Šta je novo?

Rainbow Six Vegas 2

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
Zvuk
WiiM Amp Pro + Mission LX-2
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Mobilni telefon
Pixel 9a
Pametni uređaji
Meta Quest 3S
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Nastavak svima poznate takticke pucacine zakazan je za mart 2008. Pored novih misija i oruzja, ljudi iz Ubisofta obecavaju i poboljsan gameplay, nova oruzja i unapredjenu grafiku zasnovanu na istoj, proverenoj UT3 masini.

R6V2_banner_final.gif

The highly anticipated sequel to the winner of numerous awards, including IGN’s 2006 Best First Person Shooter and Best Online Game, Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas 2 will push the franchise to new heights by adding new gameplay features and even more stunning visuals. Players will encounter an intense solo campaign that uses new tactical possibilities in various locations around Sin City. As expected with one of the pioneer franchises for online multiplayer Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas 2 will also break new ground in both co-op and adversarial modes, while providing unprecedented interaction between the solo and multiplayer modes.

http://rainbowsixgame.us.ubi.com/newspost.php?news_id=6992
IGN - Rainbow Six Vegas 2 Interview

Published by: Ubisoft
Developed by: Ubisoft Montreal
Genre: Shooter
Release Date: March 2008
MSRP: $49.99
Also Available On: Xbox 360, Wii, PlayStation 3

Prilozi

• tom-clancys-rainbow-six-vegas-2-20071218021447675.webp
    tom-clancys-rainbow-six-vegas-2-20071218021447675.webp
    93.8 KB · Pregleda: 238
  • tom-clancys-rainbow-six-vegas-2-20071218021508455.webp
    tom-clancys-rainbow-six-vegas-2-20071218021508455.webp
    111.2 KB · Pregleda: 304
  • tom-clancys-rainbow-six-vegas-2-20071218021456221.webp
    tom-clancys-rainbow-six-vegas-2-20071218021456221.webp
    168.7 KB · Pregleda: 294
  • tom-clancys-rainbow-six-vegas-2-20071218021505330.webp
    tom-clancys-rainbow-six-vegas-2-20071218021505330.webp
    150.8 KB · Pregleda: 239
Epitet takticki bi trebalo izbaciti!

http://en.wikipedia.org/wiki/Rainbow_Six_Vegas_2

igru radi montreal studio, ovo je low budget igra, fazon kao drugi i treći deo nastavaka diznijevih crtaća tipa Aladdin 2, 3 i 4, koji nisu ni blizu originala. Razvija se za next gen konzole na prvom mestu, zato i teksture koje vidite izgledaju smešno (najpre jer nisu još naučili da rade sa PS3 i njegovom memorijom). Inače je blasphemy da stoji u PC sobi, ali kad će već biti krš, baš me briga. Ne dam samo to da radite sa ozbiljnim igrama. 🙂

??Ne kapiram?
Pa zar i prvi Vegas nije dosao iz istog studija?..I zasto mislis da je "low budget"?Zbog cega ce biti krs?
Teksture su bile bulja i u prvom delu...

Tonic Trouble (1999) (PC/N64)
Tom Clancy's Splinter Cell (2002) (Xbox/PC)
Tom Clancy's Rainbow Six 3 (2003) (Xbox)
Tom Clancy's Rainbow Six 3: Raven Shield (2003) (PC)
Batman: Rise of Sin Tzu (2003) (GC/PS2/Xbox)
Prince of Persia: The Sands of Time (2003) (GC/PC/PS2/Xbox)
Myst IV: Revelation (2004) (PC/Xbox)
Prince of Persia: Warrior Within (2004) (GC/PC/PS2/Xbox)
Tom Clancy's Rainbow Six 3: Black Arrow (2004) (Xbox)
Far Cry: Instincts (2005) (Xbox)
Peter Jackson's King Kong: The Official Game of the Movie (2005) (Xbox 360)
Prince of Persia: The Two Thrones (2005) (GC/PC/PS2/Xbox)
Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory (2005) (GC/PC/PS2/Xbox)
Far Cry: Instincts - Evolution (2006) (Xbox 360)
Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent (2006) (GC/PS2/Xbox/Wii)
Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas (2006) (PC/PS3/Xbox 360)
Assassin's Creed (2007) (PC/PS3/Xbox 360)
Naruto: Rise Of A Ninja (2007) (Xbox 360)
Far Cry 2 (2008) (PC)
Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 (2008) (PC/PS3/Xbox 360)
Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction (2008) (PC/Xbox 360)

Sve ovo je radio (neke jos uvek radi) UbiSoft Montreal pa mi nije jasno Branislave otkud zaključak da ce Vegas 2 biti Low Budget igra. Na stranu to sto su odstupili od HardCore Tactical Shooter fillozofije posle Raven Shielda, ali nije li tako u svemu a ne samo u igrama. Imamo i instant filmove, instant muziku, instant igre, pijem svaki dan 3in1 na poslu... "Nema više vremena za bilo šta ... 45:38 ... Joj, joj, joj ..." 😀

Ah, da, texture su bolje (ili još preciznije, MANJE LOŠE) u odnosu na prethodnika...

Poslednja izmena:
Ljudi, a sto su ovako mutne teksture?

Ma za sve je kriv Ken Kutaragi i njegov Playstation 3! 😛
Ma meni je i prva igra bila boolja, Graw mi je uvek bio bolji!

Mislim da ovo ne izlazi za PC. Igraće se na kanti😛. Ne znam, meni prva nije bila loša, zabavio sam se uz nju. Jedino što je malo jednolično.

Sve ovo je radio (neke jos uvek radi) UbiSoft Montreal pa mi nije jasno Branislave otkud zaključak da ce Vegas 2 biti Low Budget igra. Na stranu to sto su odstupili od HardCore Tactical Shooter fillozofije posle Raven Shielda, ali nije li tako u svemu a ne samo u igrama. Imamo i instant filmove, instant muziku, instant igre, pijem svaki dan 3in1 na poslu... "Nema više vremena za bilo šta ... 45:38 ... Joj, joj, joj ..." 😀

Ah, da, texture su bolje (ili još preciznije, MANJE LOŠE) u odnosu na prethodnika...

Evo jako brzo ću postaviti online jedan intervju koji sam održao sa developer relations managerom AMD-a, Richardom Huddy-jem, koji je upravo pričao i o tome... Jako zanimljivo štivo za sve igrače (inače, čovek se u potpunosti slaže samnom kada je "PC vs. konzole" problematika u pitanju, pa sam bio srećan i pod utiskom nekoliko dana posle intervjua). Objavićemo i na srpskom i na engleskom... Uglavnom smo pričali o igrama, pošto je to i njegov posao... 🙂

Evo jako brzo ću postaviti online jedan intervju koji sam održao sa developer relations managerom AMD-a, Richardom Huddy-jem, koji je upravo pričao i o tome... Jako zanimljivo štivo za sve igrače (inače, čovek se u potpunosti slaže samnom kada je "PC vs. konzole" problematika u pitanju, pa sam bio srećan i pod utiskom nekoliko dana posle intervjua). Objavićemo i na srpskom i na engleskom... Uglavnom smo pričali o igrama, pošto je to i njegov posao... 🙂

Hajde, pa linkuj ovde odmah. Bas me zanima sta kaze Richard Huddy BahATi.

Poslednja izmena:
ne mogu da linkujem, tek treba da slušam razgovor, zapišem, prevedem...

pa okaci razgovor, nismo gluvi 🙂 Sem ako ne sadrzi neke gej teme i razgovor o napolitankama 😀

ne mogu da linkujem, tek treba da slušam razgovor, zapišem, prevedem...

jel moze link na brzaka ovde ako je sve prevedno i objavljeno, posto je moguce da sam ga propustio, a nikako ne mogu ga nadjem, posto me interesuje kako sada razmislja amd

ne moze jadan od srece da linkuje 😀 Svaki put kad slusa interview probude mu se emocije 😛

salu na stranu, stvarno Makso, kad ce vise taj interview ? :trust:

PS. Ovaj Vegas 2 ce izgleda jos nekako ovako proci, ali Vegas 3 ce se definitivno igrati u fazonu "rainbow six cell splinter: Vegas" 🙂

Ja sam to odmah rekao,ali mi ne veruju 🙁

Sw:rc Btpfps?!! Wtf?

pa da, ogroman plus dajem saveznickom AI-u, tj mojim teammateovima, koji su pametni i izvrsavaju naredjenja uvek 😉 ali, to je samo moje misljenje 😀

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno