Šta je novo?

Rainbow Six Vegas 2

A sta ces vise arkadnije od prvog Vegasa? Raven Shield je domaci zadatak za ovo

Da odgovorim prvo gx-x - nisam mislio na tebe. A poredim sa prvim Vegasom, Maxa reče da je arkadnije. Nije. Možda na konzoli, na PC-u je to ista igra. Što se tiče grafike nisam igrao keca na maximumu naravno, slaba je 8600GT za to. Ovih dana nabavljam nešto jače pa ćemo videti kako i šta😛.

E sad ovom gunđalu koga kvotovah gore. Šta me briga šta je Raven Shield:trust:? Igrao sam ga davno i bila mi je dobra igra. Ali me to ne sprečava da mi i ovo bude dobra igra, zašto mora da bude realna?

kod Vegasa je zeznuto sto se taman uneses u to da je igra "laka" i onda pogines ko selja i to iz vedra neba samo zato sto si se opustio previshe... :S: varljiva igra 😛 Kod Ghost Recon i ili kod ranijih R6 serijala si stalno zategnut ko puska pa ti se ovo tesko moze desiti.

Poslednja izmena:
Probao, na nivou Conflict Denied Ops, daklem trash.
Inace zapucala mi masina dva puta, ne znam el do lekica ili cega vec, ni ne interesuje me. Uninstall.

kod Vegasa je zeznuto sto se taman uneses u to da je igra "laka" i onda pogines ko selja i to iz vedra neba samo zato sto si se opustio previshe... :S: varljiva igra 😛 Kod Ghost Recon i ili kod ranijih R6 serijala si stalno zategnut ko puska pa ti se ovo tesko moze desiti.

Probaj Vegas na najvecoj tezini pa da vidish sta je rostljanje 🙂, nema ni govora o nikakvom opustanju, cim promolish nos van zaklona, kraj...

pa to i sad rade na "normal" 🙂 Pod opustanje sam mislio na ciscenje prostorija, ono, stack up, malo snake cam, malo tag ovaj onaj, open & clear, pa tako 15 minuta i onda izadjes na otvoreno (zaboravish da ih i tu mozda ima) i pljas snajperom u celo... :d

Da odgovorim prvo gx-x - nisam mislio na tebe. A poredim sa prvim Vegasom, Maxa reče da je arkadnije. Nije. Možda na konzoli, na PC-u je to ista igra. Što se tiče grafike nisam igrao keca na maximumu naravno, slaba je 8600GT za to. Ovih dana nabavljam nešto jače pa ćemo videti kako i šta😛.

E sad ovom gunđalu koga kvotovah gore. Šta me briga šta je Raven Shield:trust:? Igrao sam ga davno i bila mi je dobra igra. Ali me to ne sprečava da mi i ovo bude dobra igra, zašto mora da bude realna?

Da se razumemo, nije "arkadnije" u smislu da je kretanje drugačije i igra lakša. Isti je tu Vegas 2 kao i kec. Mislio sam na momenat sa poenima i sl. gluposti...

Evo malo screenova sa pocetka igre

Ostatak ovde

Sasvim prosecna igra i nista vise od toga.
Po grafici se ne razlikuje od prvog dela, mozda samo po nekim detaljima koje ja mozda nisam zapazio u prethodnom delu.

Ne dopada mi se ovaj sistem poena uopste, evo i zasto:

za ubistvo sa 200 metara npr dobijem +3 "long range kill" poena, a za headshot +1 poen bilo da je sa 5cm ili 200 metara... a kada ga pogodim u vuglu sa long range-a ne dobijem 3+1 vec samo 1 mizeran poen za hedaru... Pogadjao sam i u glavu iz daljine ali kroz neki predmet, tako da bi za to trebao da da jedno 6-7 poena... kapirate sta ocu da kazem.

Sem ovog problema, igra mi je super! Obozavam Team FPS. Grafika je ista kao u kecu, nista posebno. S druge strane ipak mi se dopada IDEJA ovog sistema exp-a i poena za razne "vestine", to bi trebalo da vas natera da igrate aktraktivnije malo, a ne samo "rambo style" :d

Poslednja izmena:
Dobar shooter,neće zažaliti ko je odigra.
Lakša od keca na normal nivou težine.
Saborci gluplji nego u kecu,nažalost - tj. u kecu znaju svoj posao a ovde te čak napucavaju pored njih a oni žvaću žvaku,doduše ne uvek ali....
Prisutno otključavanje uniformi i naoružanja kroz nivoe.
Svidja mi se i "score" sistem.
Za dva popodneva gotova.

Poslednja izmena:
jok, losija je grafika, engine je isti ali je sve siromasno, kao deus ex 2. Cini mi se i da su teksture losije. Nekako je sve kao bleda kopija vegas keca, napucavanje je ostalo isto i nije lose, ali fali prica, tj. nisam primetio da ima neka prica uopste.

"bonusi", koji su pominjani, se skupljaju da bi otkljucao novu, bolju opremu i ne smetaju u igri, sta vise, interesatni su.

Sto se performansi tice, na mojoj masini, 1280x1024, sve max i 8xAA 35+ fps, 2xAA 50+ fps, bez AA nisam probao.
Baš tako.

Imao sam zelju da je odigram, odem do ortaka, vidim isprana grafika, AI nikakav i batalim.
Zovem ortaka, a on se razbija igrajuci je.

Zavrshio sam igru. Preshao je sa drugarom na realistic tezhini u coop mode-u, koji je sada poboljshan u odnosu na 1. deo. Tj. sada je identichno kada se igra coop i single, za razliku od 1. dela gde neke animacije nisu postojale.
Grafika malchice ispeglanija u odnosu na 1. deo, svejedno mi se ne dopada. To se pogotovo vidi u poslednjoj sceni/animaciji igre. Imao sam osecaj da sam u 2000 god. :S: Modeli likova su Ok.
Zvuk je odlichan, tu nemam zamerki. Gameplay ... ubacheno je trchanje i par komandi za saborce. Prosechan naslov, verovatno je ne bih ni pipnuo da me drugar nije cimao za coop-story mode. 😀

jel imao neko problema sa igrom,
tj. sa grafikom u igri,
jednostavno mi se gube teksture,
prvo sam primetio da u onom meniju kada se kreira igrac, bira misija i ostalo,
da zidovi malo malo pa pocrne, onaj ormar sa oruzijem ne staje itd.
rekoh ajde mozda je samo tu u meniju, al ne lezi vraze, "svinje hranu traze"*,
udjoh u prvu misiju i tamo imam sta da vidim samo "pozadinu" nigde zgrada, asfalta, vozila, niceg, pa cak ni puca se ne vidi.

masina iz potpisa, palit 8800gt, vista, drajvere koje sam probao su
169.25 i neke beta poslednje 174.74,
mogu probati jos neke, ali rekoh ako je neko iskusio nesto slicno,
pa da mi prekrati muke.

EDIT:
grafika nije OC-ovana, sve ostale igre rade najnormalnije,
crysis, COD4, Bioshock, Toca 2 i 3, PES08, WiC...

EDIT 2:
problem resen,
tako sto sam podesavanja drajvera vratio na def.
tj. AA i AF sam stavio na application contorlled. svasta!

*Athesit Rap

Poslednja izmena:
Nestaju objekti i na moh airborne.Inače je isto u3 engine.Neznam dali nekome i na unreal 3 isto nestaju udaljeni objekti.
Može da je do drajvera 169.25.

Možda ti treba da patch-uješ igru.

Poslednja izmena:
Evo ovde mali wmv klip gde negde na pola klipa počinju da se pojavljuju delovi krovova.Stavio sam ga u zip jer wmv nemože da se upload-uje.
Pošto sam na forumu pročitao da i drugi imaju ovakav problem ,verujem da je do u3 engina.

Prilozi

igra je lagana, igram je na realstic,
kao i sve Tom Calncy igre koje sam igrao na najtezim nivoima,
grafika mi je losa,
ali ja je moram ispostovati kao i svaki RB6.

prvi deo mi je bilo bolji,
sveukupni utisak.

Patch v1.01:

Features:

* Added Voice Chat Support
* Pressing F5 now refreshes the match search list
* Fix for spawn camping
* Switch weapon is now faster in adversarial
* Lower respawn timer for deathmatch and team deathmatch
* Added Team balance XP penalty
* Enabled outfitting option in observer mode.
* Team Leader respawn modification: Respawning with the leader is now the default option

Bugs fixed:

* Fixed hang time when playing matches on certain graphics hardware
* Fixed delays for clients when using the custom face feature in-game
* Fixed game crash when the user would click in a certain area from the Leaderboards menu
* Fixed textures corruption when changing antialiasing repeatedly on certain graphics hardware
* Reviewed some achievements unlock when playing online
* Fixed game mode selection bug after being kicked from a dedicated server
* Fixed online problem of client being thrown out of a game when host uses Alt+Tab
* Fixed problem related to weapon templates switch when using only a keyboard
* Fixed the map update in the games list when the SADS uses map cycle
* Fixed issue with The Ace Always Wins! reward
* Fixed malfunction with mouse/keyboard uses in menus
* Fixed a client crash releated to host changing server for the Comcast Event map
* Fixed issue with the Face Scan on certain camera hardware
* Added fix to prevent opening console while chatting
* Fixes allowing better support of ATI Crossfire configuration
* Fixed HUD problems when using all of the Rainbow's grenades
* Fixed issue when the host would get stuck in the pause menu by kicking the clients while he is respawning
* Fixed a black screen issue when client would join a game in progress.
* Fixed problems related to weapon restriction configuration in Terrorist Hunt
* Fixed experience boost exploit in the first act in single player
* Fixed issue of the crosshairs that disapear when taking cover and aiming simultaneously.
* Fixed sound issue when Bishop's weapons are lost if the user shoots and kills Dennis Cohen.
* Fixed the wrong behavior of a hand gun after changing it from Outfitting menu.
* Fixed issue where client gets stuck in the respawn screen at 0 seconds while in observer mode
* Fixed respawn issue when playing terrorist hunt game at realistic difficulty
* Fixed issue of the laser beam shifting off target after shooting with a pistol

> DL <

Nema ništa novo ubačeno sem tih poena koje je Maxa spomenuo, još nisam došao do prvih 500 pa da vidim kako je ali ne deluje loše. Inače igra je sasvim sasvim solidna. Za ubijanje vremena i protivnika 😀

Ja sam se navukao, djuskam po 1h dnevno sto je za mene retkost tako da moja preporuka za igru...

P.S. jel vegas 1 bolji, losiji ili podjednako dobar kao vegas 2 posto ga nisam djuskao?

po meni je vegas 1 malo bolji,
i to samo zbog grafike,
inace mi je game play isti u oba,
i malo su se prekakili sa poslednjom misiom u vegas 2.

Kako se podesavaju detalji u igri? Nije valjda da samo moze da se menja rezolucija, AA, shadows i blur? Cini mi se dosta losija grafika nego u prvom delu.

Ja sam prosto ODUSEVLJEN sa ovom igrom, igrao sam sve i svasta i skoro nigde nisam napisao za neku igricu da mi se bas, bas svidja (sem obliviona i Max Payn-a). Doduse nisam igrao keca, ali kad sam video kako izgleda dvojka moracu i keca da odigram. Ne znam meni je gameplay odlican, oruzje, oprema, ma sve je vrh!
Da, da i ja sam se bas navukao!

Poslednja izmena:
Ja sam prosto ODUSEVLJEN sa ovom igrom, igrao sam sve i svasta i skoro nigde nisam napisao za neku igricu da mi se bas, bas svidja (sem obliviona i Max Payn-a). Doduse nisam igrao keca, ali kad sam video kako izgleda dvojka moracu i keca da odigram. Ne znam meni je gameplay odlican, oruzje, oprema, ma sve je vrh!
Da, da i ja sam se bas navukao!

Onda ce ti se kec svideti jos vise.🙂

Meni se prvi deo posle drugog nije svideo, da li to pripisati izgustiranoscu kroz dvojku ili jednostavno nesto drugo ne znam, samo znam da sam odigrao par misija i batalio 🙁

Prvi Vegas je Extra, drugi je jos bolji!
Ako neko ima nesto protiv ***, oba dela su mi extra, s obzirom da ne volim puno fps 😀

Na postojeću igru rainbow six vegas 2,ja instaliram patch i više neće da se pokrene sa desktopa!?Kaže molimo ubacite disk bla-bla-bla.e sad pošto dodatak verovatno radi tu gde je igra instalirana,meni 100% treba opet krek
dajte ga!

Nazad
Vrh Dno