Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 815
@luka-d
Bilo je i 50GB. I to relativno skoro.
Ja sam posle 2 godine na RS-u prešao na news i dalje ne shvatam što mi je trebalo ovoliko. Bio sam malo skeptičan prema svemu tome ali posle free trial-a od strane hitnews-a ,kada sam za 3 dana svukao 50GB novih stvari i pri tome nisam razmišljao da li će neko obrisati linkove i da li ću prebaciti download quote, progledao sam. Još se uhodavam sa search-om i za sada uglavnom nalazim sve što me interesuje. Možda kasnije i uplatim neki search sajt čisto da vidim šta oni toliko "kriju" za VIP user-e.
@luka-d
Ja sam posle 2 godine na RS-u prešao na news i dalje ne shvatam što mi je trebalo ovoliko. Bio sam malo skeptičan prema svemu tome ali posle free trial-a od strane hitnews-a ,kada sam za 3 dana svukao 50GB novih stvari i pri tome nisam razmišljao da li će neko obrisati linkove i da li ću prebaciti download quote, progledao sam. Još se uhodavam sa search-om i za sada uglavnom nalazim sve što me interesuje. Možda kasnije i uplatim neki search sajt čisto da vidim šta oni toliko "kriju" za VIP user-e.
Ja ne znam sta se ovo desava sa rapidom, u zadnje vreme vuce se ko crevo sa premium nalogom.
Taj trend kod mene vez duze traje i traje...
Nikad problem sa rapidom, već dve godine krljam premium i sve odlično.
Nikad problem sa rapidom, već dve godine krljam premium i sve odlično.
RS je uzasan za free usere,mnogo su se osilili ali situacija ce sigurno ici na bolje jer trenutno imaju vrlo dobre alternative koje nisu imali godinu dana unazad.Hotfile je sve popularniji kod uploadera zbog kes programa,megaupload isto i jos par kes hostova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari