Šta je novo?

Rapidshare PREMIUM iskustva

Danas sam uplatio RS premium. Nikako da naeram FlashGet da radi sa RS. Probao sam 1.72 , 1.71 i nista. Koja tacno podesavanja su potrebna?

Danas sam uplatio RS premium. Nikako da naeram FlashGet da radi sa RS. Probao sam 1.72 , 1.71 i nista. Koja tacno podesavanja su potrebna?

Verzija 1.73 sve radi kao sat. Nadam se da ce pomoci
Pozdrav

Prilozi

• FlashGet Tutorial.rar
    265.3 KB · Pregleda: 157
Hvala na ekspresnom odgovoru. Radi i sa FG 1.71.
Pozdrav

da li je neko pronasao neki dl manager za linux i da radi sa rs? :D

Svi DL menadžeri rade, samo je potrebno uključiti "Direct-downloads" u svom CP-u.

ja imam krajnje zanimljiv problem koji me frustrira...ovako imam premium account, u dl manageru sam stavio da moze samo 2 fajla odjednom da skida. E sad problem nastaje kad npr. stavim 8 fajlova da skida, znaci prva 2 skida ostalih 6 na cekanju kad zavrsi prva dva predje na 3 i 4 stim sto treci skida kako treba a cetvrti i sve ostale fajlove skine samo oko 6KB i onda moram ponovo da namestam dl. jel imao neko slican problem i kako da ga resim?

Poslednja izmena:
nagradna igra za rs premium korisnike traje do 15.01.

nagrada: PC konfiguracija

* Intel Core 2 Quad Extreme QX9650, 1333MHz, 12MB, 3.0 GHz
* nVidia GeForce 8800 Ultra, 768MB
* 4096MB Ram
* 300GB Harddisk (2x150GB Raid 0)
* 750GB Harddisk
* Windows Vista Ultimate
* 22" TFT, <5ms
* Cordless Lasermouse and Keyboard
* Gaming Headset

srecno! :)

nagradna igra za rs premium korisnike traje do 15.01.

nagrada: PC konfiguracija

* Intel Core 2 Quad Extreme QX9650, 1333MHz, 12MB, 3.0 GHz
* nVidia GeForce 8800 Ultra, 768MB
* 4096MB Ram
* 300GB Harddisk (2x150GB Raid 0)
* 750GB Harddisk
* Windows Vista Ultimate
* 22" TFT, <5ms
* Cordless Lasermouse and Keyboard
* Gaming Headset

srecno! :)

???
:trust:

Da, video sam to za nagradnu igru danas na nalogu.
Nego ... nije da sam paranoik, al' meni se baš nešto i ne ostavljaju svi oni podaci.
Nije loša konfiguracija ali preživeću i bez nje.

Svima koji su voljni da se okušaju, srećno!

eee ja sam popunio podatke, pa sta bude :)

pise 150GBx2 Raid0, ako su to 2 raptora u raidu...onda...WOW :D

EDIT: ne znam dal pratite vesti:

18. November 2007 - Server upgrades finished, more bandwidth, looking forward

The performance problems noticed by some users should be fixed now. We have integrated many new servers and we have got a new 10 Gigabit Port dedicated for german users, which of course means international users will now have more free bandwidth on the other ports. Nevertheless our team already started working on the next major upgrade. In January already we will implement two new 10 Gigabit Ports and 1.6 Petabytes of new storage.

jos 1.6 Petabajta...nice :d

Poslednja izmena:
Da, video sam to za nagradnu igru danas na nalogu.
Nego ... nije da sam paranoik, al' meni se baš nešto i ne ostavljaju svi oni podaci.
Nije loša konfiguracija ali preživeću i bez nje.

Svima koji su voljni da se okušaju, srećno!

HAHAHAHA
Ni ja nisam smeo, svasta sam kacio zbog poena

ja imam krajnje zanimljiv problem koji me frustrira...ovako imam premium account, u dl manageru sam stavio da moze samo 2 fajla odjednom da skida. E sad problem nastaje kad npr. stavim 8 fajlova da skida, znaci prva 2 skida ostalih 6 na cekanju kad zavrsi prva dva predje na 3 i 4 stim sto treci skida kako treba a cetvrti i sve ostale fajlove skine samo oko 6KB i onda moram ponovo da namestam dl. jel imao neko slican problem i kako da ga resim?

koji dl manager koristish ?
resenje ti je da promenish dl manager ili da stavish da jedan download ide, to ti je najbolje i najbrze.

Ljudi kod koga sad uplaćujete? Treba da produžim i poslao sam zahtev i rs-srbija i info panou i nema povratne informacije:trust:? Koliko treba vremena da dobijem mail?

koji dl manager koristish ?
resenje ti je da promenish dl manager ili da stavish da jedan download ide, to ti je najbolje i najbrze.

eh da to sam zaboravio da kazem..koristim FlashGet 1.73..a mislim da bi se isto desavalo kad bi stavio i jedan download..ali probacu i tako, jedino da nije do dl managera..mada koliko sam citao svi uglavnom njega koriste i kao radi ok..

u svakom slucaju hvala..

Poslednja izmena:
Ma nije valjda PP priznao Srbiju?

I? Jel ima neko odgovor gde sad produžiti nalog kad nijedni od naših ne odgovaraju na zahtev a bogami ni na mail:trust:? Jel rade oni još? Prilično mi je hitno, treba mi nalog...

***, ja već uplatio, odnosno drugar umesto mene preko global trenda još juče ujutro i još uvek mi ne produžuju nalog:wall:. Danas mu kao javili da se izvinjavaju i da će do kraja dana biti produžen nalog ali ništa. Poludeću, a ogromne igre za XBOX čekaju:d

Ne mogu da verujem, ovi iz global trenda još nisu obavili svoje!:mad:

Pa dokle više da čekam?:wall:

Jel radi najnovija verzija flashgeta sa rs-om ? Ako ne, koja poslednja radi ?

Please... Nek mi neko sibne na PP koji link za skidanje "svacega" preko Rapidshare-a... hvala :)

Nazad
Vrh Dno