Šta je novo?

Rapidshare PREMIUM iskustva

Stvarno nemam reči za ove iz global trenda:mad:. Nisu mi produžili stari nalog već otvorili novi, kao nisu mogli i sad mi je propao jedan mesec džabe zbog poena:wall:. Imao sam 8000 i sad trebao da dobijem još 3000.

dajte ljudi. pocinjete da me plasite sa svim losim vestima. ja sam danas uplatio za nalog i nadam se da ce me sutra ukljuciti da ne moram da chekam 5 dana i da im pisem preteca pisma :p

Kao sto su mnogi ovde rekli infopano radi bez problema danas uplaceno za par sati produzeno, dobio 3000 poena sve je ok,da ne izbaksuziram!

Da li je moguce istovremeno download-ovati sa dve razlicite IP adrese sa istim accountom? Vidim da na to upozoravaju ovi iz Infopano-a, pa me interesuje kakva su vasa iskustva? Inace Infopano je bio vrlo brz, jutros sam uplatio a popodne je stigao mail sa podacima.

Da li je moguce istovremeno download-ovati sa dve razlicite IP adrese sa istim accountom? Vidim da na to upozoravaju ovi iz Infopano-a, pa me interesuje kakva su vasa iskustva? Inace Infopano je bio vrlo brz, jutros sam uplatio a popodne je stigao mail sa podacima.

Moguce je, nista ne brini.

Ma moguće je naravno. I sa više adresa, nema to nikakve veze. Imam rapid već duže i mogu ti reći da je jedino ograničenje koga se oni pridržavaju ono od 25 giga za 5 dana.

postoje li neke najave da ce doci do smanjenja tog ogranichenja? Ako opet dupliraju brzinu a ovi ne maknu ogranichenje bar na 40 giga, odo` na news...

Jeste, pomeraće ograničenje zbog dupliranja brzina u Srbiji. :)

Upravo postoji to ograničenje od 25 GB da ne bi ograničavali po IP adresi.. Pa sad vidite šta vam više odgovara (i kako ćete da dokažete da imate dinamičku ip). :)

Meni nece FlashGet (1.73. build 128) da downloaduje jel ima neko uputstvo?
Nemoj samo flashgot i firefox da mi pominjete...

Widows Vista Home Premium + Firefox 2.0.0.11 + FlashGet 1.96 = sve radi k'o sat

Dobro necemo, pomenucemo rapget :p
Koristi search, pisano je o problemima sa flashget-om x puta.

Hval puno za rapget!

Samo jos kako je najlakse ubaciti vise linkova odjednom? Recimo iz rapidshare foldera. Nije valjda da svaki moram copy/paste.

Ranije je bio ok onaj zvanicni rapidov program za download pa odem desnim tasterom misa na /View Source pa sve ubacim a on izvuce samo linkove...

RapGet ima opciju "Watch Clipboard" pomoću koje možeš čitav set linkova da ubaciš odjednom.
Na poslednjoj verziji (1.40) to je odmah na prvom ekranu koji vidiš kad otvoriš setovanja.

EDIT: Nisam baš siguran kako će to da radi sa RS folderom, ali probaj pa javi.

Poslednja izmena:
Internet Download Accelerator ima sve opcije koje ovde pominjete i vrlo je jednostavan za korišćenje. Čim kliknete na copy neki link on pita hoćete li da ga skidate, ima opcije za jedan po jedan download ili koliko već hoćete, za ograničavanje brzine, za ubacivanje više linkova odjednom...

Imam isti problem kao neko gore kome se duplira obracunata skinuta kolicina podataka od one koja je stvarno skinuta. Otvorio sam juce premium nalog na RS-u, koristim Flashget 1.8.4, skinuo oko 600MB a na home page-u Rapidshare naloga mi je prikazano da sam u poslednjih 5 dana skinuo 1210MB. Kako da resim taj problem? Ili da jednostavno skidam prakticno 12,5GB od 25GB za 5 dana...

Da se ne bi dešavalo to sa dupliranjem, instaliraš Flashget 1.73, sve je već napisano ranije ;)

Ja malopre da se ulogujem dobijem poruku Fraud-Detection, Account madness99: This account is closed because PayPal has frozen your payment or you have raised a dispute.
A drugar mi uplatio pre par dana sa njegovog paypala nalog i bas proveram danas njegov nalog sve ok.Ala su stoka ovi iz rapida,jel ima neko predlog kako da ovo resim jer sam uplatio za 1g i 6 meseci

Izgleda taj "fraud" udara samo kapitalne naloge. :)

Da li je jos nekom prso brojac za dl, u logovima vidim samo ponesto od onoga sto sam skidao danas ~800mb a skinuo sam mnogo vise, sve ono od ranije je nestalo? Mislim meni ne smeta...:)

I meni stoji samo ono što sam danas skidao,ali radi mi sporije:wall:

Ja malopre da se ulogujem dobijem poruku Fraud-Detection, Account madness99: This account is closed because PayPal has frozen your payment or you have raised a dispute.
A drugar mi uplatio pre par dana sa njegovog paypala nalog i bas proveram danas njegov nalog sve ok.Ala su stoka ovi iz rapida,jel ima neko predlog kako da ovo resim jer sam uplatio za 1g i 6 meseci

Jesi li šerovao nalog?
Pošalješ mail Rapidshare-u i lepo ih priupitaš u čemu je problem.

nisam samo moja ip koja se doduse na telekomu menja mada ne verujem da je to problem,poslao sam mail mada niko ne odgovara :S

nisam samo moja ip koja se doduse na telekomu menja mada ne verujem da je to problem,poslao sam mail mada niko ne odgovara :S

Ma problem je ako te navataju da download-ješ sa dva različita IP-a U ISTO VREME, onda imaju pravo da te banuju, tj. da ti zamznu account.
Što se tiče mail-a sačekaj malo, meni su uvek odgovorili šta god da sam ih priupitao (btw, nisam imao problema sa nalogom).

a ja imam jos jednu frku email koji je bio na acountu je kod bivseg provajdera a oni ugasili tako da sam poslao sa drugog pa mozda zato ne odgovaraju.KAd sam tolika lencuga da promenim :(

a ja imam jos jednu frku email koji je bio na acountu je kod bivseg provajdera a oni ugasili tako da sam poslao sa drugog pa mozda zato ne odgovaraju.KAd sam tolika lencuga da promenim :(

Nije bitno sa kog mail-a šalješ dogod si napisao ispravan user i pass (naravno originali, ne alias-i).

Ma ne banuju nikog kad se skida sa dva ip-a istovremeno.

Evo i ja da potvrdim to sa banom da nece da banuju ako download sa vise razlicitih IP Adres-a oce da se desi da kad promenis sifru i mail da ti oni licno resetuju sifru i posalju na mail sa koga je kreiran RS nalog.

Poslednja izmena:
Da li je jos nekom prso brojac za dl, u logovima vidim samo ponesto od onoga sto sam skidao danas ~800mb a skinuo sam mnogo vise, sve ono od ranije je nestalo? Mislim meni ne smeta...:)
Prso skroz......jutros pogledao bilo 9gb malo pre 0!!! i ceo log prazan...ne znam sta je ali sto ti kazes "poklonu se u zube negleda..."

Kako vam se svidja RapidShareManager to sam danas primetio da su izbacili nakon problema sa RapidUploaderom i uploadom sa njim.

Vrh Dno