Šta je novo?

Rapidshare PREMIUM iskustva

Nije to valjda protok kod nas.
Gde ima ko je kod nas i koliko to kosta ko svetog petra kajgana.

Poslednja izmena:
Uh sad mi je lakse ja vec mislio treba da das nekome kofer para mesecno da bi imao taj portok.:d

Uh sad mi je lakse ja vec mislio treba da das nekome kofer para mesecno da bi imao taj portok.:d

Za toliki protok kod nas bi morao da prodaš oba bubrega, jetru, pankreas i još koji organ pride i da se nadaš da će oprema za održavanje života da izdrži do trenutka kada dobiješ link :-devil-:

Nije to valjda protok kod nas.
Gde ima ko je kod nas i koliko to kosta ko svetog petra kajgana.

Pise ti desno na sidebaru gde zivim. ;) 79 evra mesecno kosta preko kabla zajedno sa kablovskom televizijom i + 3 programa po izboru ( RTS1, HTR1 i Pink)

Poslednja izmena:
Verovatno ću da zažalim što pitam ali .... micika ... kol'ki ti upload?

Sada sam podesila mrezu full . . .

Inace moze jos jace da se uplati. Ovo je neka srednja brzina nesto u stilu ADSL-a 512 u Srbiji. ,)

Poslednja izmena:
uuuu, omg. zaplakacu. Pa ti mozes da profitiras od te mreze!!!! Lepo uploadujes milion stvari na rapidshare i nabijas poene, posle kreiras nove naloge i preporodajes ih :d

pa meni je drugar uploadovao stalno na rapidshare iz Engleske posto ima na optici liniju 100/100 mbita :D

Nama je srednja brzina na ADSL-u 1Mb down / 125Kb up.

Huh, tačno sam znao da će bude neko čudeso od brzine.
Bre, ~6x veći upload nego naš download na najbržem ADSL paketu (1,5Mb)

[offtopic]
To me podseti na jednu epizodu Star Trek-a gde je posadu smarao onaj "Q". Na kraju epizode, Žan Luk Pikard (kao da uteši nekog od prisutnih) izjavi "Ne brini, dostićićemo ćemo ih mi za par milijardi godina".
E pa tako je otprilike i sa ovim brzinama.
[/offtopic]

Dobro, znam, malo preterujem. Kod nas još ima ljudi koji nemogu da se oslobode dvojnika i PCM-a, ali to je već neka druga priča.

uuuu, omg. zaplakacu. Pa ti mozes da profitiras od te mreze!!!! Lepo uploadujes milion stvari na rapidshare i nabijas poene, posle kreiras nove naloge i preporodajes ih :d

Nemam potrebe. Rapidshare je prilicno jeftin i koristim ga sa uzivanjem. Nemam potrebe da upload-ujem svasta da bih zadrzala poene. Uplatim na god. dana i mirna sam . . . Sipas i ne mislis! :D

Jel vam radi rapid večeras?

Ne radi izgleda da su im pali serveri,a na nekoj stranici wikipedie sam video da nemacka vlada ima optuznicu protiv RS,pa dok ne rese RS nece ni raditi. pozdrav.

Meni nece da otvori www.rapidshare.com zbog cega to sad sam proverio i pokusao vise puta i nece.

Rešenje:

There is a problem at the nameservers of rapidshare.com, but the fileservers are up and running.
If you download this file:

Code: Select all
http://www.xup.in/dl,15733470/hosts.zip

And put it in your 'C:\WINDOWS\system32\drivers\etc' directory, EVERYTHING from rapidshare will work 100%.
Not through some hacked site or something, check the code if you like.
Tested by me and a lot of others.

Thanks to antonow

Ja to u visti nemam tako.
Gde se to nalazi u visti?

Poslednja izmena:
Evo i print screen-a sta nemam, nema taj folder ETC.

etcuu2.jpg

Uključi prikazivanje skrivenih datoteka i foldera (ili u address bar-u odmah ukucaj tačnu adresu i lupi enter)... Otvori datoteku hosts sa Notepad-om kao administrator, inače nećeš moći da je sačuvaš. I naravno GIYF.

Poslednja izmena:
Hm sto li nece preko Total Commandera da prikaze taj folder a uplaljeno je da prikazuje skrivene fajlove i foldere?

Vrh Dno