Šta je novo?

Rainbow Six Vegas

Jel mi za PATCH 1.03 treba i 1.02 prvo? Ovo pitam jer su oba cca 80MB a ja sam na diul-up-u pa mogu skinuti samo jedan (i to će biti muka). Upravo sam nabavio DVD sa igrom a vidim a citam iz postova da PATCH popravlja performanse pa sam siguran da ce mi trebati bar jedan.

Dovoljno je da skineš samo 1.04 update :wave:

sve, sve, ali oni RS od pre 4-5 godina su mi bili najigriviji....(ili sam ja peraso).....:)

Bitje da je ovo drugo. 1.04 patch kao da usporava igru. Više mi secka nego kad sam bio na 1.02...

Ja sam na kraju stavio sve patch-eve isada sam na v1.04. Igra varira od 20-40 fps-a na 1280x960 bez AA&AF sve ostalo na high osim shadow's koje su na medium. BTW, utisak isti kao i u SCDA. Sve je super na suncu ali kad si u nekoj tkz senci u opshte nisi u mraku nego su samo boje malo isprane (kao kad smanjish kontrast). To me uzasno nervira. Isto tako mi se ne svidja ni taj blur efekat koji se non stop forsira. Takodje mi je bzvz shto ispod ljudi nema senke nego kao da lebde iznad tla. Inace, igra dosta teshka na realistic. Treba biti pazljiv i ne zaletati se inace sledi metak. Bilo bi dobro da kad restartujesh check-point (nakon pogibije naravno) da se neprijatelji spawn-uju na druga mesta, kao u SWAT-u. Na kraju... utisak ipak dobar. BTW shta znaci ono hardwear skining u settings-u? Probao sam i on i off ali nisam video neku razliku.

Poslednja izmena:
Povecavanje nivoa tezine da bi igra bila ono sto treba da bude je tupavo koliko i sama igra. Sam koncept je lak, opusten, kad god zagusti samo se ustekas dok se blur ne smiri = health 100% = dokrajci teroriste. Ovo je inace cist port sa XB 360 (neoptimizovan, los) sto je prilicno bezobrazno jer su pucacine native PC zanr, a ne zanr za konzole sa kojih treba da se "skida" za PC.

Sto se tice poredjenja sa GRAW-om, te dve igre ne mogu da se porede jer su prakticno drugi zanr. GRAW je 100% takticka pucacina, igra zbog koje sam se znojio dok nisam gledao zadnju sekvencu helisa koji uzlece, jednom recju pravi izazov! Ginuo sam pa sigurno trocifren broj puta, ali sve je to vredelo jer me je sam osecaj na kraju igre maximalno ispunio. Filipenko je oko samog gameplay-a sve rekao, tako da ne bih da se ponavljam. Grin je redefinisao zanr sa GRAW-om i steta sto nisu radili i nastavak za PC.

Vegas s druge strane ima 10% taktike u sebi i samo ***** ne bi mogao da ga predje. Nije ni cudo sto cesto porede igru sa Gears Of War-om. Ako je nekome Gears Of War takticka pucacina, onda je isto toliko i Vegas taktican. Sto se tice cesto pominjane zahtenosti, bila bi opravdana jedino da Vegas izgleda kao Gears Of War, a daleko je od toga. To me cudi s obzirom da je radjen u istom endzinu.

Poslednja izmena:
Lepo, nisam znao da isti tim razvija nastavak jer se slabo pricalo o PC verziji. A ti budi mami sarkastican, nemoj meni.

Retko citam previewove vec skidam trailere i slike, ali lepo je kad imam tebe da mi ulepsas vece ;)

End of offtopic

Retko citam previewove vec skidam trailere i slike, ali lepo je kad imam tebe da mi ulepsas vece ;)

End of offtopic

Haha, i na osnovu trailera i slika provalio si da GRIN ne radi GRAW 2 za PC? Ovo je nesto najsmesnije (ili najtuznije) sto sam cuo poslednjih dana ... Nesto ne vidim da prsti od trailera za PC verziju GRAW 2, ti vidis? Znaci da si na osnovu 4 shota iz igre izveo svoj zakljucak ... :D .. BOlje citaj previewove :d

Poslednja izmena:
Meni je Vegas vise nego odlicna igra, vidim da mnogima smeta blur efekat, pa jednostavno ga iskljucite i ono cudo za adaptaciju ociju i igrajte bez toga, to sam ja licno odradio, a kao sto rekoh igra mi je extra, super, vise nego odlicna...i da. jos smeta nekima sto se stekuju iza raznih zidova i predmeta, pa ukoliko hocete bar malo realnosti u igrama sem lepih senki, musica, prelamanja svetlosti, sta fali toj da treba da se sakrijes da ti neko nebi rasplinuo glavu sacmarom :D

Meni je Vegas vise nego odlicna igra, vidim da mnogima smeta blur efekat, pa jednostavno ga iskljucite i ono cudo za adaptaciju ociju i igrajte bez toga, to sam ja licno odradio, a kao sto rekoh igra mi je extra, super, vise nego odlicna...i da. jos smeta nekima sto se stekuju iza raznih zidova i predmeta, pa ukoliko hocete bar malo realnosti u igrama sem lepih senki, musica, prelamanja svetlosti, sta fali toj da treba da se sakrijes da ti neko nebi rasplinuo glavu sacmarom :D

Meni je takodje RS Vegas lepo legao .. Nije kao Raven Shield, ali gledajuci vreme kada sam igrao GR1, i RS Raven Shield recimo, i gledajuci vreme danas, kada nemam toliko slobodnog vremena da bih provodio sate resavajuci jednu misiju, ne znam da li i zelim uopste sada da igram neki ultra realan takticki shooter. Niti imam vise zivaca kao nekada, niti su mi najveci problemi u zivotu kako spasiti taoce u cetrnaestoj misiji. Takodje, sve vise mi prija da pogledam neki akcioni film gde sve prsti od akcije, nego da gledam neku dramu koja nosi jaku poruku.

Sve je stvar trenutka i raspolozenja kako ce neko da prihvati odredjeni naslov u odredjenom trenutku.

Haha, i na osnovu trailera i slika provalio si da GRIN ne radi GRAW 2 za PC? Ovo je nesto najsmesnije (ili najtuznije) sto sam cuo poslednjih dana ... Nesto ne vidim da prsti od trailera za PC verziju GRAW 2, ti vidis? Znaci da si na osnovu 4 shota iz igre izveo svoj zakljucak ... :D .. BOlje citaj previewove :d

Mora na svakom forumu da ima neki specijalan lik, ali da ti odgovorim. Nemam zelju ni vremena da kroz tekstualne preview-ove pratim svaku igru koja izlazi (u zadnje vreme je pravi mali napad sa nadolazecim naslovima), da citam preview-ove i sve moguce najave tog tipa, trailer-i i slike su najbolji moguci quick info. Za GRAW 2 sam video par trailera i slika i sve ti traileri i slike su bili u trecem licu (tj. izvodjenje na XB 360, u kome je bio i GRAW 1 za XB 360). Za PC verziju GRAW-a 2 imas 4-5 slika u prvom licu koje sam pronasao na Grin-ovom sajtu. S druge strane kad se radilo na GRAW-u 1, na sva zvona se pricalo kako drugi tim razvija igru za PC, bilo je takodje 4-5 trailera za PC.

Na osnovu toga (to=raspolozivi materijal), cini mi se da je normalna pretpostavka da GRIN vise nije u igri, a ja sam ti se zahvalio na linkovima sto si me informisao da jeste.

Mora na svakom forumu da ima neki specijalan lik, ali da ti odgovorim. Nemam zelju ni vremena da kroz tekstualne preview-ove pratim svaku igru koja izlazi (u zadnje vreme je pravi mali napad sa nadolazecim naslovima), da citam preview-ove i sve moguce najave tog tipa, trailer-i i slike su najbolji moguci quick info. Za GRAW 2 sam video par trailera i slika i sve ti traileri i slike su bili u trecem licu (tj. izvodjenje na XB 360, u kome je bio i GRAW 1 za XB 360). Za PC verziju GRAW-a 2 imas 4-5 slika u prvom licu koje sam pronasao na Grin-ovom sajtu. S druge strane kad se radilo na GRAW-u 1, na sva zvona se pricalo kako drugi tim razvija igru za PC, bilo je takodje 4-5 trailera za PC.

Na osnovu toga (to=raspolozivi materijal), cini mi se da je normalna pretpostavka da GRIN vise nije u igri, a ja sam ti se zahvalio na linkovima sto si me informisao da jeste.

Pa ti prati onda ono sto te zanima, jer, logicno je da, ako nemas dovoljno vremena da ispratis sve, ispratis ono sto te zanima. A kad ispratis ono sto te zanima, neces bubati stvari napamet.

Sto se tice linkova, molim, i drugi put ;)

Ima li koja fora da se doticna igra pokrene na X850 XT kartici ? Daj pomagajte , uh igra mi se namrtvo :(

ne kolko ja znam. Treba ti karta sa podrskom za PS 3.0. Sve i da nateras da radi, pitanje kako bi radila igra bez PS 3.0 path-a.

Predjoh i ovo.Vegas je dokaz koliko jedna vrlo jednostavna igra moze biti dobra.Ovde nema nista sem "sakrij se i pucaj".Pa ipak igra na momente briljira.Izvanredna grafika,mesto desavanja nije lose.Mislio sam da ce strasno da smore sa kazinima medjutim nije tako.Raznolikost nivoa ipak postoji.

Poslednja izmena:
Predjoh i ovo.Vegas je dokaz koliko jedna vrlo jednostavna igra moze biti dobra.Ovde nema nista sem "sakrij se i pucaj".Pa ipak igra na momente briljira.Izvanredna grafika,mesto desavanja nije lose.Mislio sam da ce strasno da smore sa kazinima medjutim nije tako.Raznolikost nivoa ipak postoji.

Heh, i ja sam, dok igra nije jos bila izasla, a gledajuci sve one trailere i shotke, mislio da ce te drecave boje i mesto desavanja jednostavno da me odbiju od igre ma koliko ona dobra bila, medjutim, na kraju su mi se ti nivoi u kazinu izuzetno dopali, kada aparati i novac prste na sve strane ... Isto to mi se desilo i sa T.D.U., gledajuci trailere mislio sam da ce mi igra biti smor, medjutim, desilo se suprotno ...

Nabavio sam igru,e sad me zanima kako to sa patch-evima!?
Koji da skinem,da li treba prvo 1.01 pa ostali ili kako vec...?

Znaci niko nije uspeo da pokrene igru sa p.s 2 grafikom...ccc vidim da ce biti kupovine xbox-a... sto se tice bekapovanja igrica sa Unreal 3 enginom dovoljno je da podelite sadrzaj jednog dvd-a od 8gb na dva diska od 4 i prekopirate isti autorun na oba dvd-a. Trazice vam u toku instalacije da ubacite drugi disk(npr. insert data5.cab).

Pozdrav

@smith:

A mogao bi i da kupis neku graficku sa makar pocetka 2006-te god...Mislim, ne mozes kriviti i ovde PC gaming na osnovu hardwera koji imas...Tako bi moglo i da se kaze "ccc...znaci ovo ne moze da se pokrene na PS2 ? Vreme je za PC..." ;)

Ne znam da li je neko vec pitao, ali da li je moguce da se naprave dva profila u igri, zajahao mi brat igricu i sad ja necu da igram da mu ne zaebem progres, a ne vidim nigde opciju da se doda jos jedan profil, a kad malo razmislim nema ni za jedan jedini...?

Ne secam se da je bila ta opcija u meniju....uradi backup sejvova, tj skloni ih na drugo mesto...pa onda pichi :)

Ne secam se da je bila ta opcija u meniju....uradi backup sejvova, tj skloni ih na drugo mesto...pa onda pichi :)

Ma ok to, ali necemo valjda svaki put copy-paste foldere sa sacuvanim igrama da bi nastavili da igramo...kako su to glupo izostavili...

...***, tako je...i ja takodje mrzim kad zaborave tu opciju.

Wtf

znaci prvi put kad sam je instalirao radila je kako treba a sad imam ovaj problem dok je igram hard non stop radi krlja trazi sta vec tako da posle svakih 5s zabode
poludecu

Prilozi

• 1.JPG
    1.JPG
    110.8 KB · Pregleda: 75
znaci prvi put kad sam je instalirao radila je kako treba a sad imam ovaj problem dok je igram hard non stop radi krlja trazi sta vec tako da posle svakih 5s zabode
poludecu

ja sam nesto za**** sa bankama u bios-u pa je zato tripovao
sad imam drugi problem posle 5min iskace u cemu li je sad problem

Nazad
Vrh Dno