. Ishchitaj ceo sajt temeljno, jer tu ti je odgovor. Ako neshto ne bude jasno, javi se. Aj sad uzdravlje.....
pa, bravo! da li si pročitao prvi post u ovoj temi?tako da sad i zvanicno imamo time limit!
Ljudi, jel se desava nekome da mu "pukne" download nekog komada...izgleda da kada skidam preko ovog jdownloadera i pri tome surfujem po netu, rapidshare resetuje konekciju - i onda jovo nanovo prvo cekaj 15 minuta, pa jos minut, pa nema resuma vec ispocetka. Vec mi se nekoliko puta to desilo, dodje mi da se ujedem za dupe.
Ne bih nesto rekao. Evo meni je preostalo joj 11900MB a nocas sam skinuo mozda 1GB. 1,5 u vrh glave.Сад је 50 џигабајта дневно. Пробајте "Orbit Downloader" као свој примијум RS даунлоуд менаџер
Ja sam sinoć skidao dva mala fajla iz browsera. Za oba mi je tražio po 30 sekundi. Nema tu pravila, izgleda da mere opterećenje servera pa kako ti odrežu.izgleda da se ceka po 15min izmedju svaka 2 download-a, bez obzira na velicinu fajla.
Po mom iskustvu takodje nema pravila nekad cekam 15min a nekad ide odmah...
Ni tu nema pravila... Jer meni je pre 10-tak dana US downloader dovlačio u fazonu čekam 15 minuta, pa skine 7-8 sa nekim čekanjem od 30-40 sekundi, pa onda dva čekam 15 minuta, pa sve tako.Iz LOG fajla vidim da se svaki drugi fajl čeka po 15minuta, tako je bar na mom USDownloaderu.
i ja sam to primetio detaljnijom analizom...lutrija...Ja sam sinoć skidao dva mala fajla iz browsera. Za oba mi je tražio po 30 sekundi. Nema tu pravila, izgleda da mere opterećenje servera pa kako ti odrežu.
Da li se nekom desava da izmedju 19,20h pa do 24h da se brzina downloada prepolovi za pola?Meni krene normalno da skida i dogura do 500kb skinutog i tad sam bas pratio brizina mi je 45kb/s a zatim se stopira i brzina downloada mi padne na 24,25kb/s i to bez obzira na velicinu fajla koji skidam.....
Hvala!
pa je normalno da obezbede max. uslugu za one koji placaju a nama koliko ostane.
Izgleda u vreme opterecenja rapid stavlja free usere u neku low priority grupu. Na kraju, to je i logicno, mi im ne placamo nista pa je normalno da obezbede max. uslugu za one koji placaju a nama koliko ostane.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari