Ništa posebno ljudi, čak mi se čini da je prvi izgledao bolje! Rekao sam to još na početku threada.
Uh, daleko je ovo od COD4. Doduše, ja sam odigrao prvu misiju, možda je to kvazi misija kao što je bila i u prvom delu, mada je prva misija u originalnom Vegasu bila grafički upeglanija od celog ostatka igre. Ovo sada deluje u najboljem slučaju isto, a prošle su dve godine...
Ništa posebno ljudi, čak mi se čini da je prvi izgledao bolje! Rekao sam to još na početku threada.
Jel' Vegas 2 korsiti Unreal 3, ili unapredjeni Unreal 2 engine, kao recimo Splinter Cell serijal? Pitam, jel mi je licno grafika dosta losija od, recimo, Gears of War, koji koristi Unreal 3
Kada izlazi za PC ?
Kada izlazi za PC ?
JoŠ je arkadnije, sad dobijaš i poene za head shot, ubistvo sa velike daljine i blizine... LOL
Pojavio se u prodavnicama.Ponovo je napunjen sa 5.8 giga. :wave:
Puko sam kintu na Assassin's Creed.🙂
JoŠ je arkadnije, sad dobijaš i poene za head shot, ubistvo sa velike daljine i blizine... LOL
Probao, grafika je dosta lošija od prvog Vegasa.
Pričaš o achievements'ima iz XBOX 360 verzije ako se ne varam?
p.s.gejmtrejlers radi 1 verziju opisa pa ubaci za sve sisteme😉
jok, losija je grafika, engine je isti ali je sve siromasno, kao deus ex 2. Cini mi se i da su teksture losije. Nekako je sve kao bleda kopija vegas keca, napucavanje je ostalo isto i nije lose, ali fali prica, tj. nisam primetio da ima neka prica uopste.
"bonusi", koji su pominjani, se skupljaju da bi otkljucao novu, bolju opremu i ne smetaju u igri, sta vise, interesatni su.
Sto se performansi tice, na mojoj masini, 1280x1024, sve max i 8xAA 35+ fps, 2xAA 50+ fps, bez AA nisam probao.
Evo malo i kontre:d. Ja pojma nemam šta ste vi igrali, ovo ni za jedan jedini milimetar nije arkadnije. Govorim o PC verziji, potpuno je isto. Napucavanje, način izvođenja kao i sve ostalo. Grafika je dobra samo što su ovo ipak drugačije lokacije i sve ne šljašti kao u onom prvom Vegasu. Ovaj moj 8600 GT je fura u slabijim rezolucijama, kasnije ću se malo više pozabaviti. Sve u svemu dobra igra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari