Da li je moguce istovremeno download-ovati sa dve razlicite IP adrese sa istim accountom? Vidim da na to upozoravaju ovi iz Infopano-a, pa me interesuje kakva su vasa iskustva? Inace Infopano je bio vrlo brz, jutros sam uplatio a popodne je stigao mail sa podacima.
Da li je moguce istovremeno download-ovati sa dve razlicite IP adrese sa istim accountom? Vidim da na to upozoravaju ovi iz Infopano-a, pa me interesuje kakva su vasa iskustva? Inace Infopano je bio vrlo brz, jutros sam uplatio a popodne je stigao mail sa podacima.
postoje li neke najave da ce doci do smanjenja tog ogranichenja? Ako opet dupliraju brzinu a ovi ne maknu ogranichenje bar na 40 giga, odo` na news...
Meni nece FlashGet (1.73. build 128) da downloaduje jel ima neko uputstvo?
Nemoj samo flashgot i firefox da mi pominjete...
Dobro necemo, pomenucemo rapget
Koristi search, pisano je o problemima sa flashget-om x puta.
Ja malopre da se ulogujem dobijem poruku Fraud-Detection, Account madness99: This account is closed because PayPal has frozen your payment or you have raised a dispute.
A drugar mi uplatio pre par dana sa njegovog paypala nalog i bas proveram danas njegov nalog sve ok.Ala su stoka ovi iz rapida,jel ima neko predlog kako da ovo resim jer sam uplatio za 1g i 6 meseci
nisam samo moja ip koja se doduse na telekomu menja mada ne verujem da je to problem,poslao sam mail mada niko ne odgovara :S
a ja imam jos jednu frku email koji je bio na acountu je kod bivseg provajdera a oni ugasili tako da sam poslao sa drugog pa mozda zato ne odgovaraju.KAd sam tolika lencuga da promenim![]()
Prso skroz......jutros pogledao bilo 9gb malo pre 0!!! i ceo log prazan...ne znam sta je ali sto ti kazes "poklonu se u zube negleda..."Da li je jos nekom prso brojac za dl, u logovima vidim samo ponesto od onoga sto sam skidao danas ~800mb a skinuo sam mnogo vise, sve ono od ranije je nestalo? Mislim meni ne smeta...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari