Šta je novo?

Rainbow Six Vegas 2

Ništa posebno ljudi, čak mi se čini da je prvi izgledao bolje! Rekao sam to još na početku threada.

Jel ovo nastavak one igre koja je skrnavila najbolji takticko-pucacki serijal ikad? :S::wall:

Uh, daleko je ovo od COD4. Doduše, ja sam odigrao prvu misiju, možda je to kvazi misija kao što je bila i u prvom delu, mada je prva misija u originalnom Vegasu bila grafički upeglanija od celog ostatka igre. Ovo sada deluje u najboljem slučaju isto, a prošle su dve godine...

Uh, daleko je ovo od COD4. Doduše, ja sam odigrao prvu misiju, možda je to kvazi misija kao što je bila i u prvom delu, mada je prva misija u originalnom Vegasu bila grafički upeglanija od celog ostatka igre. Ovo sada deluje u najboljem slučaju isto, a prošle su dve godine...

Gledao sam video review igre i vecim delom se odvija na periferiji Vegasa, bez sljastavih kazina i urbanih nakicenih lokacija, pa zato grafika i deluje losije.

Ma nije igra loša loša, daleko od toga. Inače, Jovy, meni je u Vegasu 1 najlepši deo igre bio sam početak u onom meksičkom gradiću... Vegas generalno i nije mnogo dobro urađen, previše je jednostavan, realno je mnogo urbaniji. GRAW je recimo mnogo bolje prikazivao ogromna gradska prostranstva nego Vegas, šteta što ih u GRAW2 nije bilo toliko...

Jel' Vegas 2 korsiti Unreal 3, ili unapredjeni Unreal 2 engine, kao recimo Splinter Cell serijal? Pitam, jel mi je licno grafika dosta losija od, recimo, Gears of War, koji koristi Unreal 3

Jel' Vegas 2 korsiti Unreal 3, ili unapredjeni Unreal 2 engine, kao recimo Splinter Cell serijal? Pitam, jel mi je licno grafika dosta losija od, recimo, Gears of War, koji koristi Unreal 3

Koristi UT3 endzin, za fiziku Novodex (koristi se i u igri Bet on Soldier), a jeste jedna od "ruznijih" koje koriste ovaj endzin.

Posto nisam igrao prvi Vegas, razocaran komentarima ljubitelja Rainbow six-a na stranim forumima a i nisam imao masinu za njega, moze li mi neko reci da li su "nastavili" sa tim arkadnim pristupom kao prvi Vegas? Ima li ikakvih dodirnih tacaka sa pravim i realnim Rainbow six serijalom ili su tu jos uvek specijalne jedinice sa kacketima i tompusom u ustima? Da li postoji ono planiranje misija, crtanje drugom timu kuda da se krecu, sve one komande koje su postojale u predhodnim delovima?

JoŠ je arkadnije, sad dobijaš i poene za head shot, ubistvo sa velike daljine i blizine... LOL

Pa pogledaj bar review na gametrailersu!

Pojavio se u prodavnicama.Ponovo je napunjen sa 5.8 giga. :wave:

JoŠ je arkadnije, sad dobijaš i poene za head shot, ubistvo sa velike daljine i blizine... LOL

Pričaš o achievements'ima iz XBOX 360 verzije ako se ne varam?

p.s.gejmtrejlers radi 1 verziju opisa pa ubaci za sve sisteme😉

Probao, grafika je dosta lošija od prvog Vegasa.

Pričaš o achievements'ima iz XBOX 360 verzije ako se ne varam?

p.s.gejmtrejlers radi 1 verziju opisa pa ubaci za sve sisteme😉

Ma ovo nema veze sa ačivmentsima... Poeni su prisutni "u igri" nisu vezani za sistemski deo konzole. Achievmentsi postoje u SVIM igrama na Xboxu, pojavljuju se kao overlay i uvek izgledaju isto, a ovo je ingame bodovanje. Možda ga nema u PC verziji, ali ga ima u PS3 i Xbox verzijama, mada kapiram da je svuda isto...

Zasto bi grafika bila losija? Ne razumem. Koristili su isti engine ili sta? Verovatno ste bili odusevljeni pojavom prvog dela, a kako je sve isto osim lokacije, hype je splasnuo.

jok, losija je grafika, engine je isti ali je sve siromasno, kao deus ex 2. Cini mi se i da su teksture losije. Nekako je sve kao bleda kopija vegas keca, napucavanje je ostalo isto i nije lose, ali fali prica, tj. nisam primetio da ima neka prica uopste.

"bonusi", koji su pominjani, se skupljaju da bi otkljucao novu, bolju opremu i ne smetaju u igri, sta vise, interesatni su.

Sto se performansi tice, na mojoj masini, 1280x1024, sve max i 8xAA 35+ fps, 2xAA 50+ fps, bez AA nisam probao.

jok, losija je grafika, engine je isti ali je sve siromasno, kao deus ex 2. Cini mi se i da su teksture losije. Nekako je sve kao bleda kopija vegas keca, napucavanje je ostalo isto i nije lose, ali fali prica, tj. nisam primetio da ima neka prica uopste.

"bonusi", koji su pominjani, se skupljaju da bi otkljucao novu, bolju opremu i ne smetaju u igri, sta vise, interesatni su.

Sto se performansi tice, na mojoj masini, 1280x1024, sve max i 8xAA 35+ fps, 2xAA 50+ fps, bez AA nisam probao.

Ovo je opis ire kakav se trazi.

Evo malo i kontre:d. Ja pojma nemam šta ste vi igrali, ovo ni za jedan jedini milimetar nije arkadnije. Govorim o PC verziji, potpuno je isto. Napucavanje, način izvođenja kao i sve ostalo. Grafika je dobra samo što su ovo ipak drugačije lokacije i sve ne šljašti kao u onom prvom Vegasu. Ovaj moj 8600 GT je fura u slabijim rezolucijama, kasnije ću se malo više pozabaviti. Sve u svemu dobra igra.

nisam ni rekao da je arkadnije. Taj segment je ostao ne promenjen, napisao sam da je "napucavanje isto" pod time sam podrazumevao izvodjenje, komandovanje i pucanje 🙂

Zapravo, ne znam sa cime ti ovo poredish, sa Vegas 1 ili sa Vegas 2 ali za konzole ? Ako poredish sa Vegas 1, sasvim je moguce da si prevideo da Vegas 1 nisi igrao sa MAX podesavanjima sobzirom da je to umelo i na 8800gts320 da zasecka, a mozda i jesi, nagadjam 😛

Evo malo i kontre:d. Ja pojma nemam šta ste vi igrali, ovo ni za jedan jedini milimetar nije arkadnije. Govorim o PC verziji, potpuno je isto. Napucavanje, način izvođenja kao i sve ostalo. Grafika je dobra samo što su ovo ipak drugačije lokacije i sve ne šljašti kao u onom prvom Vegasu. Ovaj moj 8600 GT je fura u slabijim rezolucijama, kasnije ću se malo više pozabaviti. Sve u svemu dobra igra.

A sta ces vise arkadnije od prvog Vegasa? Raven Shield je domaci zadatak za ovo

Nazad
Vrh Dno