Šta je novo?

Rapidshare premium download

Announcing the next RapidShare upgrade

February 01, 2010
A lot of our users have noticed that up till now, our system was working on maximum load. We are happy to say that the capacity issues will soon be resolved. Early March, we will start up twelve new 10-gigabit ports, and at the same time add 200 new servers to our system. This upgrade will give more download power to Free Users. Premium Users will get even higher download speeds. We continue to make sure that we offer you the best platform for filehosting in the world.
Rapid zeza, HotFile i Depositfile. Netload i megaupload vuku punu vezu. Nadam se da ce pocetkom marta da stvarno povecaju kapacitete jer i meni veza varira non stop. Obicno vucem po 4 fajla da bi koristio punu vezu. Kao premium user prvi put da za dve godine rapid pocne da brlja.:mad:

Meni preminum Rapid trenutno uopste ne radi, da li je do njih ili do Telekomovog ADSL-a na koji se mnogi u zadnje vreme zale - ne znam...

Imam informaciju da Telekom takodje ima problem sa ADSL vezama koji bi sutra trebao da bude resen.

malo jace od pola godine sam na premiumu i ni jednom do sada nisam imao nekih ozbiljnijih problemasto se tice brzine . izvucem uvek full koliko mi net moze oko 250 kB/s . jedino sto me nervira kod rs-a je kako brzo brisu fajlove ujedno jer i sam uploadujem na RS pa me i zbog toga nervira ...

Sta je ovo s rapidom, juce uplatim premium za 3 mjeseca, i vidim da mi je traffic left 11gb, mislim kao neki bag popravice se to kad danas vidim da sam potrosio kao taj dnevni limit? Koji im je djavo jedva 10gb da sam skinuo mozda! A dnevni limit je 25gb!

Od kad to?Zar nije bilo 25gb?

25GB je limit za 5 dana.

ja skidam vise od 5 gb dnevno, 5 gb dobijas dnevno dok nenapinish 25, onda mozes i sve u jednom danu da skines

ja imam problem u zadnja dva tri meseca da jednostavno nece pojedine fajlove da skine iz prve, ako ih pustim posle dve sekunde on ih skine bez problema... nemam pojma do koga je jer se isto ponavlja i na sbb-u i adslu (kuca i posao)

Realno je dosta veci limit od 5GB dnevno. Ja skidam dosta vise. Evo nocas kada sam krenuo da spavam pisalo mi je da imam nesto preko 11GB. U toku noci sam skinuo nesto manje od 3GB. Sada mi pise 12,5GB. ?!? Tako je stalno. Stalno dodaju u toku dana na limit.

od 02:00 - 10:00 , računa se 10 % protoka.

Evo ukinuse i REWARDS . Nisu ni napisali pod news :smackbum:

Nekad bilo sad se spominjalo :smackbum:

Sve u svemu, lopine su najgore, smislili su poene, smestili su whole f uckin internet na svoje servere, sad mogu da rade šta im je volja. Samo sam ja imao oko 2 i po terabajta uploadovano, sve je to spalo na oko 750 gb usled silnih brisanja ako se file ne skine za 6, 3 ne znam ni ja koliko meseci.

Ja sam im maznuo oko 400 ojera za 2 meseca + ipod nano 5G i ostade 400 k pp i 50k fp .... valjda ce bude neka nova akcija :cigar:

i ja imam brdo poena na RS-u samo nisam imao kako da ih dignem dok je bilo isplata preko PP-a...

Moze li neko da mi objasni kako da postanem premium korisnik,zivim u Bg-u?!
Unaprijed hvala!

Uplatis nekom reseller-u. Npr eUplata ili tako neki. Imas na rapidshare sajtu da vidis spisak preprodavaca. Ja konkretno koristim ove što sam pomenuo. Mesec dana je 840 din.
Najjeftinije je preko paypal-a ali ja ne znam kako to izvesti odavde (imam nalog za koji sam prijavio zemlju SLO ali nesto mi ne ide plaćanje pa sam batalio, za par evra razlike me zabole).

Mesecni nalozi (legalni) mogu da se nadju i za 400 dinara

Ja sam im maznuo oko 400 ojera za 2 meseca + ipod nano 5G i ostade 400 k pp i 50k fp .... valjda ce bude neka nova akcija :cigar:

Kako ide to sa tim poenima, nikad se nisam zezao sa time, samo samo davao za obnovu account-a? Jel' samo kad neko skida tvoje fajlove ili ima neki drugi nacin?

Kako ide to sa tim poenima, nikad se nisam zezao sa time, samo samo davao za obnovu account-a? Jel' samo kad neko skida tvoje fajlove ili ima neki drugi nacin?

sad vise ne ide nikako... :trust:

Kod:
As of July 1, 2010 RapidShare's RapidPoints programme will be discontinued. This decision by the company is a reaction to claims that the reward programme rewards the uploading of contents that are protected by copyright.
We feel it is necessary to undertake this step as we do not wish RapidShare's users to be exposed to such an unjustified general suspicion. Our primary objective remains to provide users with a fast, secure and reliable service.

hm... kao, ukidaju benefit kako korisnici ne bi bili izazvani da upload-uju zasticene sadrzaje :wall: placam premium, a dobijam - dnevni limit za down, 50% brzine, nikakav reward za up/down...

Poslednja izmena:
Skacu sami sebi u usta! Ako, Hotfile i Megaupload trebaju da ih pregaze!

Ako ne uvedu neki novi nacin premiranja uploada mogu slobodno da stave katanac na radnju. Napustice ih vecina uploadera i nece imati sta da se skida tako da nece ljudi ni kupovati premium naloge. Slepci. Ja sam skoro zamenio poene na collectorsu za godinu dana premium naloga.

Каква глупост! До сад сам без размишљања узимао РШ налог, јер су стварно били најбољи. Али са овим компликовањем и поскупљивањем сами себи праве проблем. Они су најпопуларнији само зато што се највише пиратерије налази на њиховим серверима. Ако за то нема неке награде, прећиће људи на Netload, Megaupload и сличне сервисе...

Ladno i bez blama su praktično podigli cene i pride ukinuli poene.

Po novom, platim 20 evra 2000 rapids, raspodelim ih na 100 dana (=20 rapids dnevno), imam svega 5 GB za d/l na dan.

Sada 90 dana platim 17e, a imam 25 GB dnevno.

Vrh Dno