Šta je novo?

Rapidshare premium download

Ja sam posle 2 godine na RS-u prešao na news i dalje ne shvatam što mi je trebalo ovoliko. Bio sam malo skeptičan prema svemu tome ali posle free trial-a od strane hitnews-a ,kada sam za 3 dana svukao 50GB novih stvari i pri tome nisam razmišljao da li će neko obrisati linkove i da li ću prebaciti download quote, progledao sam. Još se uhodavam sa search-om i za sada uglavnom nalazim sve što me interesuje. Možda kasnije i uplatim neki search sajt čisto da vidim šta oni toliko "kriju" za VIP user-e.

Ja sam posle 2 godine na RS-u prešao na news i dalje ne shvatam što mi je trebalo ovoliko. Bio sam malo skeptičan prema svemu tome ali posle free trial-a od strane hitnews-a ,kada sam za 3 dana svukao 50GB novih stvari i pri tome nisam razmišljao da li će neko obrisati linkove i da li ću prebaciti download quote, progledao sam. Još se uhodavam sa search-om i za sada uglavnom nalazim sve što me interesuje. Možda kasnije i uplatim neki search sajt čisto da vidim šta oni toliko "kriju" za VIP user-e.

Isto i kod mene, ne znam sta mi je trebalo ovoliko.

Uplatio sam sa prijateljima search na newzbin-u i na jos jednom sajtu i nemam bas nikakvih problema sa pretragom.

Da ne pominjem da mi je skoro duplo jeftinije.

JA isto prelazim na news kad mi istekne ovaj rapidshit, zadnjih par puta mi se desilo da fajlovi koje skidam dok sam pri kraju raspolozivog protoka obavezno budu osteceni i moraju ponovo da se skidaju, katastrofa.

Ja ne znam sta se ovo desava sa rapidom, u zadnje vreme vuce se ko crevo sa premium nalogom.

Probaj da promeniš prefered carriera. Možda onaj kojeg trenutno koristiš ima nekih problema.

@luka-d
Bilo je i 50GB. I to relativno skoro.

Kako je skoro bilo 50GB dnevno to sigurno nije bilo sem ako ne racunas ono sto imas od ne iskoriscenoga trafficshare-a. To nenzaci da imas 50GB dnevno. Ja trenutno imam 12GB dnevno i tako jos 66 dana.

Naravno da ne racunam.Kao sto je sada 2,6GB dnevno isto tako je bilo i 50GB dnevno. Jedno relativno kratko vreme.

Poslednja izmena:

Ista situacija i kod mene, odusevio sam se sa NEWS-om, a kada sam dobio VIP status na NZBMatrix, odusevljenje je bilo jos veće :)

hmm.. hajd dajte malo vise o tome gde i kako da nadjem vise informacija o news download-u .. znam da je bio ranije neki sajt preko koga se kupovao nalog i za news i rapid i skype kredit.. ali sam zaboravio adresu.. :(

10q

Poslednja izmena:
Evo i kod mene je npr. sad oko 110kB/s. Znaci duplo sporije. Mislim da je nocu OK. Da ima posaljemo neki hate mail?

Kako vam radi RS sada? Meni vrlo traljavo. Dodje do nekih 160kB/s, a trebalo bi oko 240. Sto je najgore uopste protok nije stabilan vec skace od 90 do npr. 200kB/s.

Bas sada skidam nesto, ide maksimalnom brzinom koju mi dozvoljava Telekom ADSL od 2Mbit-a.

Meni radi nikako, od 1-25 k na 1 Mbit Beotel. S druge strane, ne radi ni youtube, a ni download sa gmail kad smo kod toga.

Znaci nesto kod mene nije u redu. Uzeo sam pre par dana D-Link Dir-300 ruter koji mi radi u kombinaciji sa telekomovim adsl modemom pa rekoh mozda je zbog toga. Tako da je vrlo moguce da je zbog ovog novog rutera. hm...

Kaspersky mi iz nekih razloga pravi ovaj problem. Cim ga iskljucio download je skocio tog trenutka, i evo i dalje je u fullu. Ne znam zasto se to desava. Provalicu.

Promenio sam maksimalan broj konekcija u jDownloader sa 1 na 2 i sada ide punom brzinom.

Više od godinu dana sam na RS Premiumu ali sve više i više primećujem probleme brzinom dl. Vikendom skoro redovno mi pada i na 50% max brzine a u zadnjih mesec dva zna često i radnim danima da krlja. Ranije je uvek bio zakovan na 100%. Menjao sam i carriera ali je problem očigledno u opterećenosti servera.

Dalje, linkove brišu sve brže i brže. Neke stvari treba da se bukvalno love, a dešavalo mi se par puta da počnem dl i dok stignem napola zadnji rar-ovi već obrisani.

Produžiću nalog samo za 1 mesec i proučiću malo news-e. ;)

Poslednja izmena:
Nikad problem sa rapidom, već dve godine krljam premium i sve odlično.

ja licno nikakav problem sa rapidom,uz premium radi ko sat,al moj drug koji je do juce bio na beotelu i sa premiumom jedva izvlacio 50kb/s,posle tri meseca ugovorne obaveze prema beotelu,uzeo mik i sutra ili prekosutra dobice telekom adsl.

RS je uzasan za free usere,mnogo su se osilili ali situacija ce sigurno ici na bolje jer trenutno imaju vrlo dobre alternative koje nisu imali godinu dana unazad.Hotfile je sve popularniji kod uploadera zbog kes programa,megaupload isto i jos par kes hostova.

I kod mene problem sa rapidom. Nekada neki fajl skida maksimalnom brzinom, a nekada se vice od 10-100KB/s. I kada pauziram neki fajl, pa posle 5-6 sekundi nastavim, nekada opet max brzina, a nekada opet kilavo. Ima li neko ideju?

Poz

RS je uzasan za free usere,mnogo su se osilili ali situacija ce sigurno ici na bolje jer trenutno imaju vrlo dobre alternative koje nisu imali godinu dana unazad.Hotfile je sve popularniji kod uploadera zbog kes programa,megaupload isto i jos par kes hostova.

Tema je o premium userima a za free usere nijedan nije dobar. Za dz nema nigde ozbiljnog downloada.

I kod mene premium nešto zeza... da bih izvukao 400k moram 5-6 istovremeno da pustim. Jedan fajl najčešće skida sa oko 50. Nekada je i jedan fajl išao punom brzinom.

Nadam se samo da je nešto trenutno.

Nazad
Vrh Dno